Nemam ovela viac ako 25, ak ma to ospravedlnuje.
Tu poznam.
Skor som hraval videohry, tak to bude asi tym.
Nemam ovela viac ako 25, ak ma to ospravedlnuje.
Tu poznam.
Skor som hraval videohry, tak to bude asi tym.
Najviac známy mi z nich pripadá byť Skrúcaný, lebo každý ho pozná najmä vďaka spolupráci s Mirom Nogom a Stanom Dančiakom.
Jan Kraus je samozrejme slávnejší ako Andy Kraus, ale v tomto prípade som spomenul slovenských hercov/hudobníkov/zabávačov.
Je to mozne.
Neber to v zlom, len ma to prekvapilo, lebo su to dost zname mena, rovnako ako spominana Adela, ktoru poznas.
Skrucaneho poznam skor kvoli jeho nehode.
Jeho spolupraca s Nogom ma uz takmer obisla, pamatam si ju len uplne matne z kaziet do magnetofonov, ktore sme mali doma. Ale to som este “tahal kacera”.
Ale samozrejme Skrucaneho poznam z TV.
Evidentne toho máš množstvo najazdeného a odskúšané rôzne podmienky na ceste s rôznymi pneumatikami
Tak už len tá kudla v bežnej premávke protirečí tomu že si vážiš život. Na základe príspevkov som to očakával
Napríklad letné pneu Continental Sport Contact 7 rozmeru 225/40 R18 vyhrali testy ADAC 2025 a
zimné pneu Continental WinterContact TS 870 rozmeru 205/55 R16 vyhrali testy ADAC 2024/2025.
Ty značku Continental považuješ za zlú, či ako?
Zdá sa,že vyriešil to kreatívne
A predsa len si zajazdí na Tom svojom AMG-čku a nebude musieť chodiť Fiatkou
Zjavne sa na vodičský registrovaný mimo Taliansko zákon nevzťahuje…
A ako on má cez otca vzťah k San Marinu, keďže ten tam “podniká” tým,že tam má registrovaný tím, tak to pekne obišiel.
Spomenula sa tu značka Continental a Ty si napísal, že “contíky opravdu na auto nechceš”.
Myslel som, že sa bavíme o cestných autách, lebo pretekárske okruhy a pneu sa vyššie nespomínali.
Ty si to následne preklopil na okruhy a track day, ale vyzerá to tak, že sa v tom asi vyznáš a ďakujem za ponuku zvezenia sa na okruhu v Moste.
Pre cestné autá a bežné jazdenie sú testy ADAC podľa mňa relevantné a postačujúce.
Ja na aute nemám pneu Continental, lebo pre mňa už vychádzajú drahšie. Mám zimné aj letné Matador R16.
Matadory jsem jednou měl a byly horší než čínské.
Mne z hľadiska pomeru cena/kvalita postačujú. Každý máme nejaké skúsenosti.
Kamarát má zase skúsenosť s Barumkami a hovoril, že pomerne rýchlo vytvrdnú.
Barum a Matador dnes patří mezi odpad, které Čína válcuje bez námahy. Mezi spolehlivou kvalitu bych označil Dunlopy.
Občas se před nákupem vyplatí kouknout do hodnocením ale i tak bych se spíše rozhodoval podle ceny a vzorku, který se Ti líbí. ADACu se totiž moc věřit nedá. Zejména u aut podvádí takovým způsobem, že by je ve středověku upálili za kázání bludů.
Pri tom Tvojom kudla style jazdení Ti asi často praskajú gumy a máš defekty, lebo klasické každodenné jazdenie je ako píšeš pre Teba sedlácke (peasant).
Ja napríklad jazdím od roku 2000 a občas tomu aj ujebem, ale nikdy som nemal defekt ani prasknutú pneu.