Shovlin ocenil prínos Russella ako nového lídra tímu: Dodal nám pokoj a sebadôveru | Magazín F1 - F1online.sk

Nemam ovela viac ako 25, ak ma to ospravedlnuje.

Tu poznam.

Skor som hraval videohry, tak to bude asi tym. :wink:

4 Likes

Najviac známy mi z nich pripadá byť Skrúcaný, lebo každý ho pozná najmä vďaka spolupráci s Mirom Nogom a Stanom Dančiakom.

Jan Kraus je samozrejme slávnejší ako Andy Kraus, ale v tomto prípade som spomenul slovenských hercov/hudobníkov/zabávačov.

Je to mozne. :slight_smile:

Neber to v zlom, len ma to prekvapilo, lebo su to dost zname mena, rovnako ako spominana Adela, ktoru poznas.

Skrucaneho poznam skor kvoli jeho nehode. :sweat_smile:

Jeho spolupraca s Nogom ma uz takmer obisla, pamatam si ju len uplne matne z kaziet do magnetofonov, ktore sme mali doma. Ale to som este “tahal kacera”.

Ale samozrejme Skrucaneho poznam z TV.

1 Like

Evidentne toho máš množstvo najazdeného a odskúšané rôzne podmienky na ceste s rôznymi pneumatikami :cowboy_hat_face:

Tak už len tá kudla v bežnej premávke protirečí tomu že si vážiš život. Na základe príspevkov som to očakával :grinning:

Napríklad letné pneu Continental Sport Contact 7 rozmeru 225/40 R18 vyhrali testy ADAC 2025 a
zimné pneu Continental WinterContact TS 870 rozmeru 205/55 R16 vyhrali testy ADAC 2024/2025.
Ty značku Continental považuješ za zlú, či ako? :man_shrugging:

Zdá sa,že vyriešil to kreatívne :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

A predsa len si zajazdí na Tom svojom AMG-čku a nebude musieť chodiť Fiatkou :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zjavne sa na vodičský registrovaný mimo Taliansko zákon nevzťahuje…

A ako on má cez otca vzťah k San Marinu, keďže ten tam “podniká” tým,že tam má registrovaný tím, tak to pekne obišiel.

1 Like

Spomenula sa tu značka Continental a Ty si napísal, že “contíky opravdu na auto nechceš”.
Myslel som, že sa bavíme o cestných autách, lebo pretekárske okruhy a pneu sa vyššie nespomínali.
Ty si to následne preklopil na okruhy a track day, ale vyzerá to tak, že sa v tom asi vyznáš a ďakujem za ponuku zvezenia sa na okruhu v Moste.
Pre cestné autá a bežné jazdenie sú testy ADAC podľa mňa relevantné a postačujúce.
Ja na aute nemám pneu Continental, lebo pre mňa už vychádzajú drahšie. Mám zimné aj letné Matador R16.

1 Like

Matadory jsem jednou měl a byly horší než čínské.

Mne z hľadiska pomeru cena/kvalita postačujú. Každý máme nejaké skúsenosti.
Kamarát má zase skúsenosť s Barumkami a hovoril, že pomerne rýchlo vytvrdnú.

Barum a Matador dnes patří mezi odpad, které Čína válcuje bez námahy. Mezi spolehlivou kvalitu bych označil Dunlopy.
Občas se před nákupem vyplatí kouknout do hodnocením ale i tak bych se spíše rozhodoval podle ceny a vzorku, který se Ti líbí. ADACu se totiž moc věřit nedá. Zejména u aut podvádí takovým způsobem, že by je ve středověku upálili za kázání bludů.

Pri tom Tvojom kudla style jazdení Ti asi často praskajú gumy a máš defekty, lebo klasické každodenné jazdenie je ako píšeš pre Teba sedlácke (peasant).
Ja napríklad jazdím od roku 2000 a občas tomu aj uje​bem, ale nikdy som nemal defekt ani prasknutú pneu.