Shovlin ocenil prínos Russella ako nového lídra tímu: Dodal nám pokoj a sebadôveru | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell v Suzuke prvýkrát na vlastnej koži pocítil, že hrozba zo strany Kimiho Antonelliho je skutočná. Taliansky mladík ukázal už na tretích pretekoch sezóny veľkú rýchlosť a na preňho neznámom okruhu bol vyrovnaným súperom pre svojho tímového kolegu, ktorý však dostal veľkú pochvalu od šéfa traťových inžinierov Mercedesu Andrewa Shovlina.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194366/shovlin-ocenil-prinos-russella-ako-noveho-lidra-timu-dodal-nam-pokoj-a-sebadoveru

Je to vidět na celým mercedesu, že působí líp a uvolněneji. Všem je jasný, kdo za to mohl…

Presne tak… podla mna Hamilton cele tri roky bol slabsi ako Russel az na par zableskov…a je aj slabsi ako Sainz…bez dominantneho auta ma chaos a straca sa v nastaveniach…necitil doveru v Mercedese, lebo to vedeli tak vyuzil ponuku od Ferrari a myslim, ze to padlo vhod aj Mercedesu…davam mu este sancu po zmene pravidiel, ze mu to sadne, ale ak nie tak konci

Podla mna vela ludi Russela aj podcenuje ale myslim, ze je dost rychly pilot

1 Like

Russel je super, ale zatajeno bez dychu čakam a dufam či Wolf nevymysli nejaku hovadinu a nevymeni ho po tomto roku. … snáď nie

2 Likes

Tady s tim clankem souhlasim beze zbytku. Mercedes vypada extreme dobre a George take. Kimi Andrea se ukazuje ve vynikajicim svetle.

Nekdo tu psal, ze uz prekonal 3 Maxovi rekordy. Gratulace. To ze se do F1 nahrnuly skvely mladici, je neco co F1 potrebuje a dava to nadeji na dalsi perfektni sezony.

Toto. Je to sice podle me nejaka mirnejsi forma sociopata, ale jeho prace s piloty je s odstupem nejlepsi na rostu. A to rikam dlouhodobe a tato sezona to potvrzuje.

Vymena George za Maxe je podle me stale realna a pouze vykony Maxe v RBR a vykony George v Mercedesu mohou zamezit prestupu Maxe. Pokud George poda vynikajici vykon v sezone a Maxova vykonost poklesne, je to vyreseno.

Kazdopadne Mercedes a jeho piloty neni radno podcenovat a zejmena McLaren by mel na ne uprit svou pozornost.

1 Like

Je to tak, to ti poviem ako fanúšik, že to veľmi cítim. Aj sledovať F1 ma baví oveľa viac bez toxicity pod každým príspevkom môjho tímu na sociálnych sieťach. Bolo to neskutočne vyčerpávajúce pre mňa posledné mesiace minulého roka.

Ten tím má úplne pozitívnu energiu a nový náboj. Všetci pôsobia,že si to užívajú, baví ich to a že majú novú motiváciu.

Sám George je oveľa uvoľnenejší a viac ide do popredia jeho osobnosť. A Kimi je úplne nový vietor. Je vidieť,že tím si ich prítomnosť užíva.

Veľmi ma to baví. A

A je to tady.

1 Like

… to ještě nějaký čas nebude oficiální.

1 Like

Uvidis ked sa Kimi zlepsi na Georgeovu uroven co je to toxicita a kto ju skutocne vytvaral :slight_smile:
Je to samozrejme moj subjektivny nazor ale za tym nejaho “usmevom” sa skryva velky zakerak. Kazdopadne Kimimu velmi fandim aby to prislo cim skor, v Japonsku skvely vykon.

2 Likes

V mercedesu byla toxicita davno pred Russellem. Pokud to slovo chces pouzivat teda.

1. Apríl už bol, dnes je ôsmeho

Tu toxicitu vytváralo neustále sťažovanie a nakladanie tímu a to George nikdy nerobil.

A ako vidíš autor pokračuje aj vo Ferrari, tiež nemá rovnaké podmienky, a to prešli 3 VC ! Už je to Tu …

Okrem toho toxicitu vytváralo jeho fans v komentároch. Tak ako teraz útočia na Charlesa.

Množstvo fans GR fandí aj Kimimu.
A tá debata s fans vlastného tímu vyzerá teda úplne inak ako za istého 7x MS.

A ako vidíš, tím nemá zjavne dojem, že je George toxický.

A drísty o zakerakoch ? Max nie je zákerný keď už ma reči ako by on v McLarene zmizol raz dva ? Teraz aj úprimný Lando nejako mlčí.

To v 1. Rade nebude

Ne, na tom nic zakerneho neni. To je bud sebevedome, nebo arogantni vyjadreni. A zalezi jen na tom, zda to hodnoti ti co jim Max nevadi, nebo mu fandi, nebo ti, kteri ho nemaji radi.

Ty nemas Maxe rada a pises o zakernosti. No a stejne je to k Georgovi, nebo jakemukoliv jinemu pilotovi.

Jak se rika. Co bylo mlynarovi hodne vody, to bylo rybarovi malo a naopak.

A cim vic bude George vpredu, tim horsi to bude, s tim pocitej. My, fanousci Maxe bychom mohli vypravet. :wink:

2 Likes

No vidíš …mne len ide o to ako sa správa Norris

Keď pred týždňom tvrdil, že Russell sa mu snaží dostať do hlavy keď povie,že má najlepšie auto.
Pokiaľ teraz je ticho. Na to som narážala,že podľa väčšiny bol zákerný keď to povedal, tak teraz to neplatí ?

Russell nikde nevyplakával.

Tak ako všetci a Norris momentálne ako prvý tvrdil to, čo sa hodilo jeho tímu.

Norris tiež trepe ■■■■■■■■ ako nemá najlepšie auto.

A áno po testoch sa McLaren zdal absolútne dominantný, čo zatiaľ aj potvrdzuje …zlyhávajú piloti a aj oni ako tím.

A ešte raz na to,že George povedal, ako má McLaren náskok sa Lando opustil ako sa mu snaží dostať do hlavy. Max sa snaží o čo konkrétne ? Teraz prečo pán úprimný mlčí ?

Lando je vycukaný ako ratlík…musí doručiť a nie celkom to zvláda.

Povedal,len že McLaren je dominantný ako nebol ani RB ale že to tak nemusí byť celý rok! A niekoľko krát tím podporil v Tom,že ma NATO to zmeniť. Lenze to si už asi nevidel, ako zvyčajne.

A písal…čokoľvek povie tak sa tu vynorí úderka toho ako je falošný …hoci je zrejmé,že on dôvodom toxicity v Mercedese nebol.

Toxicita je skor na tomto fore ako v Mercedese :smiley:
ano bola, pozdravujem Nico Rosberg.

To co pisem nie je o nejakej debate na forach, na forach jednoducho existuju ludia, ktori su mentalne prepnuti na inu vlnovu dlzku a to ze su zaryti kritici ci uz LH alebo MV a z nejako dovodu im robi dobre ich neustale za vsetko zhadzovat. Takych ludi by som neriesil, to naozaj nema zmysel.
Ja skor narazam na naladu v time a ako to posobi na verejnost,

• zazili sme Mercedes 2013, o nic neslo a bola pohoda
  • zazili sme Mercedes 2014-16 kde to bol masaker
  • zazili sme Mercedes 2017 - 2021 kde to bola pohoda lebo Bottas nestihal
  • zazili sme Mercedes 2022 - 2024 kde George chcel silou mocou ukazat ze je lepsi ako LH a ja som tam videl naznaky jeho odvratenej strany, to iste sa stalo aj v spore s MV
  • a zazivame Mercedes 2025 kde je pohoda lebo GR je konecne lider a ma to chcel a Kimi sa uci, ale akonahle sa Kimi dotiahne tak sa bude opakovat rok 2016, aspon ja to tak vidim

to mas take typy pilotov, GR je ambiciozny a je to jeho vlastnost taka ista zakernost a sebeckost (ja nevravim ze je to vyslovene zle ale citit to z neho) naopak taky Oscar Piastri je ambiciozny ale flegmaticky, ze neriesi zakulisne hry a politiku ale skor pojde po vysledku a to mi je na nom sympaticke.

2 Likes

“My ako tím sa však cítime dobre. Vieme, že máme silný monopost. Nejazdí sa v ňom vždy najľahšie, ale je to rýchle auto, najrýchlejšie na rošte ,” upresnil Norris .**

Ako zlyhavaju?

A Russell co dorucil? Zatial iba same vyhovorky.

“Ak máte na začiatku roka náskok šiestich desatín sekundy, tak to počas ročníka nikto nemôže nájsť,” poznamenal ešte s odkazom na Red Bull. “McLaren je preto v najlepšej pozícii s výhľadom na súčasnosť aj budúcnosť. - George Russell

Ty aj citas tie Russellove vyjadrenia?

2 Likes