Shovlin ocenil prínos Russella ako nového lídra tímu: Dodal nám pokoj a sebadôveru | Magazín F1 - F1online.sk

Momentálně není moc pilotů, kteří tolik těží ze zákulisních her a politiky jako Oscar Piastri. Že na to má lidi na tom nemění vůbec nic.

2 Likes

Jaký zákulisní hry například?

1 Like

Celý loňský hype, který celkovému výsledku v porovnání s Norrisem zase tolik neodpovídal. Nátlak Webbera, o kterém se jenom dohadujeme a hlavně vloni jsme viděli jenom nepochopitelné jednání týmu. Tomu říkám zákulisní hry a politika, ale samozřejmě se kvůli tomu hádat nebudu.

4 Likes

Takže nic nevíš, jen tvoje domněnky. Ok.

2 Likes

Nemyslim si, ze bude NATO zasahovat do rozlozenia sil v F1.

Lebo Verstappen nerozpraval len v zakulisi, ale aj na trati, ked v Suzuke s ocividne pomalsim Red Bullom doniesol vitazstvo. Aj ja by som po takej prehre na Norrisovom mieste mlcal a snazil sa ozvat az vykonom na trati v Bahrajne.

1 Like

Mercedes jede krásně, začala nová kapitola stáje.

Hezké výkony, skvělý nový mladík.
Nikdo na něj netlačí, vládne klid a pohoda.

George jako seniorní pilot podává skvělé výkony.

Snad je oba prodlouží do 2029, to by byl statement.

2 Likes

Není tohle politická hra? :thinking:

2 Likes

Však vidíme jak RB jezdce prohazuje.
Jednu nulu za druhou a pořád dokola. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Nechapem, co Marko tara, v Red Bulle by sa predsa najatim ovela pomalsej dvojky postarali o to, aby druhy jazdec rychlejsiemu Verstappenovi v ziadnom momente nezavadzal, kedze by poslusne kruzil niekde mimo bodov. Dilema timovej rezie sa tam preto vobec nevyskytuje.

2 Likes

Marko se jen zasnil no…kdyby byli normální. :smiley:

1 Like

Tak Helmut se jen zasnil na politický hry😄

1 Like

Peter Marcin, si to ty?

2 Likes

Netusim, kto je Peter Marcin.

To znie ako nieco, co by povedal ozajstny Peter Marcin.

2 Likes

Drzme sa faktov a nie tvojich klamstiev. Norris pocas vikendu povedal toto:

“Stále si myslím, že sme na čele, ale George bol dnes ráno veľmi rýchly. Bol rovnako rýchly ako my, takže Mercedes je na tom dobre,” zamyslel sa nad rozložením síl. “Možno Red Bull vyzeral byť trochu viac pozadu, ale oni zvyknú pôsobiť, akoby boli pozadu, až do kvalifikácie, v ktorej sa opäť trochu priblížia.”

Norris sa obcas len snazi PR recami zmiernit realny naskok McLarenu, ale je to ako tak este v normalnej miere, zatial co Russell prehana ako burciak s borovickou.

Kolko mas rokov? :slight_smile:

Fakt, kto je Peter Marcin?

Kolko by som mal mat, aby som musel poznat Petra Marcina?

Je to zabavac, na prelome tisicrocia mali mimo ine zabavnu televizni show spolu s Andy Krausom a Zuzanou Tlučkovou myslim

image

1 Like