Shovlin ocenil prínos Russella ako nového lídra tímu: Dodal nám pokoj a sebadôveru | Magazín F1 - F1online.sk

Ak ho nepoznas, tak je dost pravdepodobne, ze mas menej ako 25 rokov. Je tak? :smiley:

1 Like

Nie :wink:1515151514145

Ano uz som googlil, zda sa, ze som o nic neprisiel.

2 Likes

A to už konkrétne prečo ?

Navyše to čo trepe Schumacher berieme s rezervou. Bezchybne nejazdí nikto btw.

A tento trepe 5 cez 9 dlhodobo. On tvrdil aj,že Mercrdes má zobrať Micka.

Mňa dnes pobavilo toto

Kimi síce má vodičák aj nové AMG, ale zajazdiť si nezajazdí :rofl:

Má to príliš silný motor, takže v Taliansku má, minimalne na rok, stále smolu a musia mu asi dať klasický Mercedes z Benzackej vetvy.

1 Like

Já četl, že s tím autem nemůže v Itálii jezdit do 21. :smiley: resp. až od 21.

3 Likes

Proč ten vůz nedají mi? Já už (ještě) ho řídit můžu. :grin:

Čo ste nemali TV doma tak do 2010? :smiley:

Ako nie som jeho fanúšik a naposledy som nejakú jeho reláciu videl tak 15+ rokov dozadu, ale jeho meno alebo tvár musel aspoň raz vtedy zachytiť každý.

1 Like

Ferdo to je bestie. By ses v tom zabil ještě ve vaší ulici. :smiley:

2 Likes

Ja myslím,že pravidlo je prvý rok od zisku vodičského preukazu ak je to do 21 roku života.

Ale môžem sa mýliť

Když do pekla, tak na krásném koni. :racehorse:

1 Like

Džordžovi prospel odchod lujza, teraz je chrumkavý a milučký, ale keď sa Junior priblíži viac tak idylka skončí a bude to zase starý dobrý zákerák Džordžo.
Navyše taká úplne mimo formulová vzorka, Džordžo patril, patrí k tým krajším (pre mňa nie), no a aj tu ho Junior čoskoro prekoná.
Džordžo to má blbé, najskôr sa vozil v črepe,aj keď ho už dávno prerástol, potom prišiel k lujzovi a to predsa bolo jasné kto je obľúbenec číslo jedna a teraz keď sa lujza zbavil tak vlk si doniesol svoj vlastný projekt, adoptívneho syna. Džordžo sa v tejto sezóne musí predať a ukázať sa v čo najlepšom svetle v aute aj mimo neho, čo mu zatiaľ ide viac ako dobre.
Tomu, že Maxo ide do mdesu veľmi neverím, vlk stavil všetko na Juniora.
Maxo zostane budúci rok v RB a potom buď Aston, Ferrari alebo koniec

1 Like

Ty si veľmi koleduješ o sloh od nahnevanej fanúšičky. :grin:

2 Likes

Nejvic Russelluv prichod ublizil hamiltonovi. Ten to mel nakloneny uz v roce 2020, kdy ho Russell v Bahrajnu vystridal a nebyt sabotaze ze strany mercedesu, tak Russell v pohode vyhral. Hamilton umi vyhravat jen s dominantnim autem, konecne to posledni roky ukazaly i zaostalym jedincum.

2 Likes

Presne preto sa neudial v čase kedy sa mal udiať.

Paradoxné je,že karma ich dobehla 2021, lebo byť tam George tak Lewis by ten 8 titul podľa mňa mal.

On by ten titul měl i bez Russella. Stačilo, aby tam nebyl lotr Míša Masiště.

1 Like

To je síce možné, ale nestalo sa to. Ak by ale niekto zobral body Maxovi aspoň z času na čas tak v Abu sa mohlo diať čokoľvek.

Nechali tam Bottasa čo bojoval s Williamsom a potom to tak dopadlo.

:smiley: pochybujem, podľa mňa ma ignoruje. A zase Džordža som pochválila a napísala som svoj názor len

Súhlasím , Džordžo ukázal pravú rýchlosť a výkonnosť lujza, ktorý bez tip top auta nie je bohviečo. A tiež vek nezastavíš ani keď sa voláš Fernando Alonso alebo Lewis Hamilton

1 Like

Byť tam George, tak Lewis nemá na titul ani nárok. Navzájom by si pobrali toľko bodov, že Max by mal titul pred Abu Dhabi. :grin:

3 Likes