Ak ho nepoznas, tak je dost pravdepodobne, ze mas menej ako 25 rokov. Je tak?
Nie 1515151514145
Ano uz som googlil, zda sa, ze som o nic neprisiel.
A to už konkrétne prečo ?
Navyše to čo trepe Schumacher berieme s rezervou. Bezchybne nejazdí nikto btw.
A tento trepe 5 cez 9 dlhodobo. On tvrdil aj,že Mercrdes má zobrať Micka.
Mňa dnes pobavilo toto
Kimi síce má vodičák aj nové AMG, ale zajazdiť si nezajazdí
Má to príliš silný motor, takže v Taliansku má, minimalne na rok, stále smolu a musia mu asi dať klasický Mercedes z Benzackej vetvy.
Já četl, že s tím autem nemůže v Itálii jezdit do 21. resp. až od 21.
Proč ten vůz nedají mi? Já už (ještě) ho řídit můžu.
Čo ste nemali TV doma tak do 2010?
Ako nie som jeho fanúšik a naposledy som nejakú jeho reláciu videl tak 15+ rokov dozadu, ale jeho meno alebo tvár musel aspoň raz vtedy zachytiť každý.
Ferdo to je bestie. By ses v tom zabil ještě ve vaší ulici.
Ja myslím,že pravidlo je prvý rok od zisku vodičského preukazu ak je to do 21 roku života.
Ale môžem sa mýliť
Když do pekla, tak na krásném koni.
Džordžovi prospel odchod lujza, teraz je chrumkavý a milučký, ale keď sa Junior priblíži viac tak idylka skončí a bude to zase starý dobrý zákerák Džordžo.
Navyše taká úplne mimo formulová vzorka, Džordžo patril, patrí k tým krajším (pre mňa nie), no a aj tu ho Junior čoskoro prekoná.
Džordžo to má blbé, najskôr sa vozil v črepe,aj keď ho už dávno prerástol, potom prišiel k lujzovi a to predsa bolo jasné kto je obľúbenec číslo jedna a teraz keď sa lujza zbavil tak vlk si doniesol svoj vlastný projekt, adoptívneho syna. Džordžo sa v tejto sezóne musí predať a ukázať sa v čo najlepšom svetle v aute aj mimo neho, čo mu zatiaľ ide viac ako dobre.
Tomu, že Maxo ide do mdesu veľmi neverím, vlk stavil všetko na Juniora.
Maxo zostane budúci rok v RB a potom buď Aston, Ferrari alebo koniec
Ty si veľmi koleduješ o sloh od nahnevanej fanúšičky.
Nejvic Russelluv prichod ublizil hamiltonovi. Ten to mel nakloneny uz v roce 2020, kdy ho Russell v Bahrajnu vystridal a nebyt sabotaze ze strany mercedesu, tak Russell v pohode vyhral. Hamilton umi vyhravat jen s dominantnim autem, konecne to posledni roky ukazaly i zaostalym jedincum.
Presne preto sa neudial v čase kedy sa mal udiať.
Paradoxné je,že karma ich dobehla 2021, lebo byť tam George tak Lewis by ten 8 titul podľa mňa mal.
On by ten titul měl i bez Russella. Stačilo, aby tam nebyl lotr Míša Masiště.
To je síce možné, ale nestalo sa to. Ak by ale niekto zobral body Maxovi aspoň z času na čas tak v Abu sa mohlo diať čokoľvek.
Nechali tam Bottasa čo bojoval s Williamsom a potom to tak dopadlo.
pochybujem, podľa mňa ma ignoruje. A zase Džordža som pochválila a napísala som svoj názor len
Súhlasím , Džordžo ukázal pravú rýchlosť a výkonnosť lujza, ktorý bez tip top auta nie je bohviečo. A tiež vek nezastavíš ani keď sa voláš Fernando Alonso alebo Lewis Hamilton
Byť tam George, tak Lewis nemá na titul ani nárok. Navzájom by si pobrali toľko bodov, že Max by mal titul pred Abu Dhabi.