Sargeant: Americkí pretekári sú považovaní za menejcenných | Magazín F1 - F1online.sk

mam zaujem vidiet ten EV ktory 1824 presiel 60km, nemozem ho najst tak som myslel, ze by s mi s tym pomohol ked sa tak vyznas.

Musím opakovat, že neumíš číst a dáváš si do souvislosti věty, které k sobě nepatří.
Dej si druhý pokus k přečtení co jsem napsal a přemýšlej pokud to dokážeš.

Ale klidně mě můžeš znovu osočit z urážek, aniž by sis přečetl co jsem napsal. V tom jsi dokonalý.

pisal si, ze prvy EV bude o rok oslavovat 200 rokov a ze za poslednych 200 rokov sa vyvoj velmi neposunul. z coho sa chces teraz vykrutit? taras z prava z lava a nic si nevies obhajit. vsak daj obrazok toho 200 rocneho EV. to mi bude stacit.

Vše co jsem napsal je pravda a nic jsem nepozměnil. Pouze Ty si historii i současnou realitu představuješ nějak jinak.

ved postni ten obrazok toho 200 rocneho EV. s cim mas zrazu problem? ja som asi hlupy, ze to neviem najst, tak snad mi pomozes…

https://www.tipcars.com/magazin/nase-tema/auta-prvni-elektra.html

300 kilometrov, vážne? Je to síce len koncept ale plánuje sa výroba a mne to ako 300 kilometrov nepríde. A to vážne nie som ani trochu fanúšikom elektrických aút. Nemusíš proste svoju zatrpknutosť z niektorých technológii prenášať do diskusie a prednášať ich ako fakty.

@Ferda

1 Like

takze od voziku
image
sa EV nikam velmi neposunuli?

ten z obrazku ale nemal 60km dojazd.
prve EV, ktore sa dalo povazovat za auto bolo na ceste koncom 19 storocia. to je nejakych 70 rokov neskor ako tvoj povodny argument.
Lenze tu nejde o to, ze tie auta boli, ale o tvoje tvrdenie o skoro ziadnom pokroku za poslednych 100 rokov.

2 Likes

Mínus 7°není žádný máz.

Takže v zime padne dojazd z reálnych 1100-1200 kilometrov na 300? Alebo čo sa snažíš povedať.

Tehdejší běžné elektromobily jezdily rychlostí okolo 30 kilometrů v hodině a na jedno nabití dojely do vzdálenosti 60 kilometrů.

Zase jsi nečetl článek, který jsem tady vložil.
Klasika.

Až to bude realitou, tak už tady možná nebudu.

Proč by si tu nebyl příští rok?

Stále vkladáš do diskusie emócie a úplne ignoruješ fakty.

Mercedes v reálnych podmienkach urobil 1008 kilometrov so 180 kilometrovým dojazdom na počítači a plánujú výrobu na rok 2024-2025. Čítal si vôbec ten článok?

Jak jsem psal. Až kyseliny budou mít v mrazech dojezd 1 000 kilometrů, tak už tady asi nebudu.
Zatím je to zhruba třetina.

To je manažer asi jako ty. Nojo, kámoši… :slight_smile:

prprpr

V zimě slunko pere jak sedlák cepem až se třesou kyseliny i v těch největších mrazech.
Prosím přemýšlej a nepleť si ideální možné podmínky s krutou realitou.

To je hrozny koho sleduješ🙄

1 Like

Takže si ten článok nečítal. Ty budeš asi ten typ človeka ktorý má vyštudovanú školu života, všade bol, všetko vie.

Ten test ktorý spravili nebol za optimálnych laboratórnych podmienok ale v reálnej prevádzke kde pršalo a zažili aj zápchy. Aj cez to všetko prešli 1000 kilometrov s ešte dosť veľkou rezervou dojazdu. Aj keby v tej tvojej krutej zime spadla spotreba o 33% (najväčší pokles z tvojho článku) čo neklesne pretože dané auto nemalo tepelné čerpadlo a toto ho má tak dojazd bude viac ako 700 kilometrov. To mi príde ako dosť slušné, to reálne nemá dosť veľa benzínových aút kvôli malým nádržiam (kvôli váhe a emisiám).

Každopádne môj posledný príspevok k danej téme, ja fanúšikom elektrických aút nie som a kvôli tomu ďalej zabíjať čas diskusiou o nich nemienim. Len mi proste prišlo vtipné akým štýlom zase diskutuješ kde úplne prehliadaš akékoľvek fakty a nechávaš sa unášať svojími emóciami. Pritom z tvojej strany absentujú akékoľvek informácie danej problematiky.

Snad mi nechceš namluvit, že pátého apríla v jižní Francii jsou kruté zimní podmínky. :-1: