Sargeant: Americkí pretekári sú považovaní za menejcenných | Magazín F1 - F1online.sk

Pilot Williamsu Logan Sargeant je presvedčený o tom, že pretekárom zo Spojených štátov amerických – vrátane jemu samotnému -, nie je pripisovaný taký kredit, aký by si zaslúžili. Rodák z Floridy si však z tejto skutočnosti ťažkú hlavu nerobí. Dôležité vraj je, aby ste o svojich schopnostiach presvedčili tím, v ktorom pôsobíte – a nie nutne celú formulovú verejnosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139855/sargeant-americki-pretekari-su-povazovani-za-menejcennych
1 Like

Naštěstí jim ten kredit Serža zvýšil. :slight_smile:

2 Likes

Názor nezainteresovaných ľudí je absolútne nepodstatný

Více jak 500 nesmyslných komentářů vedle :roll_eyes:

Zkusím vás rozptýlit…

Před pár dny mi řekl syn mého kamaráda :

“Předevčírem mi bylo 16 let, ale příští rok mě už bude 19let” …

Je to možné?

1 Like

Nevím, protože jsi měl narozky na konci roku.

Už si dneska nejsem ničím jistý. Aston zlepšení o 1,3s, odchodem Sainze bude Ferrari dominantnější než byl Mercedes… tak tohle je jenom třešnička.

2 Likes

Ani jedno z toho není pravda…

Taky jsem měl těžký týden, mrzne a já tolik potřebuju betonovat…

Jednou jsi chtěl konečně něco dělat a zrovna mrzne… To je pech. :pensive::stuck_out_tongue:

Nechal jsem si přivézt 20T malých žulových kostek, že si sám vydláždím cestičku k domu…
Nikdo nevěřil, že to udělám.
No a i příroda je proti mě, už na to mám jen týden času :thinking:

No ty jsi šikula.
Jsi druhý člověk, kterého znám, který to má vydlážděné před barákem z žulovek.
Na tom je vidět, že se máš dobře. To jsem rád. :slightly_smiling_face:

Proto si to taky musím dělat sám, dlaždiči jsou drazí :wink:

A nejsou? :slight_smile: Reklamu moc nedela

A ako na to prišiel ? nie americkz pretekari maju stejnu šancu ako ostatny ak je proble tak len ten že sa do F1 dostavaju občas jazdci ktory su tam len vdaka svojej vlajočke nebo pre to že otec ma vela penazi

1 Like

Copak Seržo, dáme kvóty? :rofl:

Američtí jezdci určitě špatní nejsou, ale do F1 chodí hodně nepřipravení.
Taky by se dalo říci, že INDY není ani zdaleka tak náročná jako je F1.
Stačí se podívat na jezdce, kteří přešli do INDY z F1 protože neuspěli a okamžitě dávají vynikající výkony. Pravda, časem taky otupí, ale většinou zůstavají hodně použítelní.

Syn kamaráta Ti to hovoril počas prvého dňa tohto roku.
31.12.2023 mal 17-te narodeniny (deň predtým 30.12.2023 mal ešte stále 16 rokov),
no a 31.12.2025, čiže na konci budúceho roku oslávi 19-te narodeniny. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Jsi velkej borec :+1:.

Aha, aha, aha, aha

V Dikobrazu byla jednou hádanka.

Máme černou krávu, jí zelenou trávu a přesto dojí bílé mléko. Jak je to možné?

Co Miloslav Švandrlík tehdy odpověl? … …

Jestli tím chceš napsat, že jsi to věděl, tak bohužel píšeš jako Hogřík.
Zaprvé ne já, ale syn kamaráda a chybí Ti tam otazník…

Jak to mám asi pochopit? :slightly_smiling_face:

Logan má pravdu. Bol som na preteku Nascar v Charlotte, aj pár pretekov nižších sérií. Aj s malým rozpočtom je tam veľa zábavy.