Sargeant: Americkí pretekári sú považovaní za menejcenných | Magazín F1 - F1online.sk

jasně, Ferda jezdí do obchdoů na parním stroji

1 Like

To jsi četl kde?

ok, tak nic teda no

no tak ty tu tvrdis, ze v oblasti baterii za poslednych 200 rokov neprislo k ziadnemu vyznamnemu pokroku.

Tak to je známý fakt, že jsou daleko nejlepší. Jen pár jedinců má potřebu zveličovat Maxovy výkony do galaktických výšin a stane se z tebe hater. :stuck_out_tongue: :slight_smile:

však ano, to víme, jak to tu chodí. Btw tipl bych si, že první dvě příčky v PK jsou rezerovaný :stuck_out_tongue:

Za 20 roků se baterie skutečně o moc dál neposunuly. Dokonce ani auta v elektrice se omoc dál neposunuly, když v příštím roce to bude přesně 200 roků, kdy vyjel první elektroautomobil.

Jako příklad můžu dát letectví o kterém se před dvěstě léty jen snilo a dnes je letectví na meziplanetární úrovni.

Zatím, co mám načtené, tak vidím Ferrari jako č.2. Asi se mají hodně zlepšit a vědí, jak a kde.
Ale to jsou vždycky v lednu nejlepší, dokud to nevyjede na trať. Takže to beru trochu s rezervou.
Po nich mám hodně otazníků a neví se, co bude. Teda pokud se má ten Aston zlepšít o 1,3s, tak jsou možná druzí oni. né-li první. :stuck_out_tongue:

1 Like

kdepak, špatně to přepočítáváš - RB má zisk 1s teď oproti konci loňské sezony, Ferrari 0,9s, Merc 0,9s, AM 1,3s, McL 1,1s. RB měl náskok před Ferrari 0,4s na kolo, cože by odpovídalo 0,5s během testů. Merc měl ztrátu 0,6 na kolo což odpovídá 0,7s na kolo v testech. McL měl ztrátu 0,5s na kolo což odpovídá 0,4s na kolo. AM měl trátu 0,8s což odpovídá 0,5s v testech na kolo

1 Like

První elektromobily měly dojezd 60 kilometrů. Dnešní kyseliny dojedou v zimě 300 kilometrů.

Za 200 let vědecko technické revoluce se skutečně jedná o neskonalý pokrok. :rofl:

Koukám, že tě v noci elektromobily budí s hrůzou v noci …

Naopak. Když se mi začne zdát o současných kyselinách, tak se probouzím v záchvatech smíchu. :grin: :rofl: :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Situs

1 Like

Tak když se v druhým nejlepším autě kvalifikuješ blbě, tak zákonitě musíš gainovat v závodě. :slight_smile:

Jako loni to platilo na Pereze a Hama, ale nevím proč tak reaguješ na post o Ferrari 2012 :grinning:

I ty musíš uznat, že ty výsledky v kvalifikacích byly až ostudné.
Nestartovat furt v hloubi pole, tak by v 2012 titul byl.

Ne, ostudne bylo tepmo Ferrari v kvalifikacicih, titul ale nebyl ztracen tam, ale jinde

1 Like

tak postni obrazok toho elektromobilu z roku 1824 s dojazdom 60km. to som zvedavy.

Evidentně nechápeš souvislosti.
Zkus si znovu přelouskat co jsem napsal a v jakém sledu a třeba se dovtípíš skutečné reality.