Nemám si pliesť ideálne podmienky so zimnými. Ja som ti napísal, že ideálne podmienky neboli, nikde nepíšem, že boli zimné. Mal si napísať hneď, že máš problémy s písaným textom a tam sme mohli debatu ukončiť pekný večer.
Nemůžu za to, že se přidáváš do diskuze a nereflektuješ původní téma.
ano a nabijali sa 2 dni. dnesne dojdu na jedno nabite do 1000km, maju maximalku 200km/h a nabiju sa za zlomok casu, su asi 2000x bezpecnejsie, pohodlnejsie a praktickejsie, mozes si z nich napajat domacu siet a v zime sa ti skrati dojazd o 10%. kedysi sa spalovaky v zime cca -15 ani nedali nastartovat kedze boli zmrznute a dojazd ti urcite klesol o viac ako 10%. ty to ale dobre vies len potrebujes dristat.
Tolko k tomu, ze za poslednych 100 rokov sa neudial v tehto oblasti ziaden vyvoj.
Ani pri dnešných nevidím dojazd 300 kilometrov.
Zase len blábolíš a pritom si ani nevieš nájsť fakty
Bohužel, tohle je u Ferdy běžný, včera se semnou hádal, že F1 upravovala pravidla, aby Haas mohl vstoupit do F1, když jsem mu oponoval a zeptal jsem se ho na odkaz, kde by se to potvrdilo, tak psal, že jsem vůl, který se neumí vzdělávat a ať si to hledám sám, toliko k diskuzi s Ferdou, když má přijít na fakta
Čítal som tú diskusiu. Málokedy s tebou súhlasím ale to boli bláboly ako to čo predvádza teraz… to je tak keď sa niekto riadi emóciami a nie ľahko dostupnými faktami na internete.
V porovnání s dobou kdy byl technický zázrak i psací stroj se toho v kyselinách zas až tak moc skutečně nezměnilo. Přitom to byl elektromobil, který pokořil rychlost 100 a 120 km/h.
Na ztrátu 10% rychle zapoměň. Stačí se podívat na dálnice jak do dopadá s kyselinami v zimě v zácpě. Odjíždějí na odtahovce.
Do klasického spalováku sedneš a jedeš. U kyselin musíš čekat až se zahřejí bateky.
Chceš zatopit, spustit klimu, nebo zapnout stěrače, tak si krátíš dojezd.
Jakmile kleknou baterky, tak je z celého auta ekologická katastrofa, kdežto z klasiky může být časem zajímavý veterán.
Nemůžu za to, že Ti historie F1 nic neříká.
Kde jsem napsal, že jsi vůl?
zase same taraniny, houno o tom vies a taras dve na tri.
Průměrná ztráta v dojezdu je 30 %. Mnozí raději ani nezapli topení, takže i těch 30% je hodně zkreslených.
Pri nízkych teplotách, ktoré sú často typické aj pre našu krajinu, môžu mať niektoré elektromobily znížený dojazd aj o 40 %.
Zase sa snažíš otočiť diskusiu iným smerom. O vypnutom kúrení zase len klameš ale budiš. Všetci vidia ako sa krútiš a klameš.
Začiatok témy bol, že si písal o 300 kilometroch v zime. Klamstvo ktoré som ti vyvrátil.
Písal si o nízkom dojazde. Dodal som ti informácie o prejdení 1000 kilometrov na jedno nabitie.
Nepríde ti to trápne?
No nič, zabil som tu viac času ako som mal v pláne. Ak mieniš pokračovať v nastolenom trende kde budeš písať svoje emócie (bez dohľadania si faktov) tak túto diskusiu opúšťam.
Aspoň v tomto mal pravdu.
A pointa? Ci zas len obrazok odveci?
Přejeme hezký den.
Nefunguje ti odkaz Máchale
Tak to je škoda.
To dej v nějakém fungujicim formátu
To ne. Už by to ztratilo kouzlo.
Ale přeji ti krásný nový týden.
Tento týden by mohl být konečně výživný, co se týče infošek a pikošek o nové sezóně.