Samozrejme, že Adrian nám chýba, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, to chapem a v zasade mas asi pravdu, sam to pocitujem niekedy.
Len mi mozno nepride idealne na to poukazovat pri tomto konflikte, lebo to potom zvadza na to ciernobiele videnie, ktore ja nemam rad a verim/dufam, ze ani ty :slight_smile:

Mne pride, ze vy dvaja viete aj celkom fajn spolu komunikovat, do momentu, kym to prave neposobi ako ten “boj stran” tykajuci sa aj inych ludi. Tam to posobi, ze ste, zjednodusene povedane, na opacnych stranach a uz to zacina… :smiley:

@HellHogr
Na úsmířenou vám dám free tip dne. Sparta-Kometa. Sparta dá 2,5g+,
Aspoň za tisícku.

Samozřejmě že jim schází, to jsme věděli už dávno. Teda někteří :sunglasses: Jiní maj za to že se u RedBullu zbavili senila co jim zkazil auto :smile:

3 Likes

2,5g? Jakože 2,5g kokainu před zápasem?

1 Like

Dávám za 2000 opak :sunglasses:

1 Like

Opak? 2,43… to jde… zkus,

Vsaď na méně 1,5g za 1k, budeš mi pak děkovat

Kometa je slabá jak čaj.

Teda skoro 5 táců doma :slightly_smiling_face:

1 Like

Technicky za to skoro 3… :stuck_out_tongue:

2,5g tu někteří pociťují každý den, imho.

1 Like

… i prakticky :grinning:

1 Like

Viesco ja uz ani neviem jak tu mam fungovat - neprispievam, som oznacovany a tahany do sporov … prispievam tak na pomaly kazdy moj koment je nejaka reakcia od starych znamych … prispievam malo, kombinacia oboch

Je mi to nejak uz na haku uz ani na zavody sem nechodievam ked je Live tema, uzivam si to po svojom

Moja message je ale aby si si dal pozor do buducna, ber mna ako exemplarny pripad :hedgehog:

Už to všetci pochopili, že to nie je o mne ani o vymenovaných RB fans, ale o ňom?

Tomu prasaťu chýbali počas dospievania poriadne otcovské facky, ktoré by ho vrátili do normálu. Zlyhaná výchova.

Je to tu zas. Mental breakdown alert a k0k0tometer začali blikať a pípať. :clown_face:

Ale no tak tohle nebude nutný ne? :thinking: přece tě nikdo nenutí se zapojovat do takových konverzací, ale potom musíš počítat s tím, že to může takhle vypadat. Víš, že jiný témata jsou ok

Hezky o sobě píšeš ve třetí osobě :smile:

Do búdy Honzi, do búdy! :poodle:

Si tě vodí už i Kiks a ne jen já? Chudáčku😄

Ty už máš na mňa dávno 100+ reakcii lobotóm.

Ty si tu vodíš celé fórum Honzi, si tu hlavná hviezda hviezdnej roty. :clown_face: