Samozřejmě že jim schází, to jsme věděli už dávno. Teda někteří Jiní maj za to že se u RedBullu zbavili senila co jim zkazil auto
2,5g? Jakože 2,5g kokainu před zápasem?
Dávám za 2000 opak
Vsaď na méně 1,5g za 1k, budeš mi pak děkovat
Kometa je slabá jak čaj.
Teda skoro 5 táců doma
Technicky za to skoro 3…
2,5g tu někteří pociťují každý den, imho.
… i prakticky
Viesco ja uz ani neviem jak tu mam fungovat - neprispievam, som oznacovany a tahany do sporov … prispievam tak na pomaly kazdy moj koment je nejaka reakcia od starych znamych … prispievam malo, kombinacia oboch
Je mi to nejak uz na haku uz ani na zavody sem nechodievam ked je Live tema, uzivam si to po svojom
Moja message je ale aby si si dal pozor do buducna, ber mna ako exemplarny pripad
Už to všetci pochopili, že to nie je o mne ani o vymenovaných RB fans, ale o ňom?
Tomu prasaťu chýbali počas dospievania poriadne otcovské facky, ktoré by ho vrátili do normálu. Zlyhaná výchova.
Je to tu zas. Mental breakdown alert a k0k0tometer začali blikať a pípať.
Ale no tak tohle nebude nutný ne? přece tě nikdo nenutí se zapojovat do takových konverzací, ale potom musíš počítat s tím, že to může takhle vypadat. Víš, že jiný témata jsou ok
Hezky o sobě píšeš ve třetí osobě
Do búdy Honzi, do búdy!
Ty už máš na mňa dávno 100+ reakcii lobotóm.
Ty si tu vodíš celé fórum Honzi, si tu hlavná hviezda hviezdnej roty.
Ti pripomeniem ked ma tu zase v nejakom zabomysom spore oznacis … sam si toto vytvaras pocuvaj, sam tu “hladis proti srsti” takze sa tiez nediv ked je niekto tak ako ty prudsi a “nenecha si skakat po hlave”
Neber si to tak
Sam viem, ze sa to lahsie pise/radi ako vykona, ale nic sa nedeje…
Pisem sice za seba, ale myslim si, ze vo vseobecnosti s tebou nema nikto vacsi problem, obcasne konflikty ci vyhrotenejsie situacie z teba nerobia nikoho zleho a za mna je super, ze ta tu mame
Aj my dvaja sme nedavno mali mensi problem (konflikt by som to nenazval), ale nic tvrdsie ci osobne, alebo co by menilo moje vnimanie teba.
Ja len ze chapem vas oboch co si vycitate niekedy a jedna pravda (pohlad), nevylucuje hned druhu…