Ti pripomeniem ked ma tu zase v nejakom zabomysom spore oznacis … sam si toto vytvaras pocuvaj, sam tu “hladis proti srsti” takze sa tiez nediv ked je niekto tak ako ty prudsi a “nenecha si skakat po hlave”
Neber si to tak
Sam viem, ze sa to lahsie pise/radi ako vykona, ale nic sa nedeje…
Pisem sice za seba, ale myslim si, ze vo vseobecnosti s tebou nema nikto vacsi problem, obcasne konflikty ci vyhrotenejsie situacie z teba nerobia nikoho zleho a za mna je super, ze ta tu mame
Aj my dvaja sme nedavno mali mensi problem (konflikt by som to nenazval), ale nic tvrdsie ci osobne, alebo co by menilo moje vnimanie teba.
Ja len ze chapem vas oboch co si vycitate niekedy a jedna pravda (pohlad), nevylucuje hned druhu…
Hosi upada to tady upada, hlidejte si to nebo vas povyhazuju.
Kde jsem tě nedavno vzpomenul random?
Z chudaka chlapca si robis srandu takymito tipmi?
Ale pozeram, ze aj podla seba by bol v minuse, takze dnes ste to mali stratene obaja.
Mééééh…
Jinak Kometa vytvořila nový rekord.
Je prvním týmem, který měl méně než 10 střel v Play Off.
Věděl jsem že to tak dopadne, když si nevsadím
Dám ti free tip na neděli. Verstappen určitě vyhraje.
Dej na to aspoň tisícku.
Po tomto tvojom dnesnom super free tipe sa zacinam bat toho, ze Verstappen vyhra. Povodne som chcel dat dalsie double McLarenu ak treningy budu ok, ale teraz neviem neviem.
Nájdeš si vlastné riešenie ako fungovať tak, aby Ti to vyhovovalo. Drvivá väčšina Ťa tu berie a je rada za Tvoje pôsobenie.
Ak by sa ma niekto opýtal, s kým z tunajšieho fóra by som si vedel predstaviť reálne sa stretnúť, tak by na popredných miestach určite figuroval Ježek.
Ježečku, Ty to nesmíš vzdát . Za sebe už jsem to taky trochu vydýchala…
Aby se neřeklo, že tu nespojuju, tak - ježek z fóra nedochází, jenom popsal, proč tu není tak často. Navíc ví, že mu sháním Yarise GR, takže tu určitě nějakou dobu bude
Viem, že neodchádza a pokiaľ mu reálne pomáhaš s výberom, či kúpou auta, tak to sa cení.
Když jsme to přežili my, tak ty to taky zvládneš