Samozrejme, že Adrian nám chýba, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď Red Bull rozhodne nemá po sezóne a Max Verstappen sa v úvodných dvoch veľkých cenách bodovo udržal pilotov McLarenu, s titulovými ambíciami stajne z Milton Keynes to nevyzerá ružovo. V tejto chvíli v podstate nikto nepočíta s Red Bullom ako s kandidátom na víťazstvo v Pohári konštruktérov a bez Adriana Neweyho je otázny aj budúci vývoj stajne. Presvedčivo neznie ani Helmut Marko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192871/samozrejme-ze-adrian-nam-chyba-priznal-marko

Je to ako dobitý boxer. Je ťažké sa z toho dostať. Z tohto pohľadu to bola chyba posadiť Lawsona do kokpitu,“ skonštatoval Marko .

Pekne mu zas nalozil.

Jak Adrian chybí? Však tu někteří házeli na něj, že Red Bull není nejlepší na ovládání a pokles vykonnosti. Jiní zase psalo, že jeden inženýr nedělá rozdíl. Fans RBR by si to měli s Helmutem a Hornerem vysvětlit

2 Likes

Vsak uz mele pate pres devate, jestli ho ti lide v tymu ctou, kolik jich zustane a kdo k nim bude chtit prijit, zacit na zacatku sezony becet ze Newey chybi, to je vzpruha :face_with_hand_over_mouth:

Někteří tu snad psali (tiMur), že je dobře, že už vypadl. :grinning: Vděční fanoušci RB. :grinning:

2 Likes

Kde je zminka o mne, kterej to div skoro neobrecel? A porad hatuje Washe-dupa? :slight_smile: Zajimava kategorizace a skupeni fandu. Kazdopadne jsem rad, ze se tabor alzaku rozrostl o dalsi kousek.

//Jen doufam, ze to neni dalsi fake ucet Honzika. :clown_face: :clown_face:

Spajny nikdy neodisiel

1 Like

Moje chyba. Registruju ho az ted na forum. :confused: V tom pripade pardon.

Spajny tady má už minimálně dvě výročí.

2 Likes

Rookie of the year

3 GP by asi mal, keby bolo Japonsko ako stvrte.

a kto to pisal, mozes dolozit link?

1 Like

Však ty si to psal, tak co se ptáš :grinning:

zase klames. co s tebou…

Nemůžu za to, že si nepamatuješ co píšeš :slightly_smiling_face:

ja si pamatam, bohuzial hogrove klamanie ovplyvnit neviem.

5 Likes

Tak nemáš psát nesmysly, že odchod Neweyho nebude mít vliv, že Newey měl i monoposty co se nepovedly a nebude ram rozdíl. Ale ty ses očividně přihlásil, jen aby ses hádal

Teba to bavi stale … naozaj to neni o tom jak ti explo pisal ze rad rozdelujes?

ty si normalne zlocinec.

Já? Tak Helmutko o tom psal před rokem a teď bude dělat, že to nepsal. Na jiné diskuze nereaguje a tady najednou přilítl. A nebavímě, jak vystupuješ, jen když se ti to hodí.