Ja si tiez nepamatam ze o tom pisal, ved to najdi a daj sem a osoravedlnim sa
hej zlocinec a klamar, to bola reakcia na mnozstvo zmien, ktore priniesol AM minuly rok ked si sa triasol na to ak tam ma ist Newey.
Že se nestydíš takhle rozdělovat fórum.
to ma ako dokazovat co? kde tam vrdim, ze Newey nie je rozdielovy inzinier? Zlocinec a klamar Hogr potrebuje dennu davku strapnovania sa.
Já nevím, proč si u McL musel napsat, že to jde i bez Neweyho. A uklidni se, příště si pamatuj, že ne každej má paměť jepice a pamatuje si tvoje výplody.
Omluv Honzu, on si dnes přeležel kuličky.
Máš tam chybu - omluv se Honzovi, on nemůže za to, že sis přeležel kouličky.
a kto ti ich prelezal?
Mám tam chybu.
Omluv se Honzovi, že sis přeležel kuličky.
Jo takhle, ty už nebudeš reagovat, proč si specificky zmínil Neweyho u McL, a že to jde i bez něj
Vec sa ma uplne jednoducho, ked sa ti nepaci ako reagujem tak o mne neklam.
To nebyl Helmutko. To byli jiní experti, kteří se tu bouchali do hrudi, že Newey není potřeba, a že stejně nic nedělal.
Však v klidu, ty si se prostě sám chtěl ujistit, že odchod Neweyho nebude mít na RBR vliv, tak si potom napsal takové komentáře. Ale pak se nediv, že při debatě "jeden inženýr může udělat rozdíl " se to vytáhne, obzvlášť, když se přihlásíš, kdo měl psát, že tomu tak není.
Já vím, že tady byli daleko větší experti, ale Helmutko se tady přihlásil. Já ho nenutil psát, že to McL zvládl i bez Neweyho, ty si ho k tomu nutil?
neklam, to nebolo o com si zacal.
Takovéto osobní útoky si nech pro někoho jinýho. Stačí, když se nebudeš vykrocvat z toho co si psal nebo k čemu ses hlásil.
to nie su ziadne osobne utoky. Neklam tu o mne a nebudem sa branit. Mal by si sa mi odpravedlnit ak na to mas.
Nemám za co, psal si co si psal