Samozrejme, že Adrian nám chýba, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

si trapny. to je asi vsetko co sa k tomu da dodat.

4 Likes

To jsem rád, že to píše člověk, který nemá dostatek sebereflex, aby uznal, že kolikrát napsal totální nesmysl. Příště na mě nereaguj, když tu pak děláš akorát takové divadlo, lháři.

Klasika, si přišel zase kopat za jednu stranu

ked nechces feedback tak neklam, inak budem vzdy poukazovat na klamstva. Nie len tvoje, ale ty si tu v tom evidentne prebornik.

Ale ty si na nic neukázal. Ty jsi přišel, aby sis tu rozjel svoje klasické divadlo. Však stačilo, jak trapně ses kroutil ohledně výkonnosti a postavení týmu v PK. Já chápu, že tomu nerozumíš, ale pak se nediv, že ti nekdo takovou blbost omlátí o hlavu.

Toto neni o strane ale o tom kto zavadza a vymysla si, tvoj sok Helmutko to vsak nieje

2 Likes

@Hedgehog

Ano, Neweyho tam zmínil jen tak random. Hoši, že vám tohle kroucení není fakt blbý. A tobě tuplem, když si tu chceš hrát na spravedlivost.

Ze nepotrebuju neweyho je do oci bijuci sarkazmus … a u toho druheho pise “za mna”, kde tam hladas objektivitu??

@Matti uz aspon trosku mozno pochopis o com som nedavno pisal

Mier
:hedgehog::hedgehog:

1 Like

Já jsem psal o objektivitě? Já jsem psal na začátku doskuze úplně o něčem jiným. A to je tak vždycky, vy se tu hádáte a motáte, že ani po 5 příspěvcích nevíte, na co se původně reagovalo

Mattiho do toho netahej, tohle jste si tu vytvořili s Helmutkem :grinning:

Ja to popravde nejak nesledujem, len som si vsimol, ze ked nie Jos, tiMur alebo rHapo, tak sa najde napr Helmutko, ktory ti vadi uz asi len z principu a ides donho

4 Likes

Zatím nejlepší apríl. :smiley:

2 Likes

Sorry, ale co je tohle zase za kecy? Jos tu jede do mě furt, tiMurovi přeplo a ten tu kope do x lidí. Nějaká tvoje reakce? Ne, proč by, že jo? A já jedu do Helmutka? On reagoval na mě a pak mě tu x krát označil za lháře i jednou za zločince, tak kdo tu do koho jede. Fakt směšný co tu teď předvádíš
Btw rHapo je odepsanej už dávno, ten už má jen poslední záchvaty, ale očividně i to budeš házet na mě

2 Likes

Už je tu zas Forman a točí to :grinning:

1 Like

Ja som nikde nepisal ze tu budem robit robotu za admina a nasilu tu niekomu prikazovat co ma pisat … si si zas vsugeroval nieco do hlavy a beries to jak fakty asi

Stacilo offtopic

Ne, já reaguju na to, že máš potřebu tohle napsat u mě, ale jiný ignoruješ. Že se nestydíš tfuj

2 Likes

Takto, ja tu urcite nechcem byt rozhodca a ten dnesny “konflikt” je typicky priklad robenia z komara somara.
To na co asi chcel poukazat Hellhogr je skutocnost, ze vplyv Neweyho a podobne bol miestami marginalizovany od niektorych, Helmutko to vsak pravdepodobne (neviem co presne kedy pisal) schytal neadekvatne (co chapem, ze sa mu nepaci) a uz sa riesi presna citacia a povodna podstata ide uz bokom a mame tu tradicne hadky :smiley:

Kazdopadne je pravda aj to co pise Hellhogr, ze som videl uz nespocetne diskusii, kde nezacina on a niektori tebou spominani, vyslovene zacinaju s provokaciami a urazkami k nemu a tiez by ma stvalo, ze jeho kritizujes, ale vtedy si naozaj skoro vzdy ticho.
Napokon, len nedavno tu boli arogantne reci (aj ku mne) o intelekte, klamstva o kmenoch, fanatizme atd., mnohe az osobne a tiez bolo ticho a o rozdelovani fora nic.
Je jasne, ze sa neda vzdy na vsetko reagovat (a ani taku povinnost nemame) a teda to neber prosim negativne (aj mne sa to moze stavat), ale tato vasa vymena nazorov sa opakuje a ma svoje dovody, kde obe strany maju v niecom pravdu (nie je to ani zdaleka cierno-biele).

Za mna to niekedy prehanaju obe strany a je skoda ako casto hadky a historicke konflikty ovplyvnuju slusnu a vecnu diskusiu :slight_smile:

1 Like

Ja som sa tu Hogra zastal okrem jeho kamosov asi aj najviac, ale o toto mi neslo …

Narazal som na to co som ti pisal aj minule, ze vidim u teba a tvojho posobenia iste nuance co aj u seba - jakmile budes kritizovat nejaku stranu A, tak strana B bude potom od teba chciet aby si STALE A NAVZDY pokracoval v kritike, a budu ti na oci vyhadzovat, ze si pokrytec, pricom ty niekedy nechces ani reagovat na nic

Ty mas samomazaciu pamat alebo si to nebol ty kto tu postol sukromne spravy odo mna kde prave ista keitika bola?