Sainz pri pohľade na náskok McLarenu: Pre všetkých je to deprimujúce | Magazín F1 - F1online.sk

dobra dobra … dostal si me … priznavam,ze po vsech tech letech " nenavisti" jsem si k Maxovi nejakou tu slabost taky vytvoril :innocent:

Ono to bude tim ,ze po Kimim mi nikdo nezbyl … a protoze jsem nemusel Ham v dobe jeho “slavy” tak Max mi prisel jako dobra volba … ( nepritel meho nepritele … znas to :sweat_smile:)

U Nor mi neco vadi na jeho povaze … neco jako Rus … takovy hezky , usmevavy , roztomily … HAD :grinning:

1 Like

Tak to já mám u Norrise úplně opačně. Landa mám ráda stejně jako Maxe právě proto, že si z nikoho a ničeho nic nedělají a říkají, co si myslí.

2 Likes

Tak to mame stejne. Nevim jestli jsi ho videla na zivo, ale to je bezprostredni sympatak. Clovek by si rekl ze se predvadi na kameru, ale von je fakt takhle trhlej. A Max to je ultimatni mimon. Ten ma vsechno na salamu, ale jinak nez Noris. :smile:

A Piastri? To je slusnejsi a sympatictejsi Max, ale stejnej autista. Podle me. :grin:

Už jsem to myslím psala, nepřekvapuje mě, že zrovna tihle dva jsou si blízcí. U Piastriho si počkám, určitě nadaný jezdec, ale jinak si mě zatím moc nezískal. Nějak mám pocit, že všechno, co dělá, je vypočítané, žádný autista. Ale netvrdím, že to tak musí být :slight_smile: .

1 Like

Uz aj ty sa menis na zelenu :sob::sob::sob::sob:

Nerozumím, to nebylo nic proti ničemu. Jenom nechci psát dokola stejné věci, vždyť to musí lidi nudit a ještě si tady budete myslet, že mám větší sklerózu než ve skutečnosti :smile: .

To je interny vtip tu na fore, niekedy ta zasvatim do problematiky :smile:

2 Likes

Este aj tie vysielacky maju dost odlisne.
Max casto vybuchne a je rychlo nasr.aty, niekedy aj za mensie veci, horka hlava v cockpite.
Oscar miestami nechapem, problem s autom, zla strategia, stresy a on stale jak keby siel na piknik, uplne chladnokrvne a pokojne.

Cize ten komunikacny (nie jazdecky) prejav a temperament maju znacne ine… :slight_smile:

2 Likes

To souhlas. Spis jsem narazel na to, ze i kdyz Max vybuchne v aute a nejde mu to, tak vystoupi a za chvili o tom nevi. Mel jsem na mysli spis psychickou odolnost.

To treba Lando, ten tak nepusobi. Ten ma ramena dolu, jakmile se neco nepovede.

Ale Oscar je neuveritelne Iceman.

1 Like

No vidis. Takhla vidi Landa @Warakar a ty takhle vidis Oscara. :grinning: No a ja tak nevidim ani jednoho z nich. Jeste ze ten svet neni cernobilej. :grin:

Vubec sestava McLarenu mi prijde uplne super.

4 Likes

Me proste od malicka vadi fnukalove a “zalovnici”. A prave tim jsem asi ztratil Landa. Jak na kazdeho zaluje, vzdy je problem nekde jinde nekdo jiny. Troska vic “Kimiho”. Vice sebereflexe a zacnu mu i fandit😁. Jen kvuli vam😎

Začínám si myslet, že si ho s někým pleteš. Žalují tam všichni na všechny okolo (teda “hlásí týmu”) a zrovna Lando je dost sebekritický, až mu to podle mě trochu škodí. Ale možná nedávám pozor :smile: .

1 Like

No ja nejvice slysim “plakat " na ostatni ve vysilacce George a Landa … ale mas pravdu … ze posledni dobou se z toho stava trend … JO JO JO … zlaty Kimi a jeho " komentare” :rofl:

Pláče tam celý grid. Od prvního do posledního jezdce.
Na všechno a na všechny. Nikdo není vyjímka.

Jde jen o to, kolik nám toho bude režie pouštět, a koho si vybere na paškál, aby z něj dělali blbce. :slight_smile:

4 Likes

A to odvolas !! a Hned ‘’!! Max a ALO si v zivote nikdy na nikoho nestezoval !!

joke …

JJ mas pravdu , je to o tom, co nam rezie nabidne a co ne …

PS: ted me napada, ze si dlohou nepamatuji nejako vysilacku od Botase and Zhou behem zavodu … asi kluci nejsou zajimavy

1 Like

Co Bottas nebo Žou, ale dokonce ani vysílačky od Júkiho už nejsou co bývaly :smile: .

2 Likes

Bottas si užívá tu volnost, o které tak mluvil, když přestoupil z Mercedesu.

Kdyz uz se tak bavime o Bot , jak vidite realne jeho prestup k AUDI?

Na nadávky má u RB právo pouze jeden jezdec.

Těžko říct, tam je asi možné všechno. Osobně by mi ale Bottas nechyběl, už si svoje odjezdil a když se jednou rozhodli ho neprodloužit, tak by bylo divné ho držet. Velký přínos k vývoji auta to zjevně nebyl a v tabulce je dokonce pod Sargeantem, to je dost výkon. Samozřejmě s příchodem Binotta se mohl změnit i tenhle názor.