Měl si tu nechat tu původní zprávu
Neni tam vše. Nějak to na mobilu špatně kopíruje.
Až budu doma, tak ti to pošlu celé.
Pošli, nove informace jsou vždy vítané
Tak za 30 minut jsem doma.
Max Verstappen se od Velké ceny Británie dožaduje změny. Situace vyvrcholila událostmi v Maďarsku a Helmut Marko se ho údajně snažil uklidnit slibem, že tým po letní přestávce nahradí Sergia Pereze Danielem Ricciardem, což však zablokoval Christian Horner.
Verstappen chce, aby Perez plnil funkci wingmana, a jeho letošní výkony jejich vztah zatížily. Nevěří se však, že by Verstappen Red Bullu přímo řekl, že chce jiného týmového kolegu.
Přestože si Checo křeslo udržel, cítí se naštvaný, že byl donucen podepsat smlouvu, která obsahovala tolik propouštěcích klauzulí, a zrazen tím, že mu nebylo sděleno, zda mu hrozí ztráta křesla uprostřed sezóny. Jeho vztahy s Hornerem se v důsledku toho zhoršily.
Velmi dobře si uvědomuje, že by ho tým mohl na konci sezony vyhodit, a jeho cílem pro zbývajících devět závodů je udržet si místo.
Daniel Ricciardo je také velmi rozladěn tím, jak byla situace řešena, a podle všeho přerušil komunikaci se všemi členy hierarchie RBR kromě Marka. A to včetně Hornera, což šéfa týmu velmi rozčílilo.
Horner i Marko se shodují, že Ricciarda je třeba v Red Bullu udržet, což se poněkud zkomplikovalo tím, že Australanovi nabídlo víceletou smlouvu Audi. Ačkoli Daniel skutečně neměl o tento přestup velký zájem, působí to jako dobrá páka v jeho prospěch a pravděpodobně mu to zaručí minimálně místo ve VCARB pro rok 2025.
Tým se také snaží udržet Liama Lawsona pod smlouvou, přestože hrozí, že v příští sezóně nedostane místo v rodině Red Bullu.
Lawsonova klauzule končí 15. září (v den konání GP Ázerbájdžánu), a pokud do tohoto data nezíská smlouvu na závodní místo ve Formuli 1, bude moci odejít.
Ve hře je zapůjčení do Sauberu na rok 2025, nicméně dostal také nabídku víceleté smlouvy a pokud se rozhodne, může program RB zcela opustit.
Mnoho mechaniků a inženýrů Red Bullu je také naštvaných. Mnozí z nich mají velkou část platu tvořenou bonusem, který dostávají, pokud tým vyhraje šampionát konstruktérů.
Mají pocit, že činnost týmu - mimo trať i na trati - byla zaměřena na vítězství v šampionátu jezdců, za které by nedostali nic.
Navíc se zdá, že tým bude muset najít nového závodního inženýra pro Sergia Pereze. Otcovská dovolená Hugha Birda byla plánována na dobu po Monze, ale jeho odchod o dva týdny dříve podpořil spekulace, že se nevrátí.
Očekává se, že pokud Bird odejde, nahradí ho na plný úvazek Richard Wood, který ho zastupoval během jeho dovolené.
Jos Verstappen také zvýšil svou agitaci v zákulisí, a to ještě více než na začátku kampaně.
Požaduje změny ve prospěch svého syna - ať už jde o změnu jezdce, změnu modernizačního plánu nebo něco jiného? Možná všechny tři.
Zdroj: Jos Verstappen?
Jako fakt jsem si myslel že Ricciarda tam protlačuje spíše ten Horner.
Na mě to působí tak, že Horner dostal pocit jsitoty, že o svojí pozici nikdy nepřijde a může si rozhodovat dle sebe, nezdá se ti to taky? Ten tým vždycky měl jasně dané priority a nastavení, teď je to (alespoň z venku), že si tam jeden hrabe svuj píseček a ostatní musí jet podle toho
Nevím. Je to nějaký typek, co má info.
Teda říká, že má info.
Já tím narážel na to, že RBR místo toho, aby dali Lawsonovi šanci se rozjezdit, tak mu bloknou i tohle. Připomíná mi to tvojí ex, která nevěděla co chce
Mlady mateschitz nema zapal pre formulky, tam by som zacal s uvahami
Tak dalo se to očekávat, když vyhrál ten interní boj.
No toto nebude len tak. Po GP monzy, urobí Ferrari press konferenciu jde oznámi nové posily a štruktúru Ferrari. Kedy niekto naposledy oznamoval jazdca alebo technikov cez takúto press konferenciu iab o tomto témate? Ja som mladý takže si pamätám iba z rush ako sa oznamoval Lauda do Ferrari. To bude niečo veľké ne?
Newey do Ferrari.
Jde si splnit sen pracovat s Hamiltonem.
Však jdou oznámit, že od příštího roku bude Ferrari jezdit komplet v černé a budou tam mít LGBT znak
Porad si myslim,ze vetsi “hrozbu” predstavuje " zazracne zlepseny " MCL nez jezdci jako takovy … Nor + Pia jsou samozrejme jedni z nejlepsich v poli , stejne si myslim , ze hlavnim faktorem jejich zlepseni je vykon MCL jako takoveho .
To co pises samozrejme souvisi a je to dane. Spatne auto neguje schopnosti pilota. Ale.
I kdyz muj kun (po Maxovi samozrrejme) je Piastri, musim uznat, ze Noris ted jeýzdi lepe a bez neho by McLaren mel jen jedno vitezstvi a o titul by pravdepodobne nebojoval. Tak jako Max predstavuje rozdiloveho pilota v RBR.
Ale mas pravdu ze v dominantnim aute by nejaky titul pozbiral i Checo a Bottas a urcite v dobrem aute rostou. Teda Chceco uplne moc ne, ale minuly rok by ten titul asi mel.
Souhlas a i kdyz se musim priznat, ze Verj sem nikdy nemel rad a hlavne nemam rad od doby co sejmul Kimiho musim uznat, ze on je rozdilovy jezdec . A mozna prave proto,ze ted fandim Pia si myslim , ze zas tak velky rozdil mezi nim a Nor neni jako byl a je mezi Maxem a Checkem … dokonce jsem byl presvedceny kdyby zlepsil svoji praci s pneu a vice pracovat na strategii celeho zavodu dokaze stabilne porazes Nor … ale treba to je jen moje zbozne prani
No pockat, to zase jsem uplne nechtel. Jezisi prirovnavat Oscara k Checovi. Jezisimarja.
Piastri je naprosto uzasnej. Kdyz ted vezmu, ze podle me samozrejme, Noris jezdi fenomenalne, tak Oscar je bozi talent.
Hrozne mi pripomina Maxe. Ale tak o tisic procent sympatictejsiho.
To ze nemas rad Maxe chapu, je to s nim tezky. I me se nektery veci na nem nelibi, ale kdyz on je tou povahou takovej neustupnej. Skoro jako ja. Ja mam holt pochopeni pro sycaky.