Sainz pri pohľade na náskok McLarenu: Pre všetkých je to deprimujúce | Magazín F1 - F1online.sk

Od jednej dominancii k druhej? McLaren v Holandsku demonštroval svoju silu. Keby Lando Norris vyhral o vlások, možno by to nevyvolalo také diskusie, keďže monopost MCL38 bol už predtým veľmi silný. Avšak náskok viac ako dvadsať sekúnd znamenal znovuotvorenie diskusií o titulovom boji. Aj Carlos Sainz naznačil, že na nástup McLarenu nemá momentálne odpoveď žiadny tím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169154/sainz-pri-pohlade-na-naskok-mclarenu-pre-vsetkych-je-to-deprimujuce

Jsem strašně zvedavej na Monzu, protože Holandsko bylo v podání McLarenu fakt děsivé.

Na Zandvoortu bylo děsivé tempo mimo top4, nic jinýho děsivého tam nebylo

V Monze bude double :grimacing:

S tím dragem?:thinking::thinking:

Jinak Piastri potřeboval podat lepší výkon v Holandsku, teď už to zavání upřednostněním Landa. Uvidíme jak se to vyvine a jak se případně rozhodnou.

1 Like

Věř mi, věř jim :smiley:

Já věřím, že Ferrari dokáže zareagovat doma

To ano, mělo by to být hodně zajímavé v předních příčkách.

1 Like

Depresivni pro vsechny? Nevim proc. RBR se asi boji o titul, ale depresivni to pro ne asi nebude. Tak mozna pro Hornyho, ale spoustu jinych to potesi a Max? Ten na to zapomene, jen co vleze do letadla.

Mercedes? Z poslednich peti velkych cen vyhral tri. McLaren dve. A Holandsko bylo spis o tom ze zafailili jezdci.

Depresi mate asi jen vy. A mozna bych rekl, ze spis jen ty. Prohravas s teamovym kolegou, na zada ti dycha Hamilton a pristi rok jdes do Wiliamsu, kde ti realne hrozi klepec od Albona. Coz je asi game over.

Asi bych zasel do lekarny.

1 Like

Bylo desive v podani Norise. Uvidime jak to bude dal. Lando predstavuje hrozbu.

Double McL? To by bylo super.
Teda opačně než Maďarsko. :grin::grin::+1:

Aston má problem s drag jo? To vidím letos poprvé :grinning: s McL jo, ti stále tím trpí, jako Mercedes

Mercedes je favorit na výhru.
Říkal Pepa.

Ferrko nový malý RW.
A další věci.

Když to říkal Pepa, tak to bude stejny, jako když něco tady píše Jirka :grinning:

Double Ferrari. :sunglasses:

Když nepočítáme McLaren, proč ne :sunglasses:

Až pak… Nějak to blbě hází. :grin::+1: