Valterier si ještě nějaké lepší auto zaslouží. resp. si nezaslouží odejít tímhle způsobem.
Kick Sauber je šílené auto, v šíleném meziobdobí.
Proč? Takhle odcházel třeba i Kimi, a to byla přece jenom jiná liga už jenom proto, že to byl šampión. To se občas stává, plno jezdců si zaslouží lepší auto.
Ja si porad myslim, ze Audi potrebuji v prvni rade vyvyjet auto . a k tomu potrebuje data a zpetnou vazbu … Co je lepsiho nez Bot a HUL … BOT byl znam v MER , ze za Ham vse oddrel na simulatoru a nastavil auto + jeho zpetna vazba na auto , hlavne MER byla velice cennena.
Nemyslim si,ze kombinace HUL a nejaky novacek Audi vytrhne . dal bych BOt na jeden rok … zlepsit monopost a pak na 2026 papa a nekoho mladeho
Nějakej tým na úrovni Astonu, Alpinu, RB-B by mu slušel ještě.
jj…nikdo nemohl tusit jak to s Alfou potazmou Sauberem dopadne …pral bych mu jeste jeden pokus
RB-B snad nepřichází v úvahu, stačí, že jim tam zaclání jedna fosilie. Aston bude po Alonsovi určitě cílit výš na mladšího jezdce, kdyby hledali teď, tak typuji, že by možná chtěli Sainze z těch, co byli k dispozici. V Alpinu těžko říct, tam momentálně může jezdit každý .
Ale on měl v kariéře v podstatě obrovské štěstí, něco jako Pérez. Kdyby si ho nevytáhl Mercedes, aby dělal dvojku Hamiltonovi, tak by nikdy nedosáhl výsledků, které měl, i když s ještě použitelným Williamsem nejezdil špatně. A byl vybraný jako jezdec, který nebude schopný Lewise opravdu ohrozit, což se ukázalo jako správná úvaha. Získal tak 2 vicemistry, 10 vítězství a 58 pódií (9 měl s Vilíkem), tak v čem je problém?
Nejsi ty zenska ? … jako doma … se bojim neco rict
problem nevidim … jen rikam , ze pro Audi je to dobra volba a ze mu to i preji … tot vse …
Není. Evap… pozpátku Pave(L).
nevim . … rekni ty
nemeli bychom se v dnesni dobe nejdrive zeptat na Gender ? … abychom neranili jeji , jeho , jejich city ?
Tak teď jsi mě dostal, to by mě fakt nenapadlo . Teď sama nevím, co jsem… nebo sám ?
Ale jo, tak já mu to taky přeju… Akorát by to bylo divné, když ho vlastně vyhazují. Pokud vím, tak mu vyměnili inženýra a ani mu to neřekli, to nevypadá na velký respekt k jeho schopnostem včetně přínosu ve vývoji. Ovšem změnili se tam lidi, tak se může změnit všechno .