Však kľudne nech si tam aj poskáču po hlavách , ale ty nevidíš tú zaujatosť v prípade toho, že Maxovi to má byť oplatené? lebo bol podobný v niektorých aspektoch jeho “baranej povahy”, takže podľa tohto istého rámca, by teraz mal aj Russell dostať takú istú dávku medicíny, lebo sa taktiež previnil tým istým, čo Max? či na druhú stranu to nefunguje? alebo ako teraz?
Opäť dokolečka ideš hrať svoju hru a tváriť sa, že ti na Maxovi niečo vadilo. Tvoje subjektívne dojmy sú ako grécka bájka, všetci si ich môžu prečítať, ale ich reálnosť sa nedá dokázať. Takže ja ti to neverím a miesto takého nezmyselného detinského a pokryteckého vyhovárania by si mohol priznať, že tak ako si Verstappen v minulosti počínal voči iným, tak sa mu to teraz vracia. Lenže nie, ty sa budeš miesto toho tváriť, že keďže si to na ňom vtedy nemal rád, tak to neuznávaš ani na ostatných. Ja ti iba predostieram realitu a každonennú karmu, ktorú si nadrobil sám Maxík, takže sa radšej zmier s tým, že k nemu sa bude v súbojoch správať ako v bavlnke snáď už iba Perez
Ak si si nevšimol, tak táto diskusia nie je o tom, či bolo niečo čisté, alebo nie, ale o tom, že ako sa správal Max k iným, tak sa budú správať tí druhí k nemu. A nie ty tu budeš z neho robiť Matku Terezu, že on už teraz taký nie je - nie je taký iba preto, lebo má o 2 triedy lepšie auto. To sa dobre potom narieka, že ostatní sú k tebe tvrdí, keď ich obiehaš po vonkajšku a nenechajú ti tam miesto. On bojuje o titul, on by si mal zvážiť či mu to stojí za to, keď na najbližšej rovinke by Russella ajtak predbehol. Takže za mňa zbytočne riskoval, keď na to nie je odkázaný. Zvyšok odobrili komisári a ty si tu dokolečka ideš robiť svoje súdy. To nemá význam potom, taká diskusia. Ja som Verstappena nikdy nesúdil za jeho manévre, pretože súd urobili vždy komisári. Ja si poviem, bola to prasárna, ale tým to pre mňa končí. Russell bol tvrdý, ale ako píšem, Verstappen je ten, kto bojuje o titul a musí si zvážiť, ako pristupovať k súbojom s pilotmi, ktorým ide o každú pozíciu a nie o titul.
Tak to si mohol rozviesť skôr a viac, pretože ja píšem o tom istom, alebo ty nechápeš, o čom som ja písal?
Karma funguje inak ale “o tom potom”.
Tak si never , čo ti mám k tomu viac dodať
, nevidel si ma, ako som mu nadával do hlupákov, keď v Číne vtedy zostrelil Seba a tak mu zničil preteky a pod. Za to, že som vehementne nepatril do kultu “crashstapen”, ešte neznamená, že som to inherentne všetko toleroval.
Kde z neho robím Matku Terezu?? len uvádzam do rovnosti to, že keď sa mu to teraz podľa teba “kARmICky” oplatilo, tak by sa mal držať ten istý meter, tj nie byť rád, že sa mu to opláca ale taktiež vziať na paškál toho, kto mu to robí = lebo sa správa tak isto, ako on, a práve také správanie bolo Maxovi vyčítané ale, keď sa to deje jemu, tak je to tolerované, pretože “zUB zA ZUb”, chápeš?
Potom z toho robíš “ouroboros”, tj nemá to konca, nemalo by sa mu to oplatiť, pretože potom ten, kto je “nástrojom odplaty” je tiež taký istý vinník, ako ten, ktorý predtým spáchal to isté.
Ok, ok, chápem, pardon, mne ide o to isté.
Bolo vyčítané máme chápať ako? Že Verstappen bol za všetky prasaciny trestaný a ostatní nie sú? Prosím ťa už radšej nič nepíš, lebo ani sám nevieš, čo vlastne chceš dokázať. Ja som len napísal, že sa mu vracia vlastnej medicíny a ty sa hneď zavzdušňuješ.
Ako som napísal, tak napíšem ti to už len raz a naposledy. Keď Verstappen nebojoval o titul, mohol si dovoliť robiť to, čo mu teraz urobil Russell. To je všetko. Normálne pretekanie, aké existovalo v F1 vždy. Ty sa tu hráš na rozhodcu a ježiška, ktorý rozhodne komu také správanie odpustíme a komu sme to už zabudli, lebo to bolo v minulosti. Amen.
Vidis v tej vete nejake nadavanie? Ak ano, tak odporucam navstivit ocnu, alebo psychiatra. Som nevedel, ze jednou vetou “Max dostal vlastnej mediciny” tu sposobim tolko dusevnej ujmy. Vsak klud, sa naucte prijimat nazory inych, nebudte ako vas vzor.
Som nevedel, ze su tu aj ludia s bipolarnou poruchou. Ked uz, tak si to precitaj po mne este raz ty. Ved ty si zacal na mna reagovat a sam pises v tom prispevku vyssie, ze nechapes, tak si to precitaj este raz a snad pochopis
A co by si aj chcel riesit, nazory inych? To je asi najnezmysluplnejsia debata. Ale pre ujasnenie, skus si to precitat, kde som na Maxa nadaval? Napisat, ze sa niekomu dostalo takeho pristupu, aky mal on k inym v minulosti je nejaky hejt? Ved aj Senna, aj Schumacher, aj Hamilton si tym presli. To nie je ziaden hejt, ale zakon akcie a reakcie. A uplne mi ide odpalit dekel, ked toto niekomu vadi. To ako co teraz pri Maxovi Verstappenovi sa skoncia vsetky suboje na hrane ci ako to mam chapat?
Ale, ako “odpustiť”? však Max bol za niečo trestaný, za niečo nie, lynčovali ho, vznikol kult “crashstapen” etc. = nič sa mu neodpúšťa.
Hej, oplatilo sa mu to, ale to je akože dobré? že sa k nemu chovajú tak isto, ako on k nim, nepríde ti to primitívne? a správne by to malo robiť z nich tak isto kritizovaných, ako bol sám Max, aby sme boli fér ale zjavne sa to nedeje lebo meter je dvojaký.
Pane jo, vzdyt VER je od zacatku zabaleny do perinky s dudlikem v puse, jakmile neco tatka hned prileti, pohoupe, skazim Q ale z devateho mista stejne vyhraju jeste 30s pred ostatnima
Napriklad vubec nerozumim proc chce Andretti do F1, do takoveho prostredi, kdyz ma nadupany kredit jako pilot, i jako majitel tymu.
Akoze ini nie su a neboli kritizovani len Verstappen? Nie si uz trosku precitliveny?
Ono je to tak, ze k subojom s pilotmi ako Verstappen musi pilot pristupovat inak, ked ich chce porazit. Skus si pozriet nejaky suboj Montoya VS Schumacher, Hamilton vs Alonso, Senna vs Prost. Neviem co by si ako chcel? Kazdy pilot ma fanusikov a antifanusikov. Vadi ti ze Verstappen ma prezyvku? Nevadi ti, ze Hamilton, Rosberg a ini mali tiez hanlive prezyvky. Preco zrovna Verstappena sa nikto nemoze podla teba ani dotknut? Co je on z porcelanu, alebo niekto specialny?
No napríklad George nebol veľmi kritizovaní, skôr to bolo odobrené, ako nejaké “kARmiCKé” zadosťučinenie, a ty si to tým komentárom začal, akoby si schvaľoval, čo George urobil, lebo Max sa choval podobne.
Hej, ale to sú súboje, kde sú obaja barani, pozri na Miku, ten dokázala prechytračiť Schumiho bez toho aby zo seba robil barana. Môžeš byť tak isto agresívny, ale potom si treba priznať, že obaja sú takí istí, a nie byť rád, že jeden dostal naložené, lebo sa tak správal a druhý je pomaly hrdina, že mu to oplatil = pritom sa v skutočnosti znížil na jeho úroveň.
Vidíš ma tu pod každým príspevkom obsahujúcim “crashstapen”, žeby som to niekomu vyhadzoval na oči? Zo srandy som to spomenul, pretože som vedel, že tá úderná skupina tu potenciálne bude.
Skús rešpektovať názor iných a nevnucuj im čo si majú myslieť. George sa zachoval voči Vetstappenovi správne. Keď je niekto ako Vetstappen v súbojoch tvrdý, treba rešpektovať keď sú aj iní voči nemu rovnako tvrdý. Ty tu ideš robiť rozhodcu, ako by sa mal pilot v súboji správať. To je len tvoj pohľad na vec, ale kričí z toho zaujatosť. Keď bude nabudúce Vetstappen v súboji príliš agresívny, som zvedavý, či tu budeš prvý vyskakovať, že nemal byť taký, ale mať byť ako Mika.
No neviem, kto ma tu obviňoval z niečoho, čo nemal, ako vidieť alebo byť svedkom, prípadne, že mám ísť “pLAčkAŤ”, doposiaľ som ti také nič nepísal, to len ty si začal mierne podpichovať, neviem, kto nechová rešpekt, zase to isté = ukazuješ prstom a tri ukazujú na teba.
Nie je to vnucovanie, len náhľad do reality, ako to naozaj vyzerá.
Nenazval by som to zrovna správnym, ukázal, že je taký istý baran, ako Max, len sa mu to nie veľmi podarilo, aj keď mu Max dal dosť miesta. Pritom sa z Georga pomaly stáva to isté, ako Max ale nejako sa to nespomína lebo on je Brit, tak mu to drvivá väčšina britských médií čiastočne odpúšťa, detto niektorí ľudia na tomto fóre.
Keď niečo podobné (z oboch zákrut ho vynieslo) urobil minule proti Sainzovi, tak to nebolo Ok ale, keď to urobil Maxovi, tak to je zrazu v pohode.
Tebe vadi jedine, ze som nieco napisal na suboj Russel-Verstappen a na zaklade toho ides sudit Russella. Ja podla teba podpichujem, ale ty do debaty zavlecies este aj britske media, aby si kamufloval svoje pokrytectvo. A tie 3 prsty su tvoje a vsetky trcia z Maxovho zadku
Odbiehas od temy, jasne som obhajil svoje, ze ak sa Verstappen v subojoch sprava agresivne, tak je normalne, ze sa tak spravaju aj ini k nemu. A na to nevies reagovat. Ked ty si pokrytec, tak je smiesne, ze to ides vycitat inym. A to ze sa z Russella stava to iste co Max, je uz dost na smiech az detinske. Celkovo tvoj styl argumentacie v tomto je ako ked zlodej krici chytte zlodeja. Ale je fajn, ze si myslis, ze Russell je rovnako “dobry” ako Max. Skoda, ze to je len ucelovo podhodeny bullshit. Viac zaujateho fanusika ako si ty ani nepoznam.
Nie, to nie je normálne, len si obhájil, že každý, kto sa k nemu tak isto zachová je taký istý baran, ako on = len to si potvrdil.
To je, akoby Max zabil mamu Georgeovi, tak George zabije mamu Maxovi a ty by si povedal: “však čo?! pomstil sa = to je normálne” .
A áno podpichuješ, zbytočne popisuješ nejaké strkanie prstov niekam alebo, že mám “plačkať” a pod. , k čomu to je dobré? potrebuješ sa nejak ventilovať, ako niektorí iní užívateľovia? nebolo by lepšie ísť von a trocha si zabehať, ako zbytočne podpichovať niekoho neznámeho na internete.
Porovnávať vraždu s dierou v bočnici teda nie je vôbec to isté. Kámo ty si už zrelý na psychiatriu a ešte to budeš obhajovať
Nie naozaj to nie je to isté, to snáď každý normálny človek vie.
Je to dobré k tomu, aby som ti pošponoval sebareflexiu, ale vidím že nie je veľmi čo šponovať, lebo každou reakciou na mňa prerazíš ďalší suterén.
Náhodou je to veľmi pekné prirovnanie toho, ako to vidíš ty.
“Pošponoval sebareflexiu” = to je obyčajné ventilovanie z tvojej strany na niekom na internete, no neviem, kto je zrelí na psychiatriu ale ty máš zrejme viac príznakov, ako ja
.