Russell sa pustil do Verstappena: Nebudem spomaľovať len preto, že on vedie šampionát | Magazín F1 - F1online.sk

O najväčšiu tému šprintových pretekov sa nám postarali Max Verstappen a George Russell, ktorí kolidovali hneď po štarte. Na incident doplatil úradujúci šampión a okamžite si vzal na paškál súpera z Mercedesu. George Russell však neberie Holanďanove výčitky a pripomína mu, že chybu spravil on.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/94631/russell-sa-pustil-do-verstappena-nebudem-spomalovat-len-preto-ze-on-vedie-sampionat

Dámy a pánové, tady vidíte, jaký je Max Verstappen klidný a vyrovnaný mistr světa :slightly_smiling_face:

2 Likes

Trošku vlastnej medicíny mu treba, nech si zaspomína na časy, keď sa nezmestil do žiadnej zákruty vedľa Hamiltona.

2 Likes

Keby si nebol slepý, tak by si vedel, že GR má pravdu. Pysk šiel príliš agresívne dovnútra, pričom vedel, že gumy sú chladné, grip žiadny. A hlavne, on nikdy vnútri zákruty miesto nenechal a poslal súpera mimo trať pri každej príležitosti. A keď sa garde otočilo a on bol zrazu zvonka, tak už je zle, už vyplakáva, trieska si od nervov tými enormne veľkými pyskami o volant a nadáva súperom. Karma mu to snáď bude vracať po častiach

2 Likes

Tak, tým istým metrom treba vlastnej medicíny aj Baranidlu Georgeovi, keď už sa znášala kritika na Maxa za široké lakte, kde je podobná kritika namierená voči Georgeovi? či budeme pokrytci, ako samotní jazdci? :slight_smile:
Tím “crashstapen” tu bude v plnom nasadení :smiley: , tak si to užite hoši. :slight_smile:

3 Likes

Keby bol Russell aspoň o kúsok vpredu, tak je to pekný súboj a manéver, lenže pred zákrutou bol dokonca vzadu o pol auta a aj tak to tam pustil. Zákerák, ktorý vyštudoval školu Lulu Hamiltona a učil sa ako vytláčať auto na vonkajšku a zostrelovať na zadné koleso. Ak toto nebolo +5 sekúnd, tak ako mohla byť Brazília 2021 trest? Identický incident akurát, že tu bol múr a nie vybehova zóna.

Na ten typický hamiltonov manéver mu ešte ostáva trochu cvičiť, ale určite od toho nie je ďaleko :smiley: .

4 Likes

Chcelo by to niekoho horkokrvnejsieho ako je verstappen ktorý by mu za toho cu*aka trochu napravil xicht. F1 sa tvári ze chce ísť príkladom mládeži pritom tam je verstappen ktorý každému nadáva dokonca sa púšťa do potyciek ako napr. s oconom.

2 Likes

Klasika Russell :slight_smile: v t3 nebyl v apexu prvni, ale tak od nej nemuze clovek cekat, ze by mel nejakou sebereflexi…

1 Like

Jasne ze cvičiť, Hamaca dotiahne ale kým sa dostane na level verstappena fakt ma co robit

Jednou tu někdo tvrdil, že stačí být na vnitřku a nemusíš být vpředu, aby ti ta zatáčka patřila.
Škoda, že už nevím kdo to byl.

2 Likes

Tak ja neviem, ale veď sa nič také dokopy nestalo. Ani komisári sa tým nezaoberali. Bežný pretekársky incident. Či?

1 Like

Jasne, ale v tom pripade pokud tam nekdo pusti nesmyslnou dive bombu. Bude se obahovat tim, ze byl v apexu prvni… Sice jel o 100km/h vic, ale byl prvni, tak to je cistej nesmyl. :smiley: :smiley:

2 Likes

Hamilton ? :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Na ten sa už dostal, napr. teraz trafil Maxa a v USA minulú sezónu zničil preteky Sainzovi, ale ešte to nemá tak zvládnuté, ako Ham, že sa tvári “ja nič, ja muzikant” :smiley: .

1 Like

Skoro všetkými obľúbený istý dvojnásobný raz povedal, že vždy musíš nechať na vnútrajšku miesto. Maxikovi to evidentne vyhovuje, len keď je vnútri. Keď je zvonka, tak sa tlači na apex. Klasický Maxík. A brainwashed svedkovia helmutovi mu pritakávajú :clown_face:

1 Like

Russell mu to dal sezrat, za toho :nose:by se mi libila pentle…

Možná to byla Kiks, když Russell odstrelil Sainze.
Tak říkala, že to byla Sainzova chyba, že to byla Georgova zatáčka.

Ale to bych teď lhal a nejsem si jistej.

2 Likes

Max by mel mit na pusu zbrojak :slight_smile: Ale na Russellove miste bych byl opatrnejsi. Ja si moc dobre pamatuju jak nafackoval Bottasovi a to je nejhodnejsi pilot F1 snad co kdy byl. No a stacilo aby se ozval Toto a hnedka stahnul ocasek.

Nicmene v te prvni casti odpovede ma pravdu, Max by do toho sel velmi podobne. V ty druhy uz samozrejme muze vykladat co chce, ale ze bych mu nejak veril ze by ten souboj vypustil, kdyz by byl vpredu jako Max? Tak to asi ne.

Když si vzpomenu nebo když budu mít chuť, tak to zjistím. Ale spíš nebudu mít chuť.

3 Likes