Porovnávaš vraždu s dierou v bočnici, tak asi nebudeš psychicky úplne vyrovnaný človek
Ale to je úplne normálne, že psychicky narušený človek ako ty, si to musí nahlas verejne obhajovať, že je v poriadku. Ja to chápem
Keď nie si schopný vidieť princíp toho prirovnania, tak táto debata bohužiaľ nikam nevedie , ale dobre vedieť, že tu je nejaký psychiater, koľko ľudí by ušetrilo, ak by sa tu začali baviť s tebou
.
So mnou sa baviť vôbec nemusia, ale ušetria oveľa viac premrhaného času, ak sa nebudú baviť s tebou
Tak načo si potom odpísal?
Lebo ma bavi to, ako si neuniesol poznamku na Maxa, ze dostal vlastnej mediciny
Aha, takže mňa tu ideš obviňovať, ako mám nejaké psychické problémy a pritom si tiež nejak “čmajchnutý”, zase to isté = ukazuješ prstom a pritom tri ukazujú späť na teba.
Ja na nikoho neukazujem, to ty tu ukazujes svoju vztahovacnost a komplexy a to ze sa k tomu vracias, to iba podciarkuje
Vzťahovačnosť a komplexy? Ok, zase sa hráme na psychiatrickú poradňu.
Najprv máš dvojitý názor na v podstate tú istú vec a potom píšeš, ako ťa baví ma naťahovať asi kvôli tvojmu nejakému domnelému “moralizmu”, následne mi tu ešte robíš rozbor osobnosti na základe neverbálnej komunikácie + píšeš, ako je zbytočné so mnou tráviť čas ale sám ho aj tak naďalej tráviš = tomu hovorím riadne “combo” .
A kde mam ten dvojity nazor podla teba? Ze som napisal, ze Verstappen dostal vlastnej mediciny? Na zaklade coho usudzujes ze mam dvojity nazor, ked som sem v ziadnom inom clanku nepisal na Verstappena s Russellom ani makke F? Zeby to bolo predsalen naopak ako pises a tie rozpravky o mne si tu vymyslas ty? A ked ti napisem uprimny dojem z teba, ze mas komplexy, tak to znova iba zahovaras a otacas. Neboj, ja cas nestracam, mam ho viac nez si opat o mne mylne myslis
Na to aby priemerne bystry clovek zhodnotil tvoj psychicky stav uplne staci to, ze sa tu nevies zmierit s jedinou poznamkou na Verstappena, naozaj k tomu netreba viac, ziadnu neverbalnu komunikaciu
V tom, že to schvaľuješ, akoby to bolo morálne správne, že sa Maxovi dostalo vlastnej medicíny, pritom príklad, ktorý som uviedol, presne vystihuje tvoj pohľad na celú vec.
Tak to som rád, že som u teba tak v obľube, keď už sa pasuješ do role môjho morálneho kompasu a psychiatra, dobre vedieť, že tu nado mnou niekto drží ochrannú ruku, to si cením .
Čo si myslíš o tom, je už len tvoj problém, tak sa s tým nejako vyrovnaj. Ale fascinuje ma, ako si dokážeš zameniť dojmy s pojmami. Lebo ja napíšem svoj názor, že dostal vlastnej medicíny a ty tam už vidíš dvojitý meter pričom som iba komentoval jedinú situáciu. A hádam si nemyslíš, že ja budem meniť rétoriku pre jedného fanatického zadubenca tu na fóre.
Nefandi si, stačila prvá reakcia od teba a bolo vymaľované