Russell sa pustil do Verstappena: Nebudem spomaľovať len preto, že on vedie šampionát | Magazín F1 - F1online.sk

Porovnávaš vraždu s dierou v bočnici, tak asi nebudeš psychicky úplne vyrovnaný človek :man_facepalming:
Ale to je úplne normálne, že psychicky narušený človek ako ty, si to musí nahlas verejne obhajovať, že je v poriadku. Ja to chápem :slightly_smiling_face:

Keď nie si schopný vidieť princíp toho prirovnania, tak táto debata bohužiaľ nikam nevedie :man_shrugging: , ale dobre vedieť, že tu je nejaký psychiater, koľko ľudí by ušetrilo, ak by sa tu začali baviť s tebou :smiley: .

1 Like

So mnou sa baviť vôbec nemusia, ale ušetria oveľa viac premrhaného času, ak sa nebudú baviť s tebou :slightly_smiling_face:

Tak načo si potom odpísal? :smiley:

Lebo ma bavi to, ako si neuniesol poznamku na Maxa, ze dostal vlastnej mediciny :slightly_smiling_face:

Aha, takže mňa tu ideš obviňovať, ako mám nejaké psychické problémy a pritom si tiež nejak “čmajchnutý”, zase to isté = ukazuješ prstom a pritom tri ukazujú späť na teba. :slight_smile:

Ja na nikoho neukazujem, to ty tu ukazujes svoju vztahovacnost a komplexy a to ze sa k tomu vracias, to iba podciarkuje :slightly_smiling_face:

Vzťahovačnosť a komplexy? :smiley: Ok, zase sa hráme na psychiatrickú poradňu. :slight_smile:
Najprv máš dvojitý názor na v podstate tú istú vec a potom píšeš, ako ťa baví ma naťahovať asi kvôli tvojmu nejakému domnelému “moralizmu”, následne mi tu ešte robíš rozbor osobnosti na základe neverbálnej komunikácie + píšeš, ako je zbytočné so mnou tráviť čas ale sám ho aj tak naďalej tráviš = tomu hovorím riadne “combo” :smiley: .

1 Like

A kde mam ten dvojity nazor podla teba? Ze som napisal, ze Verstappen dostal vlastnej mediciny? Na zaklade coho usudzujes ze mam dvojity nazor, ked som sem v ziadnom inom clanku nepisal na Verstappena s Russellom ani makke F? Zeby to bolo predsalen naopak ako pises a tie rozpravky o mne si tu vymyslas ty? A ked ti napisem uprimny dojem z teba, ze mas komplexy, tak to znova iba zahovaras a otacas. Neboj, ja cas nestracam, mam ho viac nez si opat o mne mylne myslis :grinning:
Na to aby priemerne bystry clovek zhodnotil tvoj psychicky stav uplne staci to, ze sa tu nevies zmierit s jedinou poznamkou na Verstappena, naozaj k tomu netreba viac, ziadnu neverbalnu komunikaciu :wink:

V tom, že to schvaľuješ, akoby to bolo morálne správne, že sa Maxovi dostalo vlastnej medicíny, pritom príklad, ktorý som uviedol, presne vystihuje tvoj pohľad na celú vec.
Tak to som rád, že som u teba tak v obľube, keď už sa pasuješ do role môjho morálneho kompasu a psychiatra, dobre vedieť, že tu nado mnou niekto drží ochrannú ruku, to si cením :smiley: .

Čo si myslíš o tom, je už len tvoj problém, tak sa s tým nejako vyrovnaj. Ale fascinuje ma, ako si dokážeš zameniť dojmy s pojmami. Lebo ja napíšem svoj názor, že dostal vlastnej medicíny a ty tam už vidíš dvojitý meter :see_no_evil: pričom som iba komentoval jedinú situáciu. A hádam si nemyslíš, že ja budem meniť rétoriku pre jedného fanatického zadubenca tu na fóre.
Nefandi si, stačila prvá reakcia od teba a bolo vymaľované :grinning: