Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

Tu to mas vysvetlenie a som toho nazoru aj ja

1 Like

Nee, tím jsem ukazoval prstem na ratlíky, kteří za plotem štěkají , ale kdyby přišlo do tuhého, tak začnou kvičet o pomoc pánička.
A ubohé je už to, že si do své svobodné země dobrovolně zvete páníčka na kterého časem budete plivat stejně jako dnes Ukrajina na Rusko.

Neboj nato ta chrani…

Právě proto si ratlík tak dovoluje.

Vidite media nevidite zakulisie. Tvrdite to co vidite a pocujete nemusi byt vzdy pravda ani z jednej strany. Uverili tak tvrdili. pes co steka vie aj hryzt ale asi chovas macky co neskrabu.

Podívej se do mapy a třeba si uvědomíš uvědomíš velikostní rozdíl mezi Ruskem a Československem. Schválně jsem napsal oba naše státy dohromady, abys neměl pocit, že urážím Slovensko.
A chtěl jsem tím říci, že my vlastně nejsme ani ti ratlíci, ale jejích blechy.

ja som slovak a oznacujes ma tu tymi istymi slovami, ako pises o rusoch.
este raz ti to zopakujem, diskusia je o vojne a nie o tom aby si tu urazal mna, ci slovakov, alebo rusov. ja tiez nenadavam na ukrajinu alebo ameriku. bud mas nieco k teme, alebo nie.

asi kazdy s opacnym nazorom bude pre teba verbez

nepovedal som nic, pretoze tu sa moze maximalne pisat :pinching_hand:

Alebo okrem písania prípadne vložiť nejakú audio/video nahrávku s hlasom :slightly_smiling_face:

to nemozem sa mi budu smiat ze mam 10rokov :stuck_out_tongue_winking_eye:

No keď nasaješ trochu hélia :balloon:, tak to tak bude znieť :baby:

Diskuze s komunistama neexistuje. Jediná přijatelná diskuze je provaz.

Btw. Nikdy jsem nenapsal, že něco jste nebo nejste. Jestli si nadávky typu komunistický prase berete osobně, tak to je na zamyšlenou. :blush:

10 rokov, to by vysvetlovalo vela…

1 Like

Jé, vidím, že diskusia sa znova rozbehla a @Ferda sa znova vrátil. To som rád, lebo som ešte stále nedostal odpovede na tých mojich pár jednoduchých a priamych otázok. Dúfam, že po takom dlhom čakaní to budú skutočne prepracované odpovede.

9.9. 1999 tenhle Pan by měl mít sochu.
Úplně na 1000% se s ním ztotožňuji. :+1:
Do kamene tesat.

1 Like

Další pán na holení. :slight_smile:

2 Likes

Som rád, že nesúhlasím s nacistickými metódami ako ty. Môžeš ich navoňať ako chceš.

1 Like

Jediný, kto sa tu snaží navoňať nacistické metódy, si ty. Ale je očividné, že sa ich snažíš navoňať len pre iných ľudí, sám pre seba si ich nemusíš navoniavať, lebo ten hovnovo hnedý nacistický prístup Ruska ti vonia sám o sebe. Ale prirovnávať Rusov, ktorí v súčasnosti do detailov kopírujú postupy nacictického Nemecka, vrátane vyvražďovania celých obcí, únosu a prevýchovy detí a podobne, k Židom počas 2. svetovej vojny, chce neskutočnú dávku cynizmu, sociopatizmu a chladnokrvnej bezcitnosti.
Ak chceš diskutovať o tom, kto má nacistický prístup, tak môžeš reagovať na moje argumenty, ktoré som uviedol v príspevku, na ktorý si reagoval. Ako som napísal už aj o čosi vyššie, písať totálne nezmysly bez akejkoľvek opory v realite dokáže každý. Argumentovať a reagovať na protiargumenty už nie.

Pred rokmi sa mi sused zastrelil po kupe vinic na dolniakoch. Mesiac ho nebolo vidiet az nakoniec vystrel… a to nemal politicke tlaky od statu. Hadzat vsetkych do jedneho vreca to nejde. Kazdy ma nejake problemy niekto moze mat zo strany politiky niekto zo strany rodiny. Verite co pisu ale konca a spravodlivosti sa nedozviete. A teraz otazka…zabili ich ludia zo zapadu alebo rusi alebo ludia z vychodu. Kto mi odpovie pravdou?

To se nedivim, kdyz měl takovyho souseda.