Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

Neodpovedal si. Toto tvoje vyhlasenie patri na pieskovisko alebo do klubu strarych mladencov. K veci nic

Odpovědi jsou uvnitř článku Pane komuniSSta.

Je tam napisane konkretne kto ich odstranil ci len domnienky?

Taky máme v ČR machry. (čti debily)

Úryvek z jeho knihy

3 Likes

Ty tu ideš niekomu vyčítať, že nereaguje presne k veci? Ty? To už je aké pokrytectvo? :smiley: Nájdi si vyššie tie moje otázky, na ktoré si reagoval úplne odveci, a skús na ne teda zareagovať k veci, prosím.

ruska cvarga sa vrazdi medzi sebou ako kazda ina mafia. Nastuduj si historiu. Peter Velky to robil presne rovnako, nizka loajalita sa tam odmenuje smrtou uz niekolko storoci.

Ano ale nik nepovedal ze ho zabil rus su to len domnienky…

Mercedes podplatil zmenu pravidiel… podplacanie bezny jav. Nastuduj si historiu

Konkrétne u tohoto Pečorina to kľudne náhoda mohla byť. Keby to bol ojedinelý prípad, tak nie je dôvod sa o niečom dohadovať. Ale tento rok je tých náhod, keď ruskí oligarchovia “spáchajú samovraždu” (ehm), priveľa. A niekedy so sebou vezmú aj celú svoju rodinu. A nespravia to doma, ale vycestujú kvôli tomu na dovolenku…

Pytam sa kto ich k tomu dotlacil? Zapad lebo ekonomika krachuje alebo amerika lebo chcu obmedzit priamy vyvoz, rusko pretoze riaditelia statnych firiem nechcu alebo chcu vyvazat nezhodnym smerom ako putin, alebo vychod pre excelent obchod. Das nazor ale nevies preukazat vinu.

Ako myslíš, že k tomu dotlačil? K čomu dotlačil? K tým veľmi podozrivým “samovraždám”? Veď to, čo naznačujeme, je, že nešlo o samovraždy, teda ich k tomu nikto nedotlačil.
Jasné, že nikto z nás nedokáže preukázať vinu. Doteraz sa nepreukázalo ani kto zavraždil Borisa Nemcova (tam sa to teda aspoň nedá zvaľovať na náhodu/nehodu, neskôr sa z toho poučili a náhod začalo pribúdať). České Vrbětice sa podarilo preukázať až po rokoch vyšetrovania tajnými službami.
Proste je to Occamova britva - správne riešenie je zvyčajne to najjednoduchšie. Namiesto rôznych konšpirácií o dotlačení k samovraždám Amerikou kvôli vývozu a podobne… Keď to najviac pripomína mafiánske čistky, tak to s najväčšou pravdepodobbnosťou budú mafiánske čistky.
Nie že by ma to zase nejak trápilo, viac ma trápi, keď sa vraždia nevinní civilisti na Ukrajine. Len ma trochu mrzí, že keď už sa stane nejaká taká nehoda, tak sa často ukáže, že úplnou náhodou mal takú nehodu práve človek, ktorý sa nejak nepohodol s Putinom…

Oki tak mi povedz preco spachali samovrazdu…daj dovod

Wait, what? Toto už ani smiešne nie je. Dokážem pochopiť, že niektorí ľudia majú problém porozumieť komplexnému textu a vytiahnuť si z neho relevantné informácie. Ale keď vyslovene napíšem, že naznačujeme, že NEŠLO o samovraždy, a ty sa ma priamo na to opýtaš, aké dôvody podľa mňa mali na samovraždu… A ty nás chceš s touto úrovňou chápania o niečom poučovať. Keď si uvedomím, že takých ľudí je určite viac, tak je to fakt desivé.

Ja nehovorim ze ci to bola alebo nebola samovrazda . Ale odpovedz kto ho teda zabil alebo donutil? Ktora strana co som pisal?

No to čo ty píšeš nerozlú■■■ ani lingvista

Práve čítam 1984 (priznám sa, že doteraz som sa k tomu nedostal) a pri časti, kde sa popisuje zmýšľanie ľudí, som si automaticky spomenul na všetky marcifandy, ferdy, dokopy a podobné výkvety. Skúsim to tu nejak skrátene uviesť:

Prejavy nespokojnosti, ktoré ich jalový a mizerný život vyvoláva, sa šikovne odvedú bokom a rozptýlia pomocou takých výmyslov, ako Dve minúty nenávisti, a úvahy, ktoré by mohli vyús.tiť do skeptických a odbojných nálad, sa už vopred odstraňujú sebadisciplínou. Prvá a najjednoduchšia etapa sebadisciplíny sa v newspeaku nazýva crimestop.

Crimestop znamená schopnosť zháčiť sa inštinktívne pred každou nebezpečnou myšlienkou. Obsahuje aj zručnosť nechápať zmysel analógií, neschopnosť postrehnúť logické chyby, neporozumieť najjednoduchším argumentom, ak sú neprijateľné, nudiť a znepokojovať sa každým myšlienkovým pochodom, ktorý by mohol vyús.tiť do kacírstva. Skrátka a dobre, crimestop znamená ochrannú hlúposť.

Lenže hlúposť nestačí. Naopak, pravovernosť znamená dokonale ovládať svoje vlastné mentálne pochody. Spoločnosť má koniec koncov pôvod vo viere, že Veľký brat je všemohúci a Strana neomylná. Keďže ale v skutočnosti Veľký brat všemohúci nie je a ani Strana nie je neomylná, od prípadu k prípadu treba neustále prispôsobovať fakty. Kľúčovým slovom je tu blackwhite.

Ako mnohé newspeakové slová, aj toto má dva protirečivé významy. Ak sa týka protivníka, znamená zlozvyk v protiklade k zrejmým faktom bez zapýrenia tvrdiť, že čierne je biele. Ak sa však týka straníka, znamená lojálnu ochotu tvrdiť, že čierne je biele. Zároveň to znamená aj schopnosť veriť, že čierne je biele, ba čo viac, vedieť, že čierne je biele, a zabudnúť, že človek kedysi veril v opak.

Vidím, že s totálnymi nezmyslami si hravo vystačíš sám.

Takže zase nič k veci a žiadne argumenty.
Ako, vystačil by som si, ale keď ty a tebe podobní sa tak radi podelia o svoje hromady nezmyslov bez toho, aby o ne mal niekto záujem, tak čo už mám robiť. :slight_smile:

Už len na základe toho tvojho prirovnania Rusov k Židom a podpory Ukrajiny k podpore nacizmu a tvojho vyhýbavého postoja k diskusii je očividné, že na teba platia minimálne tieto vlastnosti z vyššie citovaného úryvku z 1984:

• nechápať zmysel analógií (pretože tieto analógie si uviedol úplne mimo)
  • neschopnosť postrehnúť logické chyby
  • neporozumieť najjednoduchším argumentom, ak sú neprijateľné
  • lojálnu ochotu tvrdiť, že čierne je biele

Putler už mobilizuje. Sbalte si věci a běžte mu pomoc. Běžte bránit svoje impérium ZZoufalci. :slightly_smiling_face: @dokopy @marcifanda @D.COULTHARD

1 Like

Hlavne som zvedavý na tých ľudí, ktorí tu tvrdili, že dodávanie zbraní Ukrajine predlžuje vojnu a stojí množstvo životov a malo by sa hľadať iné mierové riešenie. Pretože mám taký pocit, že dodanie 300 tisíc vojakov z Ruska vojnu predĺži ešte viac a bude stáť ešte viac životov. Tak čakám, že zostanú konzistentní vo svojich názoroch a budú rovnako kritizovať Putina za predlžovanie vojny a budú mu navrhovať iné mierové riešenie (napríklad stiahnutie ruských vojsk z Ukrajiny by mieru dosť pomohlo)…

1 Like