Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

V kalendári Formuly 1 začína byť v posledných mesiacoch poriadne husto a hrozí, že o svoje miesto prídu aj také obľúbené a historické podujatia ako preteky v Belgicku. Obrovský tlak na ne aspoň trochu zmierňuje najnovšie vyjadrenie výkonného riaditeľa F1 Stefana Domenicaliho, ktorý tvrdí, že Veľká cena Ruska už nikdy nebude zaberať miesto v kalendári najvyššej motoristickej triedy. To však nenecháva chladnými ruských organizátorov.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/74048/rusi-reaguju-na-domenicaliho-slova-ze-f1-sa-do-krajiny-uz-nikdy-nevrati

Rusi kážu o morálke a potom sa “vyhrážajú” :smiley:

2 Likes

Alebo skôr morálne odpady kážu o morálke a sami žijú z rublíkov. Však nech vrátia všetko do posledného rubla, čo nahrabali a potom nech si vykrikujú koľko chcú. To isté v Haas-e. Ale však hlavne, že ovce tlieskajú

Nemusim byt velky prognostik… aby som vedel, ze raz si budu nohy lamat aby sa islo v Rusku.

1 Like

Tak určitě. Nikdy neříkej nikdy.
Pokud se formula 1 nějak nepokazí(ekorasistickéblbnutí) v popularitě tak je šance velmi malá.

Pogrom na Rusov ako na Židov v nacistickom Nemecku za Hitlera. Vrátane sprostej krádeže majetku.

Ty môžeš obsadiť akurát tak izbu v lukratívnom zariadení pána Phillippe-a Pinela v Pezinku. Tam si budeš kvit so spolubývajúcimi

Kdysi mi často jeden můj šéf říkal " nikdy, je strašně dlouhá doba…, tak nebuď pitomej.

Take detske vyhlasenie… f1 v rusku bude a ked niekto povie ze nie tak… magorizmus

platic Petrov lize svojim mocipanom. to ma vobec neprekvapuje. Bez ich nakradnutych rublov by dral gumy v lada cupe od zaciatku do konca.

2 Likes

Momentálne je v športe všetko veľmi spolitizované a v tomto svetle treba vnímať aj Domenicaliho slová. Jeho vyjadrenia majú jasný politický podtext a nemajú nič spoločné so skutočným športovým duchom

To má pravdu, VC Ruska existovala len a LEN kvôli politike a ich kampani vyfarbiť Rusko v lepšom svetle.

6 Likes

Co vim tak sport vznikl pro potlaceni valek a agrese, tento zaklad Rusko nesplnuje, odvolavat se na sportovniho ducha neni na miste.

2 Likes

Tak už sme si našli prienik a musím dnes s tebou súhlasiť !

2 Likes

“Bývalý pretekár F1 Vitalij Petrov sa postavil na stranu svojej krajiny a doplnil: “Kto je vlastne Domenicali? Dnes je tu, zajtra tu byť nemusí

Nuz, ako tak sledujem technicku vyspelost ruskej armady a zivotnu uroven v Rusku, tak by som sa radsej opytal inak. Co je to vlastne Rusko? Dnes je tu, zajtra tu byt nemusi.

2 Likes

Nádherné pořekadlo. :+1: Tleskám.

A USA tento základ splňuje?

stale hovorim, namiesto handrkovania, ze co USA, v Rusku si mozu zalozit vlastnu obdobu F1 a ked to bude lepsie ako to co ponuka Liberty tak pridu aj zaujemcovia. Z ich strany sa zatial jedna o propagandisticku prezentaciu diktatorskeho rezimu a “piggybacking” na cudzom uspechu.

5 Likes

Rus se odvolava na sportovniho ducha.

1 Like

Vlastní obdobu F1 nedokáže ani jedna strana.
Stačí kouknout kousíček zpátky jak se Emerická Indy uvnitř společenství nepohodli a rozdělili se na sérii Indy Car a Champ Car.
Indy chtěla ovály a Champ klasické okruhy.
Obě série pak celkem logicky začaly skomírat a protože tuhle politiku řešili především ekonomové, tak velice rychle došlo ke shodě a teď se různé typy okruhů střídají v jedné sérii tak, aby všechny strany byly v plusu.
A Fanoušek netrpí a užívá si různorodosti.

On ale môže ísť na západ a prežije tam s veľkou pravdepodobnosťou fajn život, som zvedavý či to môžeš povedať aj ty o zasnúbenom Rusku :grinning:

1 Like