Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

Mel bys prestat sledovat valecne zpravy, bye bye

Chápem, že by sa ti páčilo, ak by ľudia dianie prestali sledovať, potom by sa dali oveľa jednoduchšie oklamať podobnými sprostosťami, aké tu šíriš, ale ja to zatiaľ v pláne nemám. :slight_smile:
Tak ďakujem za tvoj bohatý prínos do tejto diskusie, ktorý by sa dal najvýs.tižnejšie popísať slovami “zasmradil a zmizol”.
Bye bye

1 Like

Jses mrtvej muz, prijde si pro tebe Ukrajinec v naruci Rusa az na Slovensko.

Otcovi dosiel plyn?alebo obava sa niecoho ked presiel na drevo?

ked si mam vybrat medzi tym, ze ci dojde plyn alebo bolsevici, tak beriem to prve…

Já bych bral to druhé. :grin:

Teď mě to uzralo v hlavě… To druhé neberu… :grin::grin:
Já myslel dojdou jakoze vychcipaj než dojdou jakoze nás dojdou obsadit.

1 Like

Vy sste v tomto tak vytrety… vy si myslite ze on chce znicit zapad?:rofl::rofl::rofl: vsak zapad sa nici aj bez toho aby sa rus dostal za hraanice ukrajiny. Casovanu Atomovu bombu si politici eu hodili sami. A vy sa tesite z toho ako blbci. Chore

zo situacie sa jedini tesia zatial rusofili, aspon teda to je moj postreh. BTW bolsevici z ruska tu uz raz vladli.

Z téhle situace se můžou těšit pouze tupci, kteří si neuvědomují jak rychle se může tohle zlo přesunout i do dalších zemí. Třeba mezi Tureckem a Řeckem to už taky silně vře a jestli politici nezačnou mít rozum, tak to může dopadnout hodně špatně i pro naše země.

Turecko uz jeden konflikt v Europe skoro vyvolalo v 74’ a utriaslo sa to len vojenskou intervencioiu zapadu, konkretne Britov. Dodnes cast cypru Turci okupuju…

Naštěstí máme dost vlastencu, co půjdou do první lynyje.

ja viem :slight_smile: a vidim…

A co taiwan?

Ja som nazoru budme nato a stavajme zakladne nato…my sme nato a dovolujeme stavat zakladne usa bez podpory nato. Co to ku.rwa jest?

Ty necitas?smejem sa z vas nie s tej situacie… kontex

a takyto clovek si mysli, ze ma v situacii prehlad a disponuje volebnym pravom…

Googli kolko je zakladni nato

evidentne je ich malo. chybaju nejake na ukrajine…

Ále copak? Bez cygánské férovky ani ránu?

to hovoris o tej 200 tisicovej horde z vychodu?