Rusi reagujú na Domenicaliho slová, že F1 sa do krajiny už nikdy nevráti | Magazín F1 - F1online.sk

s ko​kotmi ako ty sa nema cenu bavit, ale neopustim si pripomenut to co si. hlupak zamilovany do kremelskej zlodejskej cvargy.

Čiže nepovedal si vôbec nič a klasické obkecávanie, vyhýbanie sa odpovedi a propagandistické kecy :slightly_smiling_face: podporujte si konflikty ďalej… hrdinovia

1 Like

Okupace 1968, rika to tady nekomu neco, hadejte jake narodnosti byla drtiva vetsina okupacnho vojska…

Tak to mně samozřejmě říká, paměť mi ještě slouží. Takže dobře vím, odkud chodily rozkazy. Národnost vojáků mě vůbec nezajímá, taky se lišila v čase. Třeba na začátku to byli hlavně vojáci odněkud z východu, kteří vůbec nevěděli, kde se to ocitli… Dobře, že připomínáš r. 1968, vždycky mi to připomene, co jsou pánové z Kremlu zač, že se od nich nedá čekat vůbec nic dobrého a hlavně se jim nedá vůbec věřit.

1 Like

Jsem u táty a děláme dřevo na zimu… Tak jsem si vzpomněl na marcifandu. Ten fanatik mě doprovází i v životě.

Predpokladám, že sa tu snažíš pretláčať tie vaše proruské sprostosti o tom, že nás tu okupovali Ukrajinci a aj Brežnev bol Ukrajinec, však? Zvláštne, že podľa ľudí ako ty, za všetko čo je z Ruska/ZSSR a dá sa aspoň trochu považovať za dobré, vďačíme Rusom, ale za všetko zlé môže niekto iný.

2 Likes

Ukrajinci, Breznev byl taky :slight_smile:

Nechci o tom debatovat, jen jsem podal zajimave info, proc pred tim zavirat oci.

laska na prvy pohlad. niektorym to stale trva…

1 Like

Rusko a Ukrajina jsou zeme byvaleho SSSR, obe mam na haku…fyzicky nas okupovala Ukrajina.

Zapájaš sa do diskusie, ale debatovať nechceš. Len tu napíšeš nejakú sprostosť vytrhnutú z kontextu a keď ti na to niekto niečo napíše, tak z toho hneď vycúvaš, lebo nemáš žiadne argumenty. Ak by si z toho predsa len nechcel vycúvať, tu mám pár tém na diskusiu. :slight_smile:

1.) Brežnev nebol žiaden Ukrajinec. Narodil sa na území Ukrajiny, to je všetko. Jeho rodičia boli Rusi ako poleno, vychovávali ho ako Rusa, mal ruskú národnosť a aj sám sa za Rusa považoval. Ak by bola v tej dobe Ukrajina samostatná (čo nebola), tak by mohol mať maximálne ukrajinské občianstvo, čo ale na jeho národnosti nič nemení. Ak sa ja s manželkou vyberiem na dva roky do Poľska a tam sa nám narodí dieťa, ktoré ale budeme vychovávať v slovenskom prostredí, tak to dieťa taktiež nebude žiadnym Poliakom, maximálne môže byť občanom Poľska.

2.) Ešte k tomu Brežnevovi - vy prorusáci obhajujete ruskú inváziu na Ukrajinu s odôvodnením, že na Kryme a Donbase žiju utláčaní ľudia ruskej národnosti. Tak títo ľudia, hoci žijú na Ukrajine a majú ukrajinské občianstvo, sú pre vás dostatočnými Rusmi na to, aby ich Rusko oslobodzovalo, ale u Bražneva to podľa vás neplatí?

3.) Mimochodom, Stalin bol Gruzínec (skutočný, nie tak ako to tvrdíte o Brežnevovi), takže podľa vašej logiky za všetko, čo sa udialo počas jeho vlády, vrátane spolupráce na porážke nacistického Nemecka, môžu Gruzínci? A Lenin bol turkický Čuvaš s mongolskými predkami, takže to, čo sa dialo za jeho vlády, taktiež nemá s Rusmi nič spoločné, všakže?

4.) Že tu boli počas okupácie Ukrajinci, no boli. Boli najzápadnejšou časťou ZSSR tak tu asi prišli oni a nie nejaké vojská z Kamčatky, všakže? Lenže to nebolo rozhodnutie Ukrajincov. Príkaz prišiel z Moskvy. Rovnakou logikou by si teraz mohol povedať, že Ukrajinu neokupujú Rusi ale Burjati a ďalšie sibírske národy. Len si nie som úplne istý, aký dôvod mali Burjati útočiť na Ukrajinu, ale určite to bolo ich rozhodnutie a vedenie Ruska s tým vôbec nič nemá. Len potom nerozumiem, prečo majú Putin, Šojgu a Lavrov takú potrebu vyjadrovať sa k burjatskej invázii na Ukrajinu…

3 Likes

No a co jako, podle téhle logiky teď Ukrajinu nenapadlo a neokupuje Rusko, ale nějací národové ze samého východu země? Ani nevím, koho tam vlastně poslali, ale podle všeho je tam Rusů minimum, na to mají porobené národy. A dohadovat se o národnosti Brežněva je to samé, jako dohady o národnosti Nikoly Tesly, jenom s tím rozdílem, že Teslu by brali všichni a k Brežněnovi se nehlásí nikdo :smile: .

1 Like

Nebudu o tom debatovat, jen jsem tady hodil kousek z historie a uz jsem prorusky :slight_smile: oba narody ignoruji.

Proc se branit tem vecem. Dalsi vec, atentat na Heydricha, 300.000 Cechu v ulicich hajlovalo a becelo za vudcem…sup vymazano, pritom je to soucast historie.

Slovensko fasizmus, nenenenene tak to nebylo…

A tak dale…Hitler koho pichal, ale no tak stalo se, jsme lidi jedeme dal…

Chce se o tom nekdo bavit, asi ne…

To som si myslel. :slight_smile:
Napísať nejakú sprostosť dokáže každý, reagovať na protiargumenty a obhájiť to už nie.
A očividne oba národy neignoruješ, keď ti to stálo za to, aby si tu napísal. A to, čo píšeš, sa týka len jedného z tých národov.

Toto je ďalšia trápna stratégia vás proruských. Vložíte nám do úst niečo, čo sme nikdy netvrdili a potom s tým polemizujete. Ale chápem, že polemizovať s nejakou hlúposťou, ktorú si vymyslíte sami, je oveľa jednoduchšie, než reagovať na to, čo skutočne napíšeme.

1 Like

To ty me znackujes :monkey:, jasne jsem psal ze mam valku na parku.

Vazne bych si rad precetl slovenskou ucebnici dejepisu, co tam vsechno mate :slight_smile:

Jak se takové dřevo dělá?
To sázíte do země malé stromečky a očekáváte, že do zimy uzrají jako brambory? :laughing:

jj, napísal si jedno ale z tvojich komentárov vyplýva úplne niečo iné. To si fakt myslíš, že tým, že budeš o sebe tvrdiť opak toho, čo skutočne robíš, to nejak zakamufluješ?

Slovenskú učebnicu dejepisu si kľudne prečítaj, nič ti v tom nebráni. Ale reč bola o niečom úplne inom, tieto témy si tu vytiahol ty na odvrátenie pozornosti, namiesto toho, aby si priamo reagoval na to, čo som tu napísal ja a Evap.

A muzes nam tady napsat co vlastne delam a kamufluji? :speak_no_evil:

Veď to som napísal, tvrdíš o sebe niečo iné, než skutočne robíš. Tvrdíš, že teba vojna nezaujíma ale dobrovoľne napíšeš príspevok do diskusie o vojne. Tvrdíš, že obe krajiny máš na háku ale všetky tvoje príspevky sú negatívne namierené voči Ukrajine s cieľom obhajovať Rusko. Tým, že o sebe napíšeš, že nerobíš niečo, čo každý vidí, že očividne robíš, naozaj nič nezakryješ. Okrem toho, všetci prorusáci v diskusiách na akýchkoľvek stránkach v poslednej dobe používajú rovnakú taktiku (rovnako neúspešne).

A zareaguješ teda priamo na to, čo sme ja s Evapom napísali vyššie k tvojim tvrdeniam, alebo sa už tešíš, lebo si myslíš, že sa ti podarilo tému odviesť iným smerom? :slight_smile: