Rozhorčený Ralf Schumacher označil rozhodnutie Williamsu za “absurdné” | Magazín F1 - F1online.sk

Od teba sa viac neznemožnil

1 Like

Som si isty, ze mas na viac nez na takyto argument…

Za prve, ako mal Mick vediet vopred, ako to dopadne v Haase?

Za druhe, ako mladik Ferrari mas dve moznosti - Haas a vtedy Alfu. V Alfe by to pod Vasseurom dopadlo lepsie, ale zrovna tam bolo plno. Kimiho taku legendu proste nemozes vyhodit a Ferrari tam chcelo mat Taliana, cize Giovinazii tiez ostal.

Ono vtedajsie neschopne vedenie Ferrari pod Binottom tiez zrovna nepomohlo…

2 Likes

Kazdy co i len trochu talentovany jazdec by nemal problem byt atraktivnou nahradou za zostarnuteho Raikkonena a mizerneho Giovinazziho.

Ale zrazu nie je neschopne len vedenie Haasu, ale aj Ferrari. Len Mick je lietadlo.

Nemá zmysel to vysvetľovať anafabeltom

Verstappen mal po svojej ruke Helmuta Marka - aj on je prisny, ale srdecny muz? :rofl:

Tsunoda bol v stajni ako odplata japoncom za motory. Tost dostal za ulohu s nim nieco spravit. Pochybuje, zeby si ho vobec vybral kaby mal moznost.

Leclerc aj Russel hlavne ukazali uplne inu uroven vykonnosti a zivotaschopnosti ako Mick. Nepamatam si, zeby bola situacia , ze ich timovi kolegovia bojuju v top 10 o body a oni mali problem preliezt z Q1.

Mick aj jeho fanusikovia mozu vinit len Micka a jeho manazment. Oni boli v kontakte s Ferrari a riesili buducnost.
Aj v tom Haase, stacilo porazit Magnussena, alebo sa aspon nestrapnit ako to spravil prvych par GP ked Kevin narychlo zaskocil za vyhodeneho Mazepina. Taketo vybuchy si F1 pamata.

5 Likes

kontakty urcite ma a peniaze ma ako on tak hlavne mladeho rodina
ved majetok schumachera musi byt stovky milionov eur a tu ide o 15-20mil. na rok a cast by ak by sa do toho niekto naozaj vlozil tak musi vediat zohnat od sponzorov
no a ak by sa ani po 2-3 rokoch nezlepsil no tak snad uz by aj jeho stryko pochopil, ze na f1 proste nema a uz by s nim neotravoval verejnost a snazil sa mu najst inu seriu kde by sa mohol realizovat ak ho teda to pretekanie bavi

len tak zo srandy som si dal do google, ze kolko ma asi tak schumak majetok a jedna stranka tvrdi, ze 600, druha 700 atd.
proste majetok rodiny schumacherovcov je taky obrovsky, ze ked by mu platili sedacku aj 10 rokov tak to ani nepocitia
preco sa ralf nesnazi presvedcit jeho matku aby mu tu sedacku na par rokov zaplatila? jej pravej by malo zalezat na jeho kariere ale zjavne jej az tak nezalezi

taky jazdec ako mick potrebuje na sezonu 15-20mil. a nech mi nikto netvrdi, ze meno schumacher dnes nevie zohnat nejakych 5-10mil. od sponzorov a len ten zvysok by musela doplacat rodina a s ich majetkom su to vreckove

To je pořád dokolečka. Pořád to říkám, všichni ti šéfové týmů, poradci apod. jsou úplní blbci, zato někteří fanoušci tomu rozumí náramně. Prej

Jsi si jistý, že v tomto případě to není spíš tak, že jsi zaslepený fanoušek, než že ostatní jsou idioti nebo hateři?

Pravdou je, že Mick se v průběhu druhé sezóny evidentně zlepšoval a co víc, dokázal jezdit líp jak Magnum, ačkoliv už v té době mu tým házel spíš klacky pod nohy. Na druhou stranu já ho tedy za nějakou naději nebo budoucí hvězdu (kdyby zůstal) nepovažuju. A naprosto evidentně tak téměř všechny týmy. Skoro všechny se dostaly do situace, že hledaly jezdce a vždycky daly přednost někomu jinému, často nováčkovi. Minimálně u Williamsu dokonce dvakrát, a to si nejsem jistý, jestli v prvním případě tam ještě nebyl Capito. Pochopitelně korunu tomu všemu nasazuje Wolff. Ani jeden ho nevzal !

P.S. A jestli ho nevezme ani Audi, tak to bude úplně jasný, protože Bottas je vyčpělý jezdec za zenitem.

1 Like

Ty si fakt je…?alebo len provokujes

Ja Bearmana vobec nepovazujem za lepsiu volbu ako by bol Schumacher. Ale Mick uz nie je vo Ferrari a Bearman ano.

to je fakt, a ja tiez nemam miesto v F1.

1 Like

Chces mi tym povedat, ze vedenie timu nemoze byt neschopne pri praci s mladikmi a ze vsade po svete nechodia jazdci, ktori by si zasluzili miesto a nedostali ho? Co trebars Wehrlein?

Schvalne sa pozri, kto nakoniec nahradil Giovinazziho? Je azda Zhou ten perspektivny jazdec? V tom pripade ocividne o nejake vykony neslo…

Verstappen jazdil v Toro Rosso, kde mal Franza Tosta. Ten si tych mladych berie do parady a sefuje im. Jasne, Marko je v ramci RB rodiny ovela väcsi pan, ale priamym nadradenym bol Franz.

Suhlasim, ze tie prve styri preteky boli slabe, no stale by o kariere - inak nadejneho - jazdca nemali rozhodovat styri preteky, zvlast ked zvysok bol dobry.

Ktory iny jazdec v poslednej dobe vyhral F3 a aj F2? Leclerc, Russell, tusim Gasly a naposledy Piastri. Moc takych chlapikov nebolo a ze jeden z nich nema a asi ani nebude mat miesto v F1, to je proste skoda.

Zvysok nebol dobry. Zvysok bol na urovni zostarnuteho priemerneho Magnussena, s ktorym zostarnuty stredopoliar Hulkenberg po necakanom navrate z dochodku totalne vytrel podlahu.

1 Like

Ocividne na tom Corinne az tak nezalezi - ma ine problemy. A Ralf asi tiez neda vsetok svoj majetok, aby synovec dostal sancu v F1. Nie v kazdej rodine to funguje ako u Strollovcov.

Inak napriek vsetkemu co som tu na Mickovu adresu napisal, tak s Ralfom suhlasim. To rozhodnutie Logana nahradit mladikom, ktory zatial v F2 ziskal 3 podia je fakt absurdne. Neviem, cim si teda vysluzil doveru vedenia F1 stajne a ake su ocakavania od zvysku sezony.

Zostarnuty by mal byt prave v tomto vyhoda. Skusenejsi borec sa adaptuje lepsie na uplne nove monoposty nez totalny zaciatocnik. Tym padom by som to vobec nestaval do tejto roviny.

Stale nerozumiem, ako je podla tvojej logiky mozne, ze ked je Schumacher taky talentovany a v F1 zlyhal len kvoli smole a zlemu vedeniu Haasu, ostatne timy, ktore svoje miesta scasti obsadzovali naozaj slabymi jazdcami, tento talent nepostrehli?

Piastri tiez doplatil na hlupe vedenie Alpine a hned tam bol nastupeny McLaren, ktory ho zobral.

1 Like

Takze uz je zrazu Magnussen, ktory sa v F1 vie zviditelnit jedine tym, ze cielene vytlaca Hulkenbergovych superov, aby mu zachranil body, lebo je prilis pomaly na to, aby ich vyjazdil, relevantna latka?

To naozj jedine pre Schumachera…

Já ten hejt na Mick nechápu. Ano Mick dělal hodně chyb (relativně hodně), ale rychlostně nezaostával, naopak Magnussenovi se vyrovnal a pak i zdolával v závodech. Sedí ti v F1 Zhou, kterej je daleko horší, do teď tam byl Sargeant, co si budeme povídat, Ricci ani Tsunoda nejsou žádný zázraci a takovou kritiku až hejt tu na ně není. Jinak nejde si nevšimnout, že se tu sesypala skupinka fandící rudým býků s takovým hejtem, od dalších jsem si toho nevšiml.

2 Likes

Hahaha dalsi prujem od ralfa na zlepseni dne. Mick na to nema… Kdy to ten Ralf pochopi. :slight_smile: Radeji at si udela dalsi coming out, to mu jde o vterinu lip.