Rovnaké, ale predsa iné. Ferrari predstavilo monopost SF-24 | Magazín F1 - F1online.sk

Vies ako to je, clovek sa cely zivot snazi aby na smrtelnej posteli zistil, ze to stalo ajtak za h0vno :grin:

1 Like

Vidíš.
Charles má Carlose rád a respektuje ho.
Škoda, že jste ho nerespektovali jako fanoušci, a šli jste proti Carlosovi, že je největší rakovina Ferrari.

1 Like

Tak když po sobě zanechaš miliony, tak se to dá :grinning:

Za mě naopak lepší žlutá než bílá. Forza!

2 Likes

2012 začal, keď som prvýkrát pozeral F1

3 Likes

Myslíš ten drobný průduch v čumáku? Ten moc vzduchu do kabiny nepřinese. Představ si kolik je harampádí za nosem které je vidět je vidět při výměně předního křídla.

Tak to dava zmysel. :slight_smile: Kto zacal vtedy pozerat F1, tak musel fandit bud Vettelovi alebo Alonsovi, ina cesta nebola. :smiley:

Mna vtedy Vettel strasne stval jak mlade ucho a fandil som Alonsovi

Potom ked Vettel siel k Ferrari som si musel vstupit do svedomia :grin::grin:

2 Likes

Napodobne, mam to iste.
A teraz budem mat to iste s Lewisom.
Neznasal som dominanciu áut Vettela a Lewisa ale v momente ked si obliekli cerveny dres, vsetko bolo zabudnute …

No na Vettelovu obranu, v 2012 som bol o cosi mensie ucho aj ja :grin:

Neviem odkedy sledujes F1, ale ja som Vettelovi zacal fandit hned po vstupe do F1 a ked vyhral Monzu v Toro Rosso, tak to bola rozpravka. Mlady, drzy, sebavedomy a rychly. Z rovnakych dovodov som zacal fandit Maxovi v 2015, boli velmi podobne osobnosti na zaciatku kariery. :slight_smile:

Takze u mna nebola cesta fandit Alonsovi (takmer v kazdom sporte fandim skor jednotlivcom ako timom, ), hoci plati, ze everybody is a Ferrari fan a ako dieta som fandil Schumimu proti Hakkinenovi. :smiley:

1 Like

S pauzami na to cumim od 2001 povedzme

No ja som uplny opak v tomto, beriem to ako timovy sport jak hovori Eisele :grin::grin:

1 Like

Tak snad raz budes fandit aj Maxovi. :stuck_out_tongue:

PS: Zacal som zhruba v rovnakom case (ako dieta), preto Ferrari a nie McLaren. :smiley:

Jj vela rocnikov povedzme 90s kids to ma zafixovane ako F1=Ferrari=Schumacher :grinning:

2 Likes

Taky si myslím, že v éře Schumiho vzniklo a dodnes se drží nejvíce současných příznivců F1.

1 Like

Takto, ja mam Maxa rad je to zabavny typek a ani sa nesnazi :grinning:

Ale moje srdce bije len pre jednu farbu :heart:FORZA

1 Like

To bolo myslene tak, ze raz pride Max do Ferrari ziskat rekordny titul. :stuck_out_tongue:

Mozno sa to podari a osmy padne uz skor nez si myslime :stuck_out_tongue_closed_eyes::shushing_face:

Osmy moze padnut uz 2025. Osmy konstruktersky pre RB. :slight_smile:

1 Like