Vies ako to je, clovek sa cely zivot snazi aby na smrtelnej posteli zistil, ze to stalo ajtak za h0vno
Vidíš.
Charles má Carlose rád a respektuje ho.
Škoda, že jste ho nerespektovali jako fanoušci, a šli jste proti Carlosovi, že je největší rakovina Ferrari.
Tak když po sobě zanechaš miliony, tak se to dá
Za mě naopak lepší žlutá než bílá. Forza!
2012 začal, keď som prvýkrát pozeral F1
Myslíš ten drobný průduch v čumáku? Ten moc vzduchu do kabiny nepřinese. Představ si kolik je harampádí za nosem které je vidět je vidět při výměně předního křídla.
Tak to dava zmysel. Kto zacal vtedy pozerat F1, tak musel fandit bud Vettelovi alebo Alonsovi, ina cesta nebola.
Mna vtedy Vettel strasne stval jak mlade ucho a fandil som Alonsovi
Potom ked Vettel siel k Ferrari som si musel vstupit do svedomia
Napodobne, mam to iste.
A teraz budem mat to iste s Lewisom.
Neznasal som dominanciu áut Vettela a Lewisa ale v momente ked si obliekli cerveny dres, vsetko bolo zabudnute …
No na Vettelovu obranu, v 2012 som bol o cosi mensie ucho aj ja
Neviem odkedy sledujes F1, ale ja som Vettelovi zacal fandit hned po vstupe do F1 a ked vyhral Monzu v Toro Rosso, tak to bola rozpravka. Mlady, drzy, sebavedomy a rychly. Z rovnakych dovodov som zacal fandit Maxovi v 2015, boli velmi podobne osobnosti na zaciatku kariery.
Takze u mna nebola cesta fandit Alonsovi (takmer v kazdom sporte fandim skor jednotlivcom ako timom, ), hoci plati, ze everybody is a Ferrari fan a ako dieta som fandil Schumimu proti Hakkinenovi.
S pauzami na to cumim od 2001 povedzme
No ja som uplny opak v tomto, beriem to ako timovy sport jak hovori Eisele
Tak snad raz budes fandit aj Maxovi.
PS: Zacal som zhruba v rovnakom case (ako dieta), preto Ferrari a nie McLaren.
Jj vela rocnikov povedzme 90s kids to ma zafixovane ako F1=Ferrari=Schumacher
Taky si myslím, že v éře Schumiho vzniklo a dodnes se drží nejvíce současných příznivců F1.
Takto, ja mam Maxa rad je to zabavny typek a ani sa nesnazi
Ale moje srdce bije len pre jednu farbu FORZA
To bolo myslene tak, ze raz pride Max do Ferrari ziskat rekordny titul.
Mozno sa to podari a osmy padne uz skor nez si myslime
Osmy moze padnut uz 2025. Osmy konstruktersky pre RB.