To vážně netuším. Pokud se nejedná pouze o designerskou ukázku pro předváděčku a mělo by docházet k nějakým mezizávodním změnám, tak by tohle usměrňovací křidélko mělo největší význam na pomalých tratích, nebo v exstrémně horkých podmínkách.
Mimochodem jsem ještě neviděl žádné viditelné řešení pro ventilaci kokpitu. Letos by mělo být snad povinné právě ve velkých vedrech.
Ferrari má odjakživa tú dieru v krídle
2PUFF…dle pohledové analízy to bude pomalejší o 1 vteřinu než Mclaren.
Myslím si, že Ferrari se zaměřilo na pneu management a k tomu problémy s vyvážením monopostu, než přidávání přítlaku či mechanického gripu, to podle mě bude přicházet s vylepšeními
ano presne ale vypadá, že ešte zmenšili odpor vzduchu u nasávania, takže straight line speed bude lepšia a aj zábery ukázali, že mechanický grip už je lepší vo Fiorane Charles letel a veril si a bol oversteer
Cardille potvrdil tvoje slová
On je strasny dobrak ach jo
Uplne ako ja
Dneska som učitelke angliny ma random bez očakávania vyvolala, že môj idol okolo 14-15 roku života, tak som že Fernando Alonso a ona, že ho pozná to ten čo bol potom odišiel a zase sa vrátil. No a potom, že môj hudobný idol a ja Charles Leclerc xdxdxdxd.
No k tomu se ještě musíš ještě dopracovat, aby si byl dobrák, jako já
@PUFF Ako viem, že sa hanbíš ale kľudne prídi s Charlotkou na večeru a bude to dobré, prijmem to ako omluvu. Alexandra chce trochu ženskej spoločnosti aj.
Tu máme aj také pepernejšie fotky, vidíte ten silný zadok SF-24?
Kluci… buďto vyhledejte doktora nebo změňte prášky.
Co doporucujes? Mas nejake overene?
Ten sarkazmus ti nikdy nesiel.
Len pre zaujimavost, kolko mas rokov?
(chcem vediet, ze kedy bol Alonso tvojim idolom)