Rovnaké, ale predsa iné. Ferrari predstavilo monopost SF-24 | Magazín F1 - F1online.sk

Už takmer sto rokov je červené, ale predsa patrí predstavenie nového Ferrari k najsledovanejším udalostiam. Aj v tomto roku to tím poňal vo veľkom a rozhodne urobil niekoľko zmien. Áno, Ferrari je stále červené, ale farbené odtiene a linky nového monopostu vám na prvý pohľad povedia, že ide o nové auto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142291/rovnake-ale-predsa-ine-ferrari-predstavilo-monopost-sf-24
1 Like

to bola teda rýchlovka, dúfam budú mať také rýchle aj časy na kolo

Rovnou vyrenderovaný auta pro oba jezdce, to nebývá často :smiley: :+1:

3 Likes

Nice. :+1: Forza! :heart: :slightly_smiling_face:

1 Like

Jinak s tou žlutou, podle mě škoda toho.

Krása. Jedno z najkrajších livery posledných rokov v celej F1. :slight_smile:

Keby je ešte namiesto čiernej/karbónu biela, tak úplne top. :slight_smile:

2 Likes

Ja ti to rikal :grinning: ajked mi trosicku vadia puklice ale to mi vadia na vsetkych autach

2 Likes

Žltá je v kombinácii s červenou za mňa ok. Mohlo jej byť kľudne aj viac, ako spomínal Hedgehog.

2 Likes

Mě se líbí kombinace s tou bílou, ta žlutá mi uplně neladí. Ale jinak pěkný auto, u Ferrari vždy.

1 Like

praveze tie cervene kolesa su super

Pekné lakovanie, prekvapili celkom, páčia sa mi tie žlté a karbonové detaily a farebné puklice zatiaľ asi najlepšie tento rok predstavené.

dobre, ze zmenili odtien cervenej a ubrali ciernej. To retro lakovanie na styl 80. rokov bolo onicom. Teraz je to viac k 60. rokom tak ako celkovo diajny novych Ferrari cestnych aut.

2 Likes

Vsetko lepsie ako google chrome :grin:

1 Like

Čistá kopirka Red Bull…Všetci sa rozhodli kopírovať Red Bull.A konečne tam je aj žltá farba.Ferrari má historicky byť červeno, žlté a nie čierne.

Charles na správanie auta

1 Like

V každém případě trend podříznutí je masivní. Jen u Alpine se to zatím uplně nepovedlo.

1 Like

Krasny lak, bielo žlté pásy to opat posunuli niekde inde.
To sa mi na talianoch paci, ze sa snazia kazdy rok nieco zmenit.
Vpredu a vzadu jeden plát na krídlach je cerveny, zvysok cierny - pekny detail.
RB nam prinesie kazdorocnu únavnú nudu prepodkladam.

1 Like

První slova Sainze, ať se na něj tady nezapomene :smile:

Ta klapka na zadnom kridle to je na drs? Je nejaka masivna mi pride, chvilu som myslel, ze to je nejaky pomocny vyfuk alebo co :grinning: