Rovnaké, ale predsa iné. Ferrari predstavilo monopost SF-24 | Magazín F1 - F1online.sk

Vettel bol arogatné mladé ucho, nemal som ho rád. Ale vstup do Ferrari to vyliečil

1 Like

HAMa som tiež moc nemusel, ale uvidíme už sa to lieči pomaly.

1 Like

presne, silna generacia fanusikov :smiley: mali sme ako deti aj tricka, take dresove polokosele Schumachera, z jarmokov :D… pripadne niektori Hakkinena ale tych sme nemali radi :slight_smile:

2 Likes

Zaujímalo by ma video po prvej skúsenosti s SF23.

2 Likes

Ferrari cele krajsie. Od predneho kridla a nosu, cez bocnice az po zadne kridlo. O livery ani nehovorim. Jedine co ma AM krajsie je aribox nad hlavou pilota. Snad podla toho bude aj rychlost vyzerat. :smiley:

1 Like

Ten airbox je u Ferrari hodně zvláštní. Ani se mi nechce moc věřit, že s tímhle skutečně vyjedou.

Zrovna jsem to říkal. Takovejhle airbox je na prototypu, když se zkouší sedačka. :smiley:

To auto jim nevěřím. Je hodně divný. Takovej nedodělanej polotovar.
Pokud to má být nějaká finálnější verze na první závody, tak start bude asi nic moc. :smiley:

2 Likes

bežný airbox Ferrari, vždy ho mali trojuholníkový, kvôli tomu ako majú package motoru urobený
image
image

1 Like

Jak píšeš, Ferrari vypadá, že vyjelo se zakladem co se bude výrazně upravovat, ten nos, bočnice, obě křídla… to je částečně z loňska a část podle mě furt v procesu úprav. Však ten nos je větší, než u AM, ty bočnice jsou oproti AM, velky jak slon a to nemluvím o vstupu do bočnic :grinning: v tomhle směru vypadá AM líp, samozřejmě o rychlosti se dozvíme až na tesetch a v první Q letos. Ale AM už avizuje další díly na testy a pak do Bahrajnu

2 Likes

Vstup hodně podobný, lehounce menší, ale nic zásadního.
Na zadní zavěšení se skoro nehráblo… i když samozřejmě může udělat pár cm velkou změnu…
Měl to být z 95% gamechanger.

Pořád si myslím, že to je nějaká smíchanina na představení livery fanouškům a otestování systémů.
Nechce se mi věřit, že by s tímhle měli vyjet do Bahrajnu.

2 Likes

Furt se mi zdá, že SF-24 je až moc vysoká a špi.čatá střecha.

Maju tam gopro kameru

Podle mě s tímhle do testů nevyjedou, ani Ferrari ani AM

To jak Aston kopíruje zemi, oproti Ferrari, nevypadá zle :thinking:

1 Like

Ferrari jelo dost vysoko no, ale zatím jen shakedown… “filmovat” budou zítra. :smiley:

Jinak si myslím, že je všech snaha okopírovat RB…
Jen RB okopíruje Mercedes. :smiley:

Dělali to celou dobu dobře… jen měli velmi špatné zavěšení. :smiley:

Já se těšil na zero pods na RB co tu predikovali místní experti :frowning:

Bude to zajímavé… :smiley:
Spekuluje se, že mají mít něco jako byla ta ploutev na nárazový struktuře. :smiley:

1 Like

Podle tohodle RB si to převzal a nevím, jestli se mi to zda, nebo to mají ještě o něco vyš posazeny