Vettel bol arogatné mladé ucho, nemal som ho rád. Ale vstup do Ferrari to vyliečil
HAMa som tiež moc nemusel, ale uvidíme už sa to lieči pomaly.
presne, silna generacia fanusikov mali sme ako deti aj tricka, take dresove polokosele Schumachera, z jarmokov :D… pripadne niektori Hakkinena ale tych sme nemali radi
Zaujímalo by ma video po prvej skúsenosti s SF23.
Ferrari cele krajsie. Od predneho kridla a nosu, cez bocnice az po zadne kridlo. O livery ani nehovorim. Jedine co ma AM krajsie je aribox nad hlavou pilota. Snad podla toho bude aj rychlost vyzerat.
Ten airbox je u Ferrari hodně zvláštní. Ani se mi nechce moc věřit, že s tímhle skutečně vyjedou.
Zrovna jsem to říkal. Takovejhle airbox je na prototypu, když se zkouší sedačka.
To auto jim nevěřím. Je hodně divný. Takovej nedodělanej polotovar.
Pokud to má být nějaká finálnější verze na první závody, tak start bude asi nic moc.
bežný airbox Ferrari, vždy ho mali trojuholníkový, kvôli tomu ako majú package motoru urobený
Jak píšeš, Ferrari vypadá, že vyjelo se zakladem co se bude výrazně upravovat, ten nos, bočnice, obě křídla… to je částečně z loňska a část podle mě furt v procesu úprav. Však ten nos je větší, než u AM, ty bočnice jsou oproti AM, velky jak slon a to nemluvím o vstupu do bočnic v tomhle směru vypadá AM líp, samozřejmě o rychlosti se dozvíme až na tesetch a v první Q letos. Ale AM už avizuje další díly na testy a pak do Bahrajnu
Vstup hodně podobný, lehounce menší, ale nic zásadního.
Na zadní zavěšení se skoro nehráblo… i když samozřejmě může udělat pár cm velkou změnu…
Měl to být z 95% gamechanger.
Pořád si myslím, že to je nějaká smíchanina na představení livery fanouškům a otestování systémů.
Nechce se mi věřit, že by s tímhle měli vyjet do Bahrajnu.
Furt se mi zdá, že SF-24 je až moc vysoká a špi.čatá střecha.
Maju tam gopro kameru
Podle mě s tímhle do testů nevyjedou, ani Ferrari ani AM
To jak Aston kopíruje zemi, oproti Ferrari, nevypadá zle
Ferrari jelo dost vysoko no, ale zatím jen shakedown… “filmovat” budou zítra.
Jinak si myslím, že je všech snaha okopírovat RB…
Jen RB okopíruje Mercedes.
Dělali to celou dobu dobře… jen měli velmi špatné zavěšení.
Já se těšil na zero pods na RB co tu predikovali místní experti
Podle tohodle RB si to převzal a nevím, jestli se mi to zda, nebo to mají ještě o něco vyš posazeny