Rosberg: Typický Norris. Hamilton a Verstappen by nespravili toľko chýb | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem toho názoru, že Kimi je skutečný talent. Souhlasím s rozhodnutím, Mercedesu, že ho protlačil do F1 už letos a mít tu povinnost, tak bych to udělal stejně.

Jenže já bych Kimiho nehodil ihned do Mercedesu, ale držel bych se tradice poslat novopečené miminko na zaškolení do Williamsu. Jenže tam už mají díky stropům dost peněz pro dva dospělé jezdce, tak tahle nejspíše původně plánovaná možnost padla. Nejspíše proto Toto neváhal a vzal Kimiho rovnou do Merglu.

Ale ještě stále není nic ztracené. I zkušení jezdci si zaslouží při přestupu do jiného týmu půl sezóny hájení a nováček by měl být hájen alespoň jeden celý rok.

Přece nebudeme takoví cocoti jako Helmut, který vyhazuje mladíčky už po třech závodech a nahradí ho někým jiným, který který stejně nedostane vůz ve kterém by se mohl ukázat.

Za chvíli máme letní pauzu ve které si všichni jezdci odpočinou a v druhé půli zase budou všichni plní nového elánu.

Jenom technická, komu říkáš mladíček? Liamovi Lawsonovi? Tomu je 23 let, je mladý, ale s Kimim není srovnatelný. Při nástupu letos do áčka měl za sebou půl sezóny v béčku a po neúspěšném začátku sezóny byl taky “vyhozen” zpátky do béčka, kde má čas se pomalu sbírat a znovu ukazovat, na co má. Na co by si měl stěžovat?

1 Like

Jezdce RB bych raději vůbec nezmiňoval, protože tam jsou na jiné planetě.
Ale koukni třeba na Hamíka. I když je sedminásobný, tak i on potřebuje čas na aklimatizaci v novém prostředí.
V takovém případě by se taky dalo řeknout, že je v týmu cucák, učeň atd…

Jo tak, tys myslel mladíčkem Hamiltona! To pak beru všechno zpátky :smile: .

Né, skutečně jsem myslel Lawsona. Přitom jsem nemyslel na skutečný věk, ale na zkušenosti ve Formuli 1. Pravda, něco málo už odjel loni, ale ještě stále nemá za sebou ani jeden celý rok, takže je mladéj, zobák, nebo po havířský cyp a musí všem ostatním chodit pro svačiny.

1 Like

Máš pravdu, Alexandr Veliký v jeho věku už dávno vládnul Makedonii zakládal města a dobýval území.

Žádné slitování s ním, Doktor v Redbullu moc dobře ví co dělá.

1 Like

Nejspíše bych to poupravil, že ví za co dělá. A nemyslím tím plat od RB, ale od Emilovců.

Neví. Je moc měkkej :smile: .

Já toho Helmuta mám asi rád po Eddiem Jordanovi nejvíc ze všech.
Teď už teda jenom toho Helmuta :disappointed_relieved:.

1 Like

Řeknu to asi takhle - určitě Helmuta Marka uznávám a obdivuju, co dokázal vybudovat a s jakým nasazením ve svém věku pořád funguje. O jeho akademii toho bylo napsáno dost, ale za to, kolika jezdcům dal šanci v F1, se určitě stydět nemusí. Bude po něm jednou smutno, až se rozhodne jít do penze, a F1 bude jeho odchodem zase chudší o kousek svojí historie a tak nějak “modernější”.

2 Likes

Nejdelší série jezdců s dokončením závodů

1 Like

Vloni v Miami byl bez bodu, takže to je blbost.
Jsi fake.

Napiš autosportu, že tam mají chybu

1 Like

Piastri je fake zavodník, tak mu dělají fake statistiky…

Však to je statistika s počtem dokončených závodů … Puffe …

V Miami závod nedokončil? Fake, fake.

Dokončil, máš to i v té tabulce, co si posílal

Jo… aha, já myslel, že to je počet bodů v řadě.
Ono se už dělají statistiky za to, že dojedeš 13… tak to pak jo. :slight_smile: :slight_smile:
My bad.

Čas, aby mu Kimi udělal torpédo.

1 Like

Kto urobil v kvalifikácii chybu? Max a Oskar.

Ak by niekoho zaujímalo: 2025 Belgian GP: Quantifying the cost of Norris's Mistakes
Lando na to jednoznačne mal ale zase robil chyby, uvidíme, ako to pôjde ďalej, ja by som si stavil skôr na Oscara. :slight_smile:

5 Likes