Dobrý rozbor, zase se ukázalo, že Piastri má silný race pace a je konzistentní narozdíl od Landa. Pokud tohle Lando nezlomí, tak bude vymalováno ještě před posledním závodem
Keď som to napísal v nedeľu, bol som opäť hejter u fanatika Mattiho.
Niektorí fanatici si mýlia objektívnu kritiku a hejt, lebo u nich sa kritizovať vybraných pilotov nemôže.
Super analýza a vyzerá to na super web celkovo.
Čo už no , je to zrejme tým, že sa naňho “kydá” skoro všade, okrem Sky
. Už len to, čo som písal hneď po konci pretekov, na reddite je z Landa doslova meme, neviem, ako na ostatných podobných platformách ale z Landa je jednoducho “obetný” baránok, ktorý schytáva hneď riadne “dissy” zakaždým, keď urobí nejakú chybu. Je to hnusné, nezaslúži si to, ale do istej miery si to zapríčinil sám svojím správaním počas minulej sezóny, toho sa jednoducho “internet chytil” a teraz sa nepustí, ako keď sa pes zahryzne do niekoho/niečoho a už nepustí alebo ešte znásobí silu hryzu. Ale tak budiš
v dnešnej premedializovanej dobe treba rátať s takýmto lynčom, nedá sa nič robiť, je ako je.
Niet zač, čo sa týka linku , vidno, že reddit nie je len čisto pre pobavenie alebo hašterenie sa v komentároch
, keď má človek dobré subreddity v odberoch (v tomto prípade mám r/F1Technical), tak sa nájdu takíto ľudia, ktorí si dajú námahu a objektívne rozoberú zaujímavé veci.
Tak kydá sa preto, že to mal byť majstrovský pilot, ambície obrovské a také množstvo chýb, že to nečakal nikto. Navyše celý tím stojí skôr za ním ako za Oscarom. Veď mu vyvíjali špeciálne zavesenie, aby sa dotiahol a odstránili jeho problémy. Toto by pre Oscara v živote nespravili. Skrátka by povedali, že Oscar je od Landa pomalší.
Tá kritika nie je prehnaná, je to bohužiaľ realita. Taký Checo Pérez to mal ešte horšie a to nikto od neho titul nečakal.
Skrátka je to pilot F1 v top tíme a jeho cieľom je titul. Po takýchto výkonoch a množstve chýb je kritika na mieste za každú ďalšiu chybu.
Ak by bol v strede poľa nikto by až taký kritický nebol, no on chce byť šampión v tejto sezóne. Navyše nemá vedľa seba žiadneho veľkého šampióna, takže mu stačí v dominantnom aute poraziť nadpriemerného Piastriho. Čo by za takúto šancu dal Leclerc alebo Russell. Tí by už viedli šampionát o 30-40 bodov.
Každopádne dúfam, že sa pozbiera a bude sa bojovať o titul až do Abu Dhabi.
PS: Vďaka za super subreddit.
Jo, ja súhlasím a mám podobný názor, len som sa na to pozrel aj z druhej strany, a myslím si, že niekedy je to už miestami prehnané, čo sa týka toho lynčovania ale tak čo už taká je doba, a niektoré meme, musím uznať, sú fakt dobré
.