Odpověď máš v příspěvku výše.
Takže budeš naschvál pokračovať v provokovaní aj po opakovanom podoknutí, že mi to vadí… provokatér v tebe sa nezaprie nepísal si 2 dni dozadu o úrovni fóra? Úmyselné provokovanie užívateľov tú úroveň moc nezvýši Honzík to ťa mama nenaučila?
Ne, to si nemyslím, hledal bych jinde. Nebo je to jistě fanynka co dlouho sledovala fórum a teď se jen plně zapojila, to je jasný.
Jinak pěkný počtení tady, F1 tomu vévodí
… všichni to dělají ale dobrovolně, protože ignor je dobrá funkce pokud nechceš někoho číst Místo toho volí frustraci a neustálé urážky
To nie je odpoveď. Dostal si jednoduchú otázku. Stačilo áno alebo nie. Miesto toho sa len snažíš pozornosť upriamiť inam aby si nemusel odpovedať. Zase len slovíčkariš.
A co jsi ty, když urážíš dále, i po upozornění?
Takže ukazovanie prstom na druhých. K veci samozrejme nič.
Asi to nechajme. Nikam to nevedie. Uži si závod
Čekáš blízký kontakt Hama s Maxem dnes?
Hej no, vyzerá to tu ako na Facebooku ale stále prevláda diskusia k F1, nie? Zvyšok si viem odfiltrovať.
Snad ne, ale kdyby náhodou jo, tak jsem s tím v míru.
Hlavně ať u toho netrefí Landa, to by mě trefilo.
Cítím že Ham do toho velmi promluví na startu, 3 místo slibuje všecko možné s těma před nima.
“Car came alive”, tak teraz potrebujú pochopiť prečo a držať si formu aj ďalej. Stále nechápem, ako sa pri tých stovkách inžinierov môžu diať takéto (tento krát pozitívne) prekvapenia. To platí pre všetky tímy.
Možná zkusit tu 2 strategii? Pozice na trati je velmi důležitá.
Ukázal nám to Sainz, který vyhrál i když nebyl nejrychlejší.
Co se týká toho filtrování diskuze, tak je to snad čím dál těžší
Ale jak říká kolega, ti lidi si to dělají sami, funkce ignor ti krásně skryje to co nechceš číst.
Takže @all hoši, nechcete se na to vykašlat?
To já nevím, proč ukazuješ na ostatní a sám se pak tím neřídíš, snad se v tobě časem najde špetka rozumu a slušnosti a přestaneš
Takže zase ty nič a všetko ostatní bože ty si ešte lepší ako som si myslel
V tunelu můžeš mít max 60% auto. +Omezená rychlost, takže to nemůžeš všechno pořádně odzkoušet.
A nejspíš je fyzika chytřejší než dopočítávání na 1:1.
Ak v príspevku nie sú žiadne F1 keywords, idem ďalej
Ale blokovanie je hádam až príliš, nie? Každý môže uletieť, ale na druhý deň môže prísť s niečím k téme.
Chýbajú im ľudia, čas a peniaze, aby si doladili tie korelácie lepšie. Takže neobmedzené rozpočty
Já to třeba zvládám bez blokování .
Ale jsou tady lidi, kteří se vzájemně hádají klidně měsíce, přerostlo to do čistě osobní roviny a doslova nikam to nevede. Tam pak blokování dává smysl.
Ještě mě napadají čistě trollovací účty ale těch tu je poslední dobou méně bych řekl.