Ricciardo sa po hororovej kvalifikácii chce utopiť: V nedeľu priveďte Piqueta! | Magazín F1 - F1online.sk

Odpověď máš v příspěvku výše.

Takže budeš naschvál pokračovať v provokovaní aj po opakovanom podoknutí, že mi to vadí… provokatér v tebe sa nezaprie :upside_down_face: nepísal si 2 dni dozadu o úrovni fóra? Úmyselné provokovanie užívateľov tú úroveň moc nezvýši Honzík :slightly_smiling_face: to ťa mama nenaučila?

2 Likes

Ne, to si nemyslím, hledal bych jinde. Nebo je to jistě fanynka co dlouho sledovala fórum a teď se jen plně zapojila, to je jasný.

Jinak pěkný počtení tady, F1 tomu vévodí :muscle:

… všichni to dělají ale dobrovolně, protože ignor je dobrá funkce pokud nechceš někoho číst :smile: Místo toho volí frustraci a neustálé urážky :wink:

3 Likes

To nie je odpoveď. Dostal si jednoduchú otázku. Stačilo áno alebo nie. Miesto toho sa len snažíš pozornosť upriamiť inam aby si nemusel odpovedať. Zase len slovíčkariš.

2 Likes

and counting… :exploding_head:

3 Likes

A co jsi ty, když urážíš dále, i po upozornění?

Takže ukazovanie prstom na druhých. K veci samozrejme nič.

Asi to nechajme. Nikam to nevedie. Uži si závod :slightly_smiling_face:

Čekáš blízký kontakt Hama s Maxem dnes? :grinning:

1 Like

Hej no, vyzerá to tu ako na Facebooku :smiley: ale stále prevláda diskusia k F1, nie? Zvyšok si viem odfiltrovať.

Snad ne, ale kdyby náhodou jo, tak jsem s tím v míru.
Hlavně ať u toho netrefí Landa, to by mě trefilo. :smiley:

1 Like

Cítím že Ham do toho velmi promluví na startu, 3 místo slibuje všecko možné s těma před nima.

1 Like

“Car came alive”, tak teraz potrebujú pochopiť prečo a držať si formu aj ďalej. Stále nechápem, ako sa pri tých stovkách inžinierov môžu diať takéto (tento krát pozitívne) prekvapenia. To platí pre všetky tímy.

Možná zkusit tu 2 strategii? Pozice na trati je velmi důležitá.
Ukázal nám to Sainz, který vyhrál i když nebyl nejrychlejší.

Co se týká toho filtrování diskuze, tak je to snad čím dál těžší :grin:

Ale jak říká kolega, ti lidi si to dělají sami, funkce ignor ti krásně skryje to co nechceš číst.
Takže @all hoši, nechcete se na to vykašlat? :slightly_smiling_face:

4 Likes

To já nevím, proč ukazuješ na ostatní a sám se pak tím neřídíš, snad se v tobě časem najde špetka rozumu a slušnosti a přestaneš :slightly_smiling_face:

Takže zase ty nič a všetko ostatní :sweat_smile: bože ty si ešte lepší ako som si myslel :grin:

1 Like

V tunelu můžeš mít max 60% auto. +Omezená rychlost, takže to nemůžeš všechno pořádně odzkoušet.

A nejspíš je fyzika chytřejší než dopočítávání na 1:1. :slight_smile:

1 Like

Ak v príspevku nie sú žiadne F1 keywords, idem ďalej :smiley:

Ale blokovanie je hádam až príliš, nie? Každý môže uletieť, ale na druhý deň môže prísť s niečím k téme.

1 Like

Chýbajú im ľudia, čas a peniaze, aby si doladili tie korelácie lepšie. Takže neobmedzené rozpočty :smiley:

Já to třeba zvládám bez blokování .
Ale jsou tady lidi, kteří se vzájemně hádají klidně měsíce, přerostlo to do čistě osobní roviny a doslova nikam to nevede. Tam pak blokování dává smysl.
Ještě mě napadají čistě trollovací účty ale těch tu je poslední dobou méně bych řekl.

3 Likes