Ricciardo sa po hororovej kvalifikácii chce utopiť: V nedeľu priveďte Piqueta! | Magazín F1 - F1online.sk

U Alonsa bych chtěl start na červený nebo bílý.

1 Like

Tak bílé bych nevolil, ale v situaci Astonu proč ne.
Auto na podium nemají, takže zkusit něco jinak může být cesta.

Takže crash v top 3, špatný start Russella a Hulka.

Súhlasím. Hoci vo väčšine článkov je tu asi 8 stálic, a potom je tu niekoľko tzv. občasných návštevníkov. XD A čo tak registrujem, tak si tu jedna z mála Sloveniek. Gratulujem :smile_cat:

1 Like

Súhlasím s tebou

Hlavní problém který tunel nevyřeší jsou zatáčky a jakákoliv jízda jinak než v přímém směru.
Jakékoliv natočení předních kol se musí dopočítávat v CFD a ta korelace mezi tunelem a CFD bývá problém.

2 Likes

Já do přírody nechodím, jsem přísně sterilní typ.
Všude tam číhají samé streptokoky, stafylokoky a jiné potvory.

1 Like

@ReBeka
Brzy pochopíš, že princip fungování jednotlivých vláken tady na foru, je vesměs stejný. V podstatě v každém příspěvku se ti objeví jistá skupinka fanboysů, se svým jasným, neprůstřelným pohledem na věc a cokoliv jiného než uznávají oni, je nesmysl, v případě, že máš jiný pohled na věc jak oni, ti to bude rychle vysvětleno :slight_smile:
Jinak tě vítám, zdravím a přeji at je ti zdejší pobyt na foru příjemným zpestřením. Netrav tady mnoho času, pouze občas koukni, jinak dopadneš jak někteří jedinci místní :hugs:

4 Likes

Pro dnešek už mám navařené docela dost. :yum:

4 Likes

Nechtěl jsi napsat nakoupené?
Cín, stříbro, nebo alpaka?

1 Like

Čabajky mi dovezli ze Štůrova, kde jsem měl být minulý týden v termálech. Bohužel záplavy musely dostat přednost.
Nástolec je alpaka a miska na cibuli je pouze postříbřený plech. Ale mám ji rád. A stojánek na dopisy, který používám jako držák koření je taky alpaka.

1 Like

Moc pěkné, Ferdo :+1:

1 Like

Obdivuji jak si naší předci dokázali s každým výrobkem vyhrát.
Dnes je to všechno z plastu a i v tom případě vyrobené stylem hrc prc.

2 Likes