U Alonsa bych chtěl start na červený nebo bílý.
Tak bílé bych nevolil, ale v situaci Astonu proč ne.
Auto na podium nemají, takže zkusit něco jinak může být cesta.
Takže crash v top 3, špatný start Russella a Hulka.
Súhlasím. Hoci vo väčšine článkov je tu asi 8 stálic, a potom je tu niekoľko tzv. občasných návštevníkov. XD A čo tak registrujem, tak si tu jedna z mála Sloveniek. Gratulujem
Súhlasím s tebou
Hlavní problém který tunel nevyřeší jsou zatáčky a jakákoliv jízda jinak než v přímém směru.
Jakékoliv natočení předních kol se musí dopočítávat v CFD a ta korelace mezi tunelem a CFD bývá problém.
Já do přírody nechodím, jsem přísně sterilní typ.
Všude tam číhají samé streptokoky, stafylokoky a jiné potvory.
@ReBeka
Brzy pochopíš, že princip fungování jednotlivých vláken tady na foru, je vesměs stejný. V podstatě v každém příspěvku se ti objeví jistá skupinka fanboysů, se svým jasným, neprůstřelným pohledem na věc a cokoliv jiného než uznávají oni, je nesmysl, v případě, že máš jiný pohled na věc jak oni, ti to bude rychle vysvětleno
Jinak tě vítám, zdravím a přeji at je ti zdejší pobyt na foru příjemným zpestřením. Netrav tady mnoho času, pouze občas koukni, jinak dopadneš jak někteří jedinci místní
Nechtěl jsi napsat nakoupené?
Cín, stříbro, nebo alpaka?
Čabajky mi dovezli ze Štůrova, kde jsem měl být minulý týden v termálech. Bohužel záplavy musely dostat přednost.
Nástolec je alpaka a miska na cibuli je pouze postříbřený plech. Ale mám ji rád. A stojánek na dopisy, který používám jako držák koření je taky alpaka.
Moc pěkné, Ferdo