Viz můj profilový obrázek. Na konci šedesátých let velká mladá hvězda; prvních pět let v absolutní š■■■■■ (třikrát čtvrtý a dvakrát druhý v šampionátu); podobně jako Ricci získal osm vítězství; byl pokládán za jednoho ze samozřejmých kandidátů na titul.
A pak najednou nic. Odchod / vyhazov z totálně nekonkurenceschopného Ferrari. Nesedl mu Lotus, kde ho zcela zajezdil týmový kolega (úplně na způsob Landa Norrise v McLarenu). A pak už jen pár let paběrkování v čím dál slabších týmech a konec účinkování v F1 ve 34 letech.
Kariéry Jackyho Ickxe a Daniela Ricciarda jsou si až překvapivě podobné.
Môžeš variť v prírode s medveďom a stať sa sám jedlom. To je slušný adrenalín, nie?
Si si zabudol dať lieky?
Další den, další příspěvek, kdy Míša chodí jen vyvolávat hádky.
Takže jeho príspevok plný urážok je v pohode a máme ho tu na fóre rešpektovať?
A inak stále na normálne komentáre a argumentáciu neodpisuješ a potom prídeš takto a zase sa snažíš o hádku?
Rebeka je další účet Tripera nebo jak? Já jen abych byl v obraze?
Další účet Tripera? Jirka má víc účtů?
Vaše skupinka to tvrdí. Tak právě chci zjistit, jestli se váš stihomam zhoršuje
To je princip této klaky. Snažíš se jim vyhýbat, a přesto neustále útočí a snaží se tě vyprovokovat, buď vulgarismy nebo podpásovkami (oblíbený hit: připisování postoje, který nezastáváš, nebo negativní vlastnosti, kterou nemáš, případně překrucování toho, co jsi dříve napsal, a to donekonečna, o sebeadoraci nemluvě). Než přišly tyto toxické typy, fórum bylo v pohodě, hlavně v dobách začátků.
Bretnixi, jestli nechceš, aby někdo z fanoušků Alonsa, AM nebo kdokoliv, kdo má trojciferné IQ reagoval, tak je nezmiňuj ve svých příspěvcích. Já se tě včera slušně zeptal na teorii, kterou si tu nesmyslně razil, reagoval si dětinsky a nyní máš potřebu dělat ze sebe oběť? chovej se, jako dospělý člověk, ne, jako dítě, děkuji.
No, tak tvrdil to jeho druhý účet, to si pak jeho rozdvojená osobnost musí vyřešit sama, každopádně tu o dalších účtech začal psát někdo jiný, takže nerozumím tvé potřebě reagovat na Situse v tomhle ohledu.
Krásne si sa opísal. 2 dni dozadu som sa snažil s tebou normálne diskutovať, vysvetlil ti svoj pohľad a čakal na nejakú odpoveď a diskusiu. Bol som otvorený argumentom aj z tvojej strany a bol som ochotný si nejaké veci vyjasniť. Nič z toho neprišlo. Miesto toho si sa snažil o hádku so mnou v 2 ďalších diskusiách…. Interesting
Míšo, Míšo, kolik ti je let? nikdo nepsal nic o (ne)respektování příspěvků, ani to, že tu bylo něco v pořádku. Ale u tebe není vidět nic jiného, než nástup na x uživatelů. To, že na něco nereaguješ přece neznamená, že to respektuješ, či? Jen tu nesmyslně vyvoláváš hádky a co rádoby odsuzuješ, tak sám děláš, tomu se říká pokrytectví
Inak ďalšia milá vec z tvojej strany. Už minule som ti písal, že to volanie ma Míšo mi vadí… odvtedy nerobíš nič iné iba úmyselne provokuješ aj s tým tvojim Mercedes fanboyom…. Potom píš niečo o slušnosti
Takže diskusia nebude, čo? Myslel som si
A ještě tě bude mentorovat. OMG. Ztělesnění toxického uživatele.
Má na to právo je to len hlúpe fórum, môže si robiť čo chce. Ale činy majú následky…
Nemá, ale OK.
Pri tých všetkých svinstvách čo tu narobil ma nejaké jeho “mentorovanie” vážne nevyvedie z miery
Inak ešte stále si mi neodpovedal. Judasov príspevok plný urážania je v pohode?
No vidíš, já opakovaně upozorňoval na urážení. Ty si v tom pokračoval, některý si za to plácal po ramenou. Tak co je horší, když ti napíšu Míšo, nebo, když tu někdo píše o druhém uživateli, že je rakovina?