Ricciardo sa po hororovej kvalifikácii chce utopiť: V nedeľu priveďte Piqueta! | Magazín F1 - F1online.sk

Byl jsem naivní. Byl jsem na i v ní.

1 Like

Villeneuva ale hodně odrovnal přechod k BAR. Kterýžto tým v první sezóně prakticky nebyl schopen dokončit závod a i v těch dalších se trápil. Takže Jacques ztratil instinkty. Z Williamsu odcházel příliš brzy, titul v druhém roce, pokud vím, takže tam bych vinil hlavně BAR. Můj názor.

1 Like

Za Seba posílám padesát liků (srdíček), jen nevím, kam je naklikat. :slightly_smiling_face:

1 Like

Môžeš si ich naklikať do svojho konečníka a to bude zodpovedať tvojmu IQ :clown_face: lebo :poop: zabalené v pozlátku je stále :poop: presne ako tvoje reči tu na fóre :clown_face:

A byl jsi i pod ní?

No, to je na tom právě to nejsmutnější.

Existuje takové množství činností, kterými lze trávit volný čas a přesto se najde spousta chlapů, kteří místo toho všeho adrenalinu jdou vařit…
:slightly_smiling_face:

… alebo si vytvaraju nove ucty

Ponech mi tu iluzi, že tady máme novou holku :smiley:

2 Likes

A za ní? To jd taky celkem důležitý :thinking:

Z toho si srandu nikdo snad nedělal, škoda, že nejde mít jeden účet na jednu IP adresu. Takhle se stává z fóra smetiště

2 Likes

Ricii odišiel z Redbullu v čase keď mal meno, nemôžme mu to mať za zle keďže RedBull vtedy už všetko staval okolo Maxa. Z pohladu šance na víťazstva šiel na úkor dobrých zmlúv $,€,
Zmluvy s Renault, McLeren finančne si veľmi polepšil ale už to bolo len trápenie úprimne som bol prekvapený že ho do Redbullu zobrali späť.

Tyhle týpky nezastavíš ani s IP :man_shrugging: Vždy to bude na fórech problém.

1 Like

Copak vaření nemůže být adrenalin? Myslím, že pro někoho určitě, a pro konzumenty pak taky :smile:

1 Like

Kdo mě napráskal? :grin:

Tomu nevěřím, myslím, že jsi sem i postoval svoje výtvory, které vypadaly hodně dobře! Nebo jsi aspoň o jídle dobře mluvil :smile: .

Na pečení masa se toho moc pokazit nedá. Hlavně se nesmí moc urychlit. Ale normální vaření mi moc nejde.

1 Like

Já si tu ventiluju jenom jeden mindrák z mládí :smiley:.
Moje studentská láska, když jsem studoval v Mentonu a dneska nejlepší kamarádka si nakonec vzala za manžela místního šéfkuchtíka a jezdí ke mě společně na chalupu někdy i na týden…
Musím se na toho obtloustlého mamlase každý den dívat, tak si to ventiluju tady :grinning:.

4 Likes

Tak odsud ta fóbie z tloušťky! Si pro ní byl moc hubenej :smile: !

1 Like

Takhle to vypadá, že jsem samá fóbie :smiley:

1 Like

Tak teď nevím, když Ti dám srdíčko na ukončení diskuze (občas musím přece jenom něco dělat). tak to bude vypadat, že souhlasím… Takže - neeee, nejsi :smile: !

1 Like