Red Bull sa pýtal na zadné krídlo McLarenu, podľa FIA je všetko v poriadku | Magazín F1 - F1online.sk

bavim sa o pripade ak je nelegalne :smiley: vsetci budu mat nelegalne?

1 Like

Hahah to by bolo keby vsetky timy mali nelegalny prvok a odmietali s tym cokolvek robit, zrusila by sa tym padom velka cena?

RB sa na to pytal FIA, takze evidentne to podla nich v poriadku nie je. No FIA evidentne chrani McLaren a urobi vsetko preto, aby ich dotlacila k titulu. Takze aky zmysel by mal protest, ked FIA povedala, ze pre nich je to v poriadku (hoci podla pravidiel to v poriadku nie je).

@Jozef_Chroustal to vystihol:

Respektive takto, precitaj si tie pravidla, co som popisoval vyssei a povedz mi, je ta klapka DRS podla teba v poriadku?

10-15mm merat podla palubnych zaberov neviem ci je dostatocny dokaz.
Klapka voci kridlu sa neohyba, ohybaju sa len jej rohy, da sa povedat, ze klapka ako taka sa nehybe.
ale nie som pravnik takze ma nemusis brat vazne.
mozno je nelegalne a od dalsich zavodov ho uz nebudu pouzivat, co ja viem.

kazdopadne, RB sa nevyjadril, ci to oni sa pytali alebo nie. Povedali to novinari, nie RB. Preco tomu veris? A ak sa aj pytali, to nie je protest a ak je naozaj nelegalne, a je to take jasne ako pises, protest by stal za to.

1 Like

Keby to bolo o milimeter, tak asi nie, ale je predsa zmerane aka velka je ta medzera v statickom stave (predpokladam, ze atakuje hornu povolenu hranicu, teda 15mm) a zo zaberov je evidentne, ze ten pohyb nie je zanedbatelny.

Ja som nazoru, ze rohy su sucastou klapky. Ked sa ohybaju rohy, tak sa meni ich uhol voci kridlu, a teda je to proti pravidlam. A nejde len o rohy, ono sa to ohyba postupna od stredu k rohom. len rohy ako koncove body su ohnute najviac.

1. Nie je jedno kto sa to pytal?
  2. Aky zmysel ma protest, ked FIA dopredu odpovedala na otazku, ze je to v poriadku? Myslis, ze tak pokrytecky organ ako FIA by potom zmenil nazor a uznal, ze to v poriadku nie je?

Teď jsem se vrátil a vůbec nic. Milion kložů, to jo.

2 Likes

v podstate je jedno kto sa pytal, len sa cudujem, ze to beries ako fakt, ked to povedali nejaki novinari.
a zmysel to ma taky, ze mozu napadnut aj FIA za netrestanie podvadzania, teda aspon si myslim, ze mozu.

Fakt je, ze sa niekto pytal, je mi jedno kto. A fakt je, ze pre FIA je to v poriadku (lebo McLaren).

FIA bude vysetrovat FIA? Hadam nie si tak naivny, aby si veril tomu, ze by to malo zmysel. :sweat_smile:

mal som na mysli nejaky iny organ…
podla tvojej logiky, moze prist niekto so 6 kolesovym autom a ked mu to FIA dovoli, ostatni mozu akurat tak suchat nohami.

50 minut, 2,1km - 0 hub.

2 Likes

Nestraš, chtěli jsme vyběhnout do lesa v sobotu. Houby nutně potřebujeme, jsou nezbytné pro naši vyváženou stravu :smile: !

Byl jsem před 4-5 dnama nebo kdy…
Našel jsem 2 houby.
Dneska jinde a 0.

Je sucho jako prase. Ale jakože fakt sucho.

3 Likes

Moc brzo. Minulej víkend propšel, teď je pěkně teplo, příští víkend by mohly růst :slightly_smiling_face:

1 Like

To nevím. Je brutální sucho, i před 4 dnama bylo sucho.

Lesy jsou hrozně suché už pár let, aspoň podle mojí zkušenosti :frowning: . Tak snad teď :woman_shrugging:.

Kde jsi že je tam sucho :smile: Já jsem se na začátku tejdne pohyboval u lesa a skoro jsem zapadnul :grin:

Jako taky jsem byl překvapen že u nás jsou lesy celkem taky suché.

Jako fakt v lese, nebo u lesa? Ale asi je to jak kde. My jsme zvyklí jezdit kousek od Hostomic, a tam to poslední dobou bylo jak říkám. Letos teda teprve čekáme na povel :smile:

No, neviem, ci nejaky iny organ moze vysetrovat FIA za to ako rozhoduje v sampionate, ktory je pod jej hlavickou. :slight_smile:

Samozrejme. Ak pravidla prikazuju 4 kolesa, niekto prinesie 6 kolies a FIA mu to odobri, tak ostatni mozu akurat tak suchat nohami a maximalne tiez priniest 6 kolies. Nic viac nezmozu.

Tak u vás tak nepršelo, ne? Ale Puf jsem myslel, že je východnější typ :smile: