Red Bull sa pýtal na zadné krídlo McLarenu, podľa FIA je všetko v poriadku | Magazín F1 - F1online.sk

To nevymyslis, taka nakonzistentnost a cakat az 2VC :smiley:

Koniec rozpravkam o protezovani :smiley:

1 Like

Protestoval niekto proti RB kridlam v 2020? Ak ano, tak je spravne, ze nic nespravili. Mali to zmenit po sezone. No ja som zachytil az protesty Wolffa pocas 2021 a radovo v par tyzdnoch boli pravidla upravene.

1 Like

Prepáč Matti, ale na tom videu je tak 80% toho pohybu (možno aj viac) High Rake monopost viac ako nejaká flexibilita…

3 Likes

Will not be allowed.
Je dost mozne ze daco upravia.
Fakt je, ze zakrocili expresne rychlo narozdiel od preukazatelne megaflexikridiel minulosti ktore ti nevadili…
Rozpravka o zvyhodnovani skoncila, RB dosiahol svoje, tes sa…

1 Like

Hah, trapas. Ste pekne v koncoch, len aby ste nemuseli priznat, ze ohladom miniDRS som mal od zaciatku pravdu.

Ten bude az potom, co sa pozru aj na predne kridla a budu konzistentny.

Co tak chlapci ale mat trosku sebareflexie a priznat, ze som mal pravdu, ze miniDRS je jasne proti pravidlam? Nie je to len o RB, stazovalo sa na to aj Ferrari a aj piloti.

3 Likes

Je tu jeden podstatny rozdiel. Flexi kridla RB neporusovali pravidla, miniDRS McLarenu pravidla jasne porusovalo. Este stale ti ego a nedostatok sebareflexie brani toto normalne napisat a priznat?

1 Like

Dristal si tu o nekonani a McFIA a bolo to 2VC, to je fakt nech tu budes vypisovat cokolvek.

1 Like

Ako to, že s nelegálnymi krídlami mohli odjazdiť minimálne 2 preteky?

Však je to ako cez kopírák s rokom 2021. Teraz musí upraviť krídla McLaren, predtým Red Bull. Akurát pre teba bol vtedy monopost “legálny” a bola to strašná nespravodlivosť a teraz (pretože formulka má inú farbu…), tak monopost od začiatku “legálny” nie je a mali ho dokonca diskvalifikovať možno najlepšie z celej sezóny. :roll_eyes:

2 Likes

Smekám :tophat: před tvojí trpělivostí to zas a znova vysvětlovat. Ale obávám se, že mluvíš do dubu. :smiley:

3 Likes

@Matti @major chlapci, tomuto hovorim sebareflexia. Mam ju cakat aj od vas, ked ste ma presviedcali, ze na tych zadnych kridlach nie je nic nelegalne?

@major to doteraz nechape a ide ma presviedcat stale. Uz to pochop, su zakazane, lebo boli nelegalne. hoci statickymi testami presli.

No mna yebne. RB kridla neboli proti pravidlam. Pravidla neurcovali ziadnu mieru maximalneho ohybu. Kridla McLarenu porusovali pravidla v dvoch veciach (zmena uhlu klapky ku kridlu a (velmi pravdepodobne) vo velkych rychlostiach vacsia medzera pod klapkou ako je povolena). To fakt nemas kapacitu na to pochopit rozdiel medzi sedou zonou, ktoru pravidla nezakazuju a medzi nelegalnym prvkom, ktory je proti jasne napisanym pravidlam?

Dakujem pekne.

Zaslepenost voci RB / voci mne / v prospech McL ich nepusti priznat to, ze kridlo McLarenu je nelegalne, hoci uz to potvrdila aj FIA.

A ego ich nepusti napisat trosku sebareflexie, ze som mal pravdu (hoci ja som nemal problem napisat a priznat, ze som FIA komentoval asi predcasne).

1 Like

Zaslepenost je nazyvat FIA McFIA ked McLarenu po 2 VC zakaze kridlo. Take vyroky u mna nikde nenajdes…

2 Likes

Skratim to - si ochotny a schopny priznat, ze neslo o sedu zonu, ale to kridlo bolo nelegalne?

K tomuto som sa uz vyjadril:

No od teba som podobnu sebareflexiu nevidel zatial nikde. Preto sa ta hore pytam jednoduchu otazku.

Fia mcfia je zaslepenost ale fiabull ani fiari neni zaslepenost? Nejak si popravde matti vsimam u tvojich prispevkov celkom zapalene fandenie mclarenu co je naprosto v poriadiu, ale rovnaky zapal mi pride, ze mas aj voci obranovaniu mclarenu a ked niekto (joss, kryptonit) ma iny nazor tak uz je tam kyslost a tendencie k hroteniu

Ale mozno len moj pohlad

3 Likes

A take vyrazy som ja kde mal ked tak voci mne argumentujes?

A k zvysku:
V 21 som fandil Maxovi a nevadili mi ani 22 a 23.
Ale nie som zaslepeny fanusik nikoho, ani RB, aby som vsetko co RB robi a co sa u nich deje obhajoval (to ako sa navazali niektori do kritikov RB za neskor sa preukazanu realitu bol cisty hnus) a konkurenciu zosmiesnoval, ako to robi Jos…

1 Like

A mas s nimi problem? Na to sa totiz pytam, ci ti pride fiabull a fiari v pohode ked ti mcfia vadi

1 Like

Tak neviem ale Matti sa snaží vcelku objektívne hodnotiť/diskutovať. Áno, bias tam je (u koho z nás nie?) ale napríklad ja som tiež nepostrehol že by písal fiabull a podobné :poop:.

Ja tiež nemožem s Josom súhlasiť v konkrétnom prípade, kedy obvinuje FIA, že ide na ruku McLarenu. Sorry, ale tieto reči o tom jak ide FIA komu na ruku sú také že, chemtrails. Napriek tomu, že obecne s ním súhlasím a chápem čo píše.

Na druhú stranu, chápem aj teba o čo ti teraz ide a máš plnú pravdu, pýtať sa ani nemusíš. Ale tak policajta tu asi nikto robiť nebude a hádzať teraz miestnych náchylnejších členov fóra do pytla s Mattim by som asi nerobil. Nemusí asi na každý takýto “rozumný” príspevok odpísať a odsúdiť ktorý tu píšu takýto jedinci, len aby sa “vyhranil” že to nie je správne.

2 Likes

O to mi nejde o vyhranenie sa alebo o nejake hroty

Zle som to sformuloval, jak to teraz citam tak to vyzera ze @Matti sa mal aj o rbr a ferrari vyjadrovat ako o fiabulle resp fiari za co sa ospravedlnujem

Narazam ale na obecny “problem” tohto skatulkovania a pytal som sa prave mattiho ci mu to u rbr, potazmo ferrari vadi, lebo mne aj celkom hej uz poslednu dobu kedze to tu je pomaly denne omielane a su to totalne nezmysly

Nikto mi nedal odpoved co by mala fia z toho ze nadrziava nejakemu teamu, a neverim ze mi ju aj niekto z tych posmievacov da

@Matti tvoje prispevky citam rad, ma to zmysel, hlavu a patu a zapal pre fandenie :+1::hedgehog::hedgehog::hedgehog:

1 Like

Asi nechapem, ja mam riesit pri teme zadneho kridla McLarenu to, na co sa ma pytas?

Ja riesim to, co velmi pekne napisal @rHapo a suhlasim s nim.

1 Like

Veď nedá ti nikto nič. Len sa tu bude písať jak ide na ruku tomu či tamtomu, a budeš sa šprtať v tom dookola. Nevadí, že pol roka alebo sezónu predtým voči tomu istému teamu FIA zasiahne a neviem čo…

2 Likes