Red Bull: S Mercedesom sme boli dohodnutí na dodávke motorov, ale Wolff to stopol | Magazín F1 - F1online.sk

Hah, to su tragedi. :joy:

1 Like

Kto ma multinick, z ktorych si lajkuje vlastne prispevky? :sweat_smile:

Zatial to vyzera, ze jedine vy s novym nickom proti jezkovi. To az tak ta boli to, ze s tebou nie je kamarat? :clown_face:

5 Likes

Admin ho nechce zablokovat, ono totiz hogrik tu do vsetkych skace, vyvolava hadky a generuje prispevky. On je ista variacia na uzitocneho idiota

5 Likes

Mercedes Wolffa hodně chtěl.
Nejdřív odmítal, pak mu dali 30% za “”“pár”"" Kč, velký slovo + tam na jeho povel začali sypat X krát více peněz.
Takže určitě měl slovo.

2 Likes

On se bavil o tvém partnerovi botovi. Btw s tím banem bych moc nešermoval ježku, zrovna ty :grinning:

2 Likes

Mockrát jsem už chtěl odejít, ale pak přijdu a když čtu ten nikdy nekončící brekot Alzáků jak je k nim život nefér, nechci o to do budoucna přijít.
Je to jako koncentrace všech špatných vlastností těch nejhorších pacientů, co jsme kdy měli.

Proč se ptáš, když sám tu máš 4 účty?

2 Likes

Furt? To už je 12 příspěvek za poslední 4 dny, kde o mě píšeš. Běž si tu závislost léčit :slightly_smiling_face:

3 Likes

Co meles o bane v spojitosti so mnou?

Proč se tak hloupě ptáš? Jestli tu budeš hrát já nic, ja muzikant, tak si to rovnou nech pro sebe.

3 Likes

Ja neviem co pises ci si ma pleties s niekym ja som tu nikdy ban nemal :smile:

Ja som nemyslel teba. Ked sa povie zeleny k0k0t, automaticky to pre mna znamena Groh :blush:

3 Likes

Hm, ještě, abych někde tady psal, že si měl ban. Narážel jsem na ty tvoje neustále výpady, jak jsem měl ban, jak mám mít ban. Ale, že tu zasíráš forum s Josem, co ma 4 účty, s temným co má 3 účty atd. To už držíš ústa, klasika ty tvoje dvoj metry

2 Likes

Nemam cas sa tebou zapodievat

Pekny den

5 Likes

no vskutocnosti laudu najali preto, ze mal dobre kontakty na bernieho a mercedes chcel lukrativnu CA aj ked v case vyjednavania to bol v podstate prierny tim s nie velmi dobrymi vysledkami a preto bernie nevidel dovod preco by im mal davat bonusy vramci CA
ale inak nemal ziadne pravomoci vyjednavat za mercedes, cize take, ze dohodli sme sa s mercedesom ale wolff to zablokoval, tak to je velmi vtipne opisanie situacie. lebo za mercedes rozhodoval wolff a nie lauda

Honzie, vsetci vieme, ze citanie s porozumenim je u teba velmi chabe, ale skus este raz celu otazku a cakam na odpoved:

(diskusia skoncila, lebo by si zase musel uznat, ze pises sra.cky a klamstva a sebareflexie ty schopny nie si) :slight_smile:

1 Like

Samozřejmě, tam byly bany neoprávněné, on cílí jen na Tebe :smile: Jiný rozebírat nechce, to pěkný den :sunglasses:

2 Likes

Ja sa tu s inymi smejem z teba ty drbohlav obecny. Nepisem tebe. To ty mi kazdu chvilu cosi pises, este si aj pocitas kolko krat ta niekto spomenie, ked uz hovoris o zavislosti. Ty si chod dat radsej liecit tie svoje falosne predstavy o sebe, svojej dolezitosti a ako ta vsetci potrebuju. Si tu stavias nejaky kult osobnosti a pritom si dolezity ako posledny zemiak v pivnici.

4 Likes

Uz je tak zle na tom, ze si ta pletie so samym sebou. Az tak velmi veril tomu vasmu kamaratstvu, ze ho takto v hlavicke zauzlilo. :joy:

On narazal na svoj ban.

PS: Asi tu dlho nebol mental breakdown Honzieho Groha mam tak pocit. Treba ho zas upratat, chceme opat vidiet jeho krasny zákus? Aby tu ale potom zas neplakal, ze my mu robime zle, ze to uz je vsetko cez hranu atd. :sweat_smile:

4 Likes

Aj tebe pekny den