Nevadí, pěkný den
Tak já nemůžu za to, že ty, jos ani ježek nemůže beze mě žít, to nastala chyba u vás kluci. Ta vaše posedlost už nepřijde nikomu vtipná. Že se vaše úderka snaží někoho (v tomhle případě mě) shazovat tu vidí každý, ale tak to je u všech agresorů, že jim vadí intelgientnější jedinci, proto se jejich (vaše) agresivita zvyšuje.
To nevymyslíš, si myslel, jak si něco našel, co nebude pravda, ale jen se mu nastaví zrcadlo, tak zas utíká a počká, až přijde zbytek úderky, aby tu chudák nebyl na to zasírání sám
“Kedysi sa hovorilo, že zákaznícky tím nemôže vyhrať titul. Dnes nás McLaren vyvádza z omylu”
k tomu len tolko ze Mclaren nebojuje proti mercedesu, takze moze vyhrat🤗
od 2026 titul nevyhra zakaznicky team (vie to aj Stroll preto ide s Hondou)
Od 26 bude Mercedes mačkar gombiky u všech monopostu podle místních expertů
Wolff nesefuje ani Daimleru ani HPP, Lauda kludne mohol sprostredkovat nejaku predbeznu dohodu s Brixworthom co nasledne stopol Wolff. Napriklad tak, ze presvedcil vedenie, ze dodavky motorov pre najvacsiu konkurenciu nie je najlepsi napad a moze im to prekazit zbieranie titulov. Ake mal Lauda pravomoci jednat v mene Mercedesu ty urcite nevies lepsie ako to vie napr Marko.
Lauda měl dělat domluvu dodávky motorů i pro Ferrari?
Ten Helmut je jeste vetsi svine nez ja a to uz je co rict
Tak co? Snad má pravdu…
Kimi šampión.
Na Hondu to stačit nebude.
Však to nechaj tak. Venuj sa F1 a nie len jednému diskutérovi.
No jsou slovně nabušený, ale kdo ví jak je na tom Honda? Ferrari? Nejsem si jistý jaké kdo má info na porovnání.
Hlavně mi přijde divný, že Mercedes dává takový prohlášení. Tohle před 2014 nedělali, trochu mi přijde, jako by se sami k tomu upnuli
Kvůli Maxovi vytváří hype?
Prostě se to ví.
Stejně tak, jak když šel Hamilton v roce 2012 do Mercedesu na jistotu, a nebylo to odvážné…
Znova ostatní výrobci snad tak nezaspěj a budou též lépe připraveni.
Honda už zkouší na půl válce
O Hondě jsem četl, že se hodně soustředili na elektrickou část, protože si myslí, že budou nejdůležitější.
Teď jedou spalovák.
Honda už má hotovo, ti už jedou testy spolehlivosti. Výkon 1 100hp jim na začátek bude stačit