Red Bull povýšil Lambiaseho. Wheatleyho odchod si vyžiadal zmenu štruktúry | Magazín F1 - F1online.sk

@prancinghorse vedel som, ze ten miestny zalud sa ukaze v plnej parade do par minut. :joy:

Dnes to ma zatial 2 z 2 vlakien, kde na mna reagoval na komentare, ktore kvoli ignore listu absolutne nevidi a ani ho tam neoznacujem a v jednom pripade ho absolutne nespominam a pisem k F1. :joy:

To hadam nechces jezka porovnavat s takymto zdechom.

To jsem ale dej mi vice info o tech odjetych GPs Powertrains, diky moc.

Nn, ty jsi dno společně s prázdnou lednící, Ježek je kousek nad vámi, záleží, jestli se k vám bude chtít přidat

Kym si tu ty, tak som safe nastastie. :clown_face:

tvoja zena vie o tom co tu vypisujes? :smiley:

1 Like

Nie kazdy je podpapucak, ze mu zena pozera vsetky spravy v mobile.

Myslis, ze by jej vadilo, ze tu sikanujem mentalne postihnuteho cloveka? :thinking:

no ja by som sa velmi hanbil, keby ludia v mojom okoli vedeli co tu pisem :smiley:
takze ano, myslim, ze by jej to vadilo. Ty by si sa nehanbil? :smiley:

a nejde o to ci si podpapucak, napr @Triper sa udajne so svojou ucastou na tomto fore zene pochvalil…

2 Likes

Za Jose se stydí úplně každej, proč myslíš, že tu má takový hysteráky :grinning:

Nie, zene by to nevadilo. Parkrat pozerala so mnou F1 alebo ked sme niekam cestovali dlho a roastoval som tu Honzika, tak sa smiala strasne na par hlaskach. :smiley:

Je to anonymne, preco by to niekomu malo vadit? :smiley:

Tak obcas sa tu idem vy.grcat ako si to ty nazval alebo zamerne potrollit Honzika, len nech rec nestoji. Ved vidis, ze ho mam stale na ovladanie, ze prvy komentar za den co dam, tak ten postih do par minut hned reakcia a utok na mna. Jemu to nedopina, ze ja som tu len ked mam cas a ze to nie je moja hlavna cinnost pocas dna ako je to u neho a ze si z toho robim srandu. Ale vzdy sa tu zabavim na nom. :joy:

Pred zenou by si sa nemal hanbit za nic. Zdielate spolu cely zivot, takze uplna otvorenost je za mna zaklad. :slight_smile:

5 Likes

Tak, nas mentalny atlet to anonymne nema :smiley: Myslim, ze preto Tripera tiez oslovuje menom, snazi sa trosku vykompenzovat, ze tu kazdy vie, kto on je, ale on nevie ani kto si ty, ja, jezek, dietrich atd., tak sa hra na akoze drsneho. Moc mu to nejde, ale co uz :slight_smile:

Niektori sem chodia grcat, ale nas badboy tu chodi bohuzial ukazovat svoje prave ja :smiley:

4 Likes

Tak sem nechoď, je to forum o F1, ale vaše úderka to nedokáže pochopit

Krasne si to vystihol. :+1:

Pozri ako doletel hned na teba chudacik. :joy:

Aj teba ma vo favorite liste? :sweat_smile:

@HellHogr - Grohu, nedelej ze sebe krupana. Na dnes uz stacilo. Ani ta nema kto podporit aktualne, tvoj master pravdepodobne mukluje niekde, tak pockaj do poobedia, potom ti spatne polajkuje vsetky komentare a budes sa zas vdaka tomu citit silny a oblubeny. :clown_face:

1 Like

Žalude, já se nepotřebuju s někým plácat po ramenou, že v něčem nejsem sám. Vaši ubihost tu ukazujete denně, je jasný, že chcete zustat fuet v anonymitě, protože tohle vědět o vašem okolí, tak jste v kanálech. Já jsem se svým fungováním tady ok, je to online F1 fórum, ale vy ho používáte na léčení svých komplexů a neschopnosti si řešit věci v životě, svoji blbost si ukázal zase vedle, kde už ani nepáchneš, a budeš dělat, že nic. Josi, upřímně, chalp, kterému je 38 a chová se takhle, tak je to prostě dno, to není nic jinýho, v hlavě máš nasrano a nic reálně nedokážeš, tak si to chceš kompenzovat na online F1 foru, co by víc každý musel chtít vidět :grinning: prostě jsi ubožák

Mozem otazku? V com sa teda podla teba ty lisis od toho josa, ktoreho popis si tu napisal? Charakterovo a posobenim tu na fore mi to totiz pripada, ze pises o sebe

Ale mozno len moj dojem
Budem rad za pripadnu odpoved

S pozdravom, Jezek

4 Likes

Že se ptáš zrovna ty. Já jsem nezatáhl osobní rovinu tady na fóru. Kdo sem přišel postovat fotky z jiných sociálních sítí, snažil se urážet na základě vzdělání a vzhledu? Ano i ty. Tohle ti přijde normální a v pořádku? To celou dobu děláš ty, Jos, bot a občas se zapojil Norďak. Kdo jinej to tu dělal? Vůbec nikdo.
Kdo tu chodí denně urážet záměrně jednoho uživatele? Jos a raptor. Ukaž mi příspěvky, nebo klidně jen datum, kdy jsem přišel na fóru záměrně někoho urážet, nic takovýho nenajdeš.
Ano, moje chyba je, že na ty ubožáky reaguju, to je fakt, necham se tím strhnout, ale přijde ti ok co tu Jos, raptor nebo bot píšou?

Osobnu rovinu tu zacal riesit tvoj kaos puff kedze on bol ten co tu zacal volat teba, situsa atd pravymi menami, to do coho to potom eskalovalo, je aj nasa zasluha, to ano

Ale skus sa pozriet ci nahodou na celej tej situacii nemas aj ty isty podiel viny a potom mozeme pokracovat v debate

V skratke povedane o nas dvoch - Zme uplna na p1cu a tak sa nam to lubi. :fire:

Honziku toto sa ma dotklo. Ved ty si mi normalne pridal nejakych 10 rokov. :sob:

Crying post. :cry:

Josova sikana bola dobre cielena, evidentne presne zasiahla svoj ciel. :dart:

@raptor22 to sme my, this is how we do. :muscle:

:sound: :man_dancing: :sound:

Mama som slavny, Honzik o mne neustale pise. :star:

Jenže on je sakra rozdíl někoho oslovit jménem a sdílet nekoho fotku a ještě ho urážet, tenhle whataboutismus je naprosto smešnej, žádná diskuze není, tady není co řešit. Já jsem psal, že moje chyba je, že na to reaguju

Crying post. :sob: 15uplakanychGrohov

Ty h4jzlik, ty si bol z prvych co zacali vytahovat osobne utoky, tak co sa tu hras teraz na chudatko co nic nespravilo? Lebo sa ti to stonasobne vratilo aj s urokmi? A teraz sa este aj tvaris, ze si tu nikoho nechodil urazat? Ze si k0k0t je jedna vec, ale klamat a hrat sa ze ty nic, ty si obet je charakterove dno.

4 Likes