Red Bull povýšil Lambiaseho. Wheatleyho odchod si vyžiadal zmenu štruktúry | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull je nútený reagovať na ďalšie a ďalšie zmeny. V poslednom období zažil sériu odchodov dôležitých ľudí a k tomu sa ešte pridal výrazný pokles výkonnosti monopostu RB20 na okruhoch veľkých cien. Po odchode športového riaditeľa Jonathana Wheatleyho muselo vedenie stajne riešiť zmeny v pretekárskom tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172145/red-bull-povysil-lambiaseho-wheatleyho-odchod-si-vyziadal-zmenu-struktury

Gratulace, je to chytrý chlapík. :slight_smile: :+1:

Ale většinou pokud má člověk vice funkcí, tak nedělá pořádně ani jednu.
Tak snad se mu to podaří skloubit dohromady.

2 Likes

kolko funkcii mas ty?

Jednu. Vstát ráno z postele.

1 Like

A kolik máš funkcí ty?:thinking:

Zajímavé téma, čekám příval emocí.

Mám perný týden, tak si ho zpestřím tím že na chvíli zruším ignor.
Čekám masakr :slightly_smiling_face:

Jirko nechci nic říkat, ale ty vlny dělají red bulláci, takže bych už od toho moc neočekával

Vždycky když tady pár dní nejsem, zadám si do vyhledávání “Triper”, abych o něco náhodou nepřišel a nemusel to tady celé pročítat.
Ale poslední dobou mě tu oslovujete jako Jirku, Jířu, nebo dokonce Jiřinu, to je matoucí a komplikované…

zatial iba jednu

Plánuješ rozšiřovat jo?

nebolo by to odveci

keby si ich mal odblokovanych, nemusel by si nic vyhladavat. Vacsinou su to priame odpovede na teba alebo si oznaceny…

Neblbni, dopadneš, jako Halvíček co vstával ve 4 ráno, aby managoval dvě ministerstva a nezvládl ani jedno

Jak píšu výše, jako Jirku mi označit nejde :slightly_smiling_face:.

Ale nestěžuju si, ignor list je dokonalý produkt.
A kdyby byli všichni jako ty, nebyl by potřeba.

Produkt? Není to nahodou funkce? Jirko, Jirko, že ty nedáváš zase pozor

1 Like

Zneužíváš toho, že jsem si tě dočasně odblokoval.
Víš, že nemusíš reagovat vždycky a na vsechno?

5 Likes

Poznas odpoved :hedgehog:

8 Likes

To bych si nedovolil toho zneužívat, a ano vím to, proto reaguju jen na specifické příspěvky, pokud bych reagoval na vše, měl bych tu cca 12x víc příspěvků, což by nebylo efektivní, a byla by to celková ztráta času

A teď výjimečně k tématu.
Jestlipak víte, že Powertrains motor už odjel několik GP?