Predpokladam ze vsechny vyhral.
jak pisem vyssie, vacsinou su to priame odpovede na tvoje prispevky, a kedze ich mas v ignor liste, tak ti na ne neda upozornenie.
a tento ignor list nie je dokonaly, kedze stale tie odpovede ukazuje ako skryty obsah a na domovskej stranke vlakna svietia, akoze maju nove odpovede aj ked su to odpovede od ignorovanych.
Powertrains ich odjazdil na stojane?
Nie je. Tu pritomny mentalne slabsi jedinci ho nechapu. Zapnu si ho, ale ma to nulovy efekt. Povedal by som, ze este zvysuje potrebu reagovat na tych, ktorych si do neho daju.
Jeden miestny zalud si pomylil ignor list s “favorite” listom.
presne to jedneho casu tvrdil o sebe jezko tak podla teba je mentalne slabsi
Co som tvrdil
vazne sa pytas? lebo ja to nemyslim v zlom voci tebe, len je vtipne co robi Jos
Nesom v obraze, ale ten ignor list naozaj nefunguje
Nejake moje emocne vylevy a utocne eskapady uz mam ale zasebou, forum mi hlavne minuly rok poliezlo solidne do hlavy a nedaval som to, tie prispevky sa daju aj dohladat takze v podstate ano, som mentalne slabsi
pisal si, ze aj ked mas ignor list stale citas co ti ludia pisu, lebo FOMO a neviem co…
moja ucast na tomto fore su z 80-90% mentalne kiksy, chodim sa sem vy.grcat
Hej to s tym fomo to je u mna pravda, tak som tie ignorlisty zrusil vsetky a ucim sa pracovat s disciplinou
Jsi chytrý kluk Bobe
Musíš být v modu “mechanik”, potom je ignor dokonalý…
A ano, na stolici, ale i s chladiči a otřesy…
bol som mechanik a nevsimol som si, ze by bol dokonaly
Jezko si ho ale nezamienal s favorite listom, len ho po urcitej dobe prestal pouzivat a potom si ho tusim vypol uplne.
To, ci je mentalne slabsi, musi povedat on sam, ale zalud rozhodne nie je.
S tím rozdílem, že ti lidi i přesto, že je Ježek ignoroval, tak i tak nadále neustále ho zmiňovali v konverzacích, označovali zavináčem a tahali i do konverzací, kde absolutně nebyl zapojený, určitě ne s těmi konkrétními jedinci, kterým byl ignor list věnován, jenom aby bylo jasno
Další příspěvek, zase není k F1 a zase je to lež
Nebreč mi furt pusinko prosím, nezajímáš mě
Ne? Tak proč reaguješ na moje příspěvky a zmiňuješ mě i tam, kde nejsem v diskuzi?
Nn ježek tu vytváří ankety, jak bude ignorovat a za dvě hodiny jde psát tomu, koho měl ignorovat