Red Bull povýšil Lambiaseho. Wheatleyho odchod si vyžiadal zmenu štruktúry | Magazín F1 - F1online.sk

Pozri, ja nikdy nezacinam nejake utoky sam od seba

Pamatam si tie zaciatky inak, takze diskusiu uzatvaram s tym ze sa nezhodneme

Mozeme sa zase klasicky vyhrotit u nejakej nezmyselnej diskusie v buducnosti :smile:

1 Like

Jasně, že si to nepamatuješ. Ani to, jak si mi psal ty zprávy ohledně Jose, že

Jo a kde? Nikde, zase to whataboutismus, kterej je naprosto mimo

Nevím nic víc, než už jsem napsal.
Prý to vrčí a komponenty zůstávají uvnitř motoru…

1 Like

Já ano, ale myslím, že jedu jiný partnerský model než vy…

1 Like

Este to ma aj blbecek zle zratane, skoro cele leto som sem chodil sporadicky a aj to som ho v 99 percentach ignoroval, tak nechapem, ako ho mozem chodit denne urazat. Vieme, ze Grohova matematika ma rovnake trhliny ako jeho charakter, ale aj tak. Na rozdiel od neho som si nezamkol profil, lebo by som sa bal, ze by na mna niekto nieco vytahoval, tak si kludne moze spravit ciarky za kazdu urazku tento rok a prepocitat si to. On tu tak rad dava tie ynteligentne grafy a analyzy, ale pocty mu moc nejdu…

2 Likes

Neviem kde ma ma on, ja ho mam v p1ci :rofl: ale ukradnuti mu nie sme, to si pis, dva mesiace nanho nereagujem a on mi furt pise, akoby sme diskutovali kazdy den

3 Likes

No tomu říkám informace! Stručná, jasná, jednoduchá, každému pochopitelná :smile: .

Jsou tam chytří kluci, dokonce tak, že prý musí používat speciální angličtinu, abych pochopil co říkají.
Jinak totiž každé cca páté slovo nevim co znamená.
Mají svůj jazyk, podobně jako když jsem žil v Mexiku v gangu surfařů :grinning:.

2 Likes

To je fajn, nepochybuji o tom ze to nakonec nejak zabuduji do chassis a nekdo s tim bude jezdit.

Ale ved to vsetci vedia. :smiley:

Ja som tu medzi junom a septembrom bol tiez obcasne, vacsinou len cez sutazne a vikendy a niekedy ani cez ne nie. A tak isto som mal obdobie, kedy som mu dal uplny ignore a blbecek stale stupnoval svoje reakcie na mna.

Kolkokrat sa tymi grafmi sam potopi, lebo ich nechape. :joy:

To uz pisal aj on, ze nie sme. Jos the Boss ho zasiahol priamo do srdiecka, tento mental breakdown hovori za vsetko:

Sa zrutil ako progresivci po parlamentnych a prezidentskych volbach. :joy:

Teraz ma asi poobednu, ale pockaj ako sem znova naleti (kvoli tejto vete sa snad prekona a nezareaguje, davam mu nadej). :clown_face:

1 Like

Připomněl jsi mi vzpomínky Thomase Edwarda Lawrence, známého “Lawrence z Arábie”. Na svoji arabštinu vzpomínal zhruba takto:
“Ani na okamžik jsem nemohl být považován na rodilého mluvčího, maximálně za příslušníka nějakého mimořádně zaostalého negramotného kmene. Snažil jsem se přimět svoje sluhy, aby mě učili, ale brzy pochopili, že je pro ně jednodušší naučit se moji arabštinu, než učit mě svoji vlastní.” :smile:.

2 Likes

Máš hodně načteno :+1:.
@Evap

2 Likes

Ukážem ti tríček.
Nahradím tvojích 55 slov, resp. 289 písmenok jedným obrázkom

2 Likes

Ještě ty si tu chyběl z úderky