Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

Jaký je rychlý výsledek toho že je tam Horner s ostatními na kordy? Když ho tam drží většinový vlastník? Chce to rozum a přiznat si problém, i když by jsi raději viděl klid a pohodu. Nikdo tě ale nenutí to číst a zaobírat se tím, stejně to neovlivníš.

1 Like

S kým je Horner? S Thajcami? Rakúšanmi? Sám? alebo Totom Wolffom?

Thajci stojí za Hornerem, zatím, to se psalo nesčetněkrát. Helmut s rakouskou stranou a Verstappenovci jsou na druhé straně. U Adriana byl otazník jak to vlastně má, myslím že už není.

1 Like

Aha? takže nejsú za nim Rakúšania a nejde kupovať Thajskú časť?

Lebo to sa písalo tiež

1 Like

To jsem nečetl, co ale já vím co se tam vše zkouší? Já spíše četl že Horner měl v úmyslu rakouskou stranu zcela odstřihnout. Pro mě jsou možnosti rakouské strany celkem skryté, krom narychlo sepsané Helmutovi klauzule za zády Hornera nějak moc nevím co můžou dělat.

A ty? Preco si nereagoval tak posmesne na tie dva tímy? Hm hm hm :joy:

2 Likes

ďakujem, presne. Prd vieš, ale fakty tu prezentuješ.

PS:Tu to máš, len opačne, kde to je?

To že neznám co vše se tam v jejich boji zkouší znamená že vím prd? Ok? Však mysli co co chceš.

… tím jsi to doložil? Zajímavé :grin:

Nemyslím, jaké by mu kde dali možnosti a pravomoci, v tom by asi problém nebyl nikde. Ale určitě jde o komplexní práci všech podstatných lidí, která navazuje na zkušenosti s konkrétním autem a všemi jeho součástmi. Právě u Astonu i McLarenu jsme viděli, že nejde jenom o to, přivést několik lidí se zkušenostmi s aktuálním autem. To pomohlo, ale nestačí to. Nicméně, ať půjde kamkoli (půjde-li), můžeme se už teď těšit, co to přinese.

2 Likes

Je nějaký příklad z minulosti že někdo v 70 letech měnil stáj?

Dobre, prešiel som pol fóra asi do februára, lebo mám súdnosť zase aby som tu strávil pol dňa hladaním týchto kktín, tak tu máš zopár nonsensu, naspäť.Už len to, že v jednom poste rozprávajú o tom, že Horner a Newey sú mega prepojený (aj zmluvne) a dnes je dôvod odchodu Neweyho Horner (ako tu aj ty prezentuješ) je proste krásny príklad toho, že sa tu povedalo snáď všetko. Waché a Newey (viď dole) mali byť mega za dobre, Waché ho chválil ale zrazu má Newey odísť kvôli tomu, lebo Waché dostal povýšenie.

A milión iných vecí. Ale však ver si aj ty čomu chceš. Jeden týždeň sa napíše X a druhý týždeň sa napíše presný opak.

[

image

924ac87f6dc86c458e034565de5725f06feeab69

image

a69e4b7600dbc5fae841371188ebda55bab1a111_2_230x500

7 Likes

No, a kde je problém? Ty jsi měl najít jak Rakušani kupují Thajskou část jsem myslel. Problémy v RedBullu se píší už dlouho, a taky to dlouho trvá, my za to fakt nemůžeme. Maj nevyřešený problém, jestli to Horner vyhraje zdá se že to bude bolestivější, ale třeba to tak má být :man_shrugging: Horner na druhou stranu nemůže jen čekat pokud si jiní myslí že on je ten problém, takže i on to tam musí nechat provětrat. Lidi kteří v něm ztratili respekt nejsou pro něj příliš velkým přínosem. Kdo vyhraje? :thinking: Konkurence.

Je těžký fandit týmu, kterému šéfuje sexuální predátor a raději se hrají politicke hry, než objasnění :slightly_smiling_face:

Zabudol som na pár minút s kým sa bavím sorry.

2 Likes

Já žel ne, připomněl jsi mi to hned tím jak vím prd. Však jo, pane letadlo, nic se neděje a je tam pohoda a klid. Mohu s tebou nesouhlasit ne? Snad to uneseš.

Není to jedno? Až se to stane, tak se to stane. Zatím nech prostor na hyperboly. :wink:

1 Like

Tomu rozumím, když už najel cestu že se nic neděje, musí vytrvat až do konce :smiley:

A ty si ted myslis, ze ten tvuj cas, ktery jsi tomu obetoval, ten komu je to cileno, to oceni a rekne si. Hmm, mozna na tom neco bude. Nebo se nad rim aspon zamysli. :grin:

Ja tedy nevim co ti odpovida(ji), mam je vypnute, ale tipnul bych, ze neco ve smyslu, " vsichni jste se smali a vidite uz osma generace nas rodiny Chytrolinu, vas vsechny varuje pred zemetresenim, uz muj praprapraprapraprapraprapradeda to rikal. A vidite meli jsme pravdu. Sice neprislo zemtreseni, ale kroupy, ale je to skoro stejne. :grinning:

Inteligence ti je v tomto pripade k nicemu. :wink: Ale fandim ti. :+1:

4 Likes

Nie nie máš pravdu.

Newey je previazaný s Hornerom a sú dvojička, preto odchádza kvôli Hornerovi
Waché a Newey su previazaný a preto odchádza Newey, lebo Waché dostal povýšenie
Waché odchádza do Ferrari lebo nie je dostatočne ohodnotený, preto je povýšený.
Horner je na odchode do VC Austrálie, preto je 26.4.2024 a stále je v RB
Thajci a Rakúšania sa zhodli na Hornerovom odchode, preto sa Thajci zaňho postavili.
Thajci stoja za Hornerom, preto poslali špióna na Hornera

According to F1-Insider.com’s Ralf Bach and Motorsport-Total’s Christian Nimmervoll, the Thai shareholders are now in agreement with the Austrian side to separate from Horner and a key item on the agenda of the meeting is to discuss Horner’s future.

3 Likes