Toto som presne písal včera, že na zahraničných fórach je to uvádzané ako najpravdepodobnejší scenár…
Presne to čo popisuješ a aj Evap. Práca vo Ferrari je síce pekný mílnik ale čo? začne reálne v ´27 a netvárme sa zase, že Newey nakreslí v 27 auto a za 3 mesiace majú majstrovské auto. Niečo Ferrari na ´26 postaviť musí, tzn. nejaký základný koncept tam bude a teraz príde 27, a Newey do toho hodí vidle a začne to prekopávať. Ok nejaké čiastkové veci určite pôjdu rýchlo ale kým sa zapracuje a reálne možno bude musieť pomeniť koncept (a možno nie) atď atď.
A v tom roku bude mať 69r (nakonci).
Čo mi zase vadí, že sa tu strielajú dôvody jeho odchodu. Najprv je to ponuka od Ferrari a Astonu, potom tu žiadna vlastne nie je, potom zase odchádza kvôli Hornerovi, potom zase ide iba do dôchodku, potom mu zase vadí, že musí robiť na RB super/hyper športe (ale inde už by zase rád robil na WEC, ja neviem tu mi uchádza logika ale dobre), potom zase nedostal ževraj credit od RB za to aké auto postaval (nemám pocit ale dobre, veď vidí do toho on viac)
Možno má toho fakt plné kecky, ja by som sa vôbec tomu nečudoval. Dokázal všetko, postavil majstrovské autá, odišiel v najlepšom.