Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

Jo zapominat se nema. :smile: Ale stalo se to asi kazdemu z nas. :grin:

2 Likes

Jop, presne to. Ako vravím, zabudol som s kým sa bavím, mohol som si ušetriť 15-20 minút.

3 Likes

No je to jedno, psal jsem že to stejně nikdo neovlivníme :smile: Nakonec i lidi co se nesnášej nakonec spolu můžou dokázat pracovat, jen to už není ončo no.

Všema těma sr4čkama, které tu sdílel, tak ty máš být vděčný, že je tady sdílel a poděkovat mu, že šířil tyto informace :joy:

5 Likes

Tady nejde o mě, nenech se zvyklat, vše je v naprostým pořádku. Jednota a souznění :+1: :slightly_smiling_face:

Kto je sexualny predátor? :joy: zase ti svitori? Noze nam to ukáž :flushed:

2 Likes

Fakt to chceš od Honzy vidět? :thinking: :eyes:

Áno, bez kompletnej prestavby “stačia” kvalitní ľudia na občasné úspechy, viď AMR a začiatok minulého roka. Na dominanciu potrebuješ viac. Len vo vývoji materiálov, ich hmotnosti, tuhosti sú ďalšie tisícinky. A to si úplne dole pri atómoch. Potrebuješ úžasnú štruktúru ľudí, aby to všetko prepojila do víťazstva.

1 Like

Chceš osobnostní rysy nebo psychologický popis behaviour?

Se chcou kluci kouknout na Hornyho dickpics asi

Musíme nakonec Hornerovi poděkovat, za jednotu a lásku :smiley:

Skutečně nevím, co by mohlo být pro Adriana větší a lákavější výzvou, než postavit pro Ferrari po málem 20 letech mistrovský vůz a pak hajdy na odpočinek.

1 Like

Nielen to.
Daju mu urobit aj cesťák.
Ferrari AN napr.
Môze byt vacsia motivacia konecne dat Talianom titul, Lewisovi rekordny titul a cestak ktory nazvdy ostane v historii ?

sa spekuleje o dovodoch preco odchadza z vitazneho timu a pritom sa akosi nespomina mozno ten najhlavnejsi lebo vsetci chcu aby bol dovod bud hornerova kauza(urcite tam hra rolu), alebo splnenie sna o ferrari, ale co ak ten hlavny dovod je, ze nechce stavat auto v ktorom bude “gp2 motor” :slight_smile:
vieme ako bol frustrovany ked v hybridnej ere rb jazdil s renaultom a ze nebolo daleko od toho aby isiel do dochodku
pri tom redbullackom motore je daleko vacsia sanca, ze ten motor bude na urovni prveho pocinu hondy ako to, ze by bol aspon akou takou konkurenciou terajsim motorarom

1 Like

Nejspíš, ale přesun k Ferrari se mi osobně moc nepozdává. Větší smysl by dával kdy už, tak Aston Martin. Spolupráce s jedním z nejlepších - Alonsem, určitě velká finanční injekce ze strany Strolla a kdo ví, co všechno by mu dokázal slíbit

Hele stále si říkám proč zrovna teď to Adrian tak hrotí? Těsně před rozhodnutím o Hornerovi? :thinking: Může to spustit rozhřešení buď a nebo s Hornerem.

1 Like

Hulk končí v Haasu na konci tohoto roku, je to jasná předzvěst blížícího se oznámení jeho kontraktu s Audi :+1:

1 Like

Už to je rovnou venku. Nico v Audi. :+1::sunglasses:

2 Likes

Jsem za něj rád, jezdí stále nadstandardně. Teď kdo k němu. Jinak Gasly prý jedná s Williamsem. Zároveň šance Bottase že setrvá u Audi dost klesá, ten by naopak mohl jít k Haasu místo Magnuma a být tam s Bearmanem.

Další potvrzená spekulace…

1 Like