Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

Zase tu budeš vyplakávat?

Das mi zdroj? diky.

Velmi dobre vidno kto vyplakava :joy::baby_bottle:

3 Likes

Třeba tohle.

Za celou dobu jsi nepřispěl k tématu, zase jen řešíš co já, takhel to máš i v životě? že neumíš mluvit o tématu, tak utočíš na ty, kteří k tomu mluví?

To já nevím, co si Adrian myslí. Ale proč by údajně chtěl ukončit smlouvu s RBR? jen tak, ze srandy?

Těžko říci. Samotný Adrian se k odchodu z RB nikterak nevyjádřil.
Ať už jsou jeho další plány jakékoliv, tak doufám, že nemají nic společného se zdravím.

To doufám, že taky ne. Ještě vidím možnost k přechodu do WEC s Porsche nebo Toyotou, jinak Toyota by chtěla nasadit 3 tovární vozy od 2026

To asi tazko. Podobne sa X ludi snazilo odpisat aj Deppa, ale “bohuzial” (bohudik), nevydalo.

No to sa asi bude, pretoze to jedine moze 100% potvrdit, alebo vyvratit, ako to bolo a kto je vinny a kto naopak nevinny. Urcite sa Ford nebude rozhodovat na zaklade toho, ze nejaky miestny HellHogr napise, ze Horner je sexualny predator, nemyslis? :smiley: A je to rovnake aj v pripade, ked to napise nejaky noname holandsky novinar, ktoremu to podsuva Verstappen starsi.

1 Like

I kdyby se Adrian rozhodl chytat ryby jako kdysi Ross, tak mu budu přát nádherné úlovky.
V F1 už toho dokázal mnohem více, než je dáno do vínku i těm nejtalentovanějším.
Přemýšlím jestli je větší kalibr Adrian, nebo byl Colin Chapman.

• Colin Chapman
  • Adrian Newey

0 účastníci

Nikdo nevi jak dopadla ta slecna, ani jsem necetl oficialni verdikt, takze tak.

Nejde to otevrit.

Co nejde otevřít?

Ty o ziadnom temate nemluvis. Iba pises kktiny co si adrian mysli a vies prt. :joy: dakujem za potvrdenie :point_down: akoby si napisal

Cista schizofrenia… Dakujeme na dnes stacilo. Potvrdil si sa dosť

5 Likes

Ten odkaz na oficialni prohlaseni Red Bullu.

A kde je od tebe příspěvek k tématu? zase řešíš co jsem psal já.
Tak, že jsi schizofrenik si potvrdil už jen tím, co si mi psal do zpráv :slight_smile:

Možná půjde otevřít tohle.

Taky nejde, vycita mi to ze mam zapnuty anti-vir.

Myslel jsem spise oficialni prohlaseni Red Bullu, ne clanky na ceskem internetu.