Zase tu budeš vyplakávat?
Das mi zdroj? diky.
Velmi dobre vidno kto vyplakava
Třeba tohle.
Za celou dobu jsi nepřispěl k tématu, zase jen řešíš co já, takhel to máš i v životě? že neumíš mluvit o tématu, tak utočíš na ty, kteří k tomu mluví?
To já nevím, co si Adrian myslí. Ale proč by údajně chtěl ukončit smlouvu s RBR? jen tak, ze srandy?
Těžko říci. Samotný Adrian se k odchodu z RB nikterak nevyjádřil.
Ať už jsou jeho další plány jakékoliv, tak doufám, že nemají nic společného se zdravím.
To doufám, že taky ne. Ještě vidím možnost k přechodu do WEC s Porsche nebo Toyotou, jinak Toyota by chtěla nasadit 3 tovární vozy od 2026
To asi tazko. Podobne sa X ludi snazilo odpisat aj Deppa, ale “bohuzial” (bohudik), nevydalo.
No to sa asi bude, pretoze to jedine moze 100% potvrdit, alebo vyvratit, ako to bolo a kto je vinny a kto naopak nevinny. Urcite sa Ford nebude rozhodovat na zaklade toho, ze nejaky miestny HellHogr napise, ze Horner je sexualny predator, nemyslis? A je to rovnake aj v pripade, ked to napise nejaky noname holandsky novinar, ktoremu to podsuva Verstappen starsi.
I kdyby se Adrian rozhodl chytat ryby jako kdysi Ross, tak mu budu přát nádherné úlovky.
V F1 už toho dokázal mnohem více, než je dáno do vínku i těm nejtalentovanějším.
Přemýšlím jestli je větší kalibr Adrian, nebo byl Colin Chapman.
- Colin Chapman
- Adrian Newey
0 účastníci
Nikdo nevi jak dopadla ta slecna, ani jsem necetl oficialni verdikt, takze tak.
Nejde to otevrit.
Co nejde otevřít?
Ty o ziadnom temate nemluvis. Iba pises kktiny co si adrian mysli a vies prt. dakujem za potvrdenie akoby si napisal
Cista schizofrenia… Dakujeme na dnes stacilo. Potvrdil si sa dosť
Ten odkaz na oficialni prohlaseni Red Bullu.
A kde je od tebe příspěvek k tématu? zase řešíš co jsem psal já.
Tak, že jsi schizofrenik si potvrdil už jen tím, co si mi psal do zpráv
Možná půjde otevřít tohle.
Taky nejde, vycita mi to ze mam zapnuty anti-vir.
Myslel jsem spise oficialni prohlaseni Red Bullu, ne clanky na ceskem internetu.