Keby to bolo nieco uplne cez ciaru, tak ano, zostrelili by ho. Lenze zjavne nebolo. Preto sa ani panicka nesudi.
To su tiez len nepotvrdene kecy.
Keby to bolo nieco uplne cez ciaru, tak ano, zostrelili by ho. Lenze zjavne nebolo. Preto sa ani panicka nesudi.
To su tiez len nepotvrdene kecy.
Ford dvakrát vydal prohlášení o tom, že nejsou spokojení s tím, jak RBR vede vyšetřování Hornera a chtěli transparentnost
Jestli máš mokré sny o F1, tak je to tvoje věc, tohle nemůžeš ale aplikovat na všechny.
Co se týče rozpadu, tak x jsem tu psal, že rozpad TÝMU není na stole, není moje chyba, že tu máte potřebu to celý přetáčet a útočit.
V tu dobu to byl hoax … a uvědomuješ si co je kontinutia? Že se věci dějí nějakou dobu a vede k nima řada skutečností, událostí a rozhodnutí a není všechno hned?
Jinak co se tyče novinářů, tak já tu psal, že je směšný jim dávat sodu za to, když napíšu "něco proti oblíbenému týmu ", tady @Bretnix se hned chytil zprav od novinářů z Itálie, že Sainz podepsal v Mercedesu a bral to jako jistotu, na druhou stranu tu má záchvaty, když stejny novináři píšou o RBR a Maxovi, to tu pak čteme o Gaze, jak stačí používat mozek atd. To jsou naprosto směšné reakce
Tak si tu nehraj na morálního soudce laskavě. Až tu budeš vyčítat Hitlera, Gazu, až něčí otec měl radši uživatele utřít do záclony, tak se ozvy.
Ford se ke kauze oficialne vyjadroval, negativne. To je prece zaklad problemu Red Bullu.
Preto sa ani panicka nesudi.
Podle me vzala castku ktera se neodmita. Ale to uz je podruzne, dulezity je motor, ten je v ohrozeni. Newey nebude ztracet cas s takovym autem.
Postav si dve veci vedle sebe,
Red Bull - nastvany Ford, mozny problem s motorem, problemovy sef tymu.
Ferrari - motor OK, muzu v klidu designovat auto pro 7x mistra, podepsat se pod jeho osmy titul atd.
Newey nevypada ze by se chtel s nekym salodlouze vykecavat o nesmyslech, posud sam.
Red Bull - nastvany Ford, mozny problem s motorem, problemovy sef tymu.
Ale s tymto uplne suhlasim. Kludne moze byt motor ako hlavny dovod, preco Verstappen robi tieto problemy.
Jedine co mi vadi, ze udajne su hlavny dovod dickpicks, ktore nikto nikdy nevidel. A realne to ovela skor moze suvisiet s tym, ze proste od 2026 nevyskladaju poriadne ani motor, ani auto (bez Neweyeho).
Ford se ke kauze oficialne vyjadroval, negativne. To je prece zaklad problemu Red Bullu.
PR vyjadrenia, takych bolo (firmy predsa musia byt navonok “korektne”). Keby islo do tuheho s Fordom, tak podla mna aj Thajci zacnu stahovat chvost.
Tak si tu nehraj na morálního soudce laskavě. Až tu budeš vyčítat Hitlera, Gazu, až něčí otec měl radši uživatele utřít do záclony, tak se ozvy.
Budem vycitat vsetky taketo veci. Bohuzial tvoje prispevky su v kazdom clanku a teda je ich jednoznacne najviac, tak sa necuduj, ze si vsetkym na ociach ako prvy. Staci zmenit sposob komunikacie, a nebude problem.
No tak nejde o obrazky, ale postoje. V USA se na tohle pohlizi extremne negativne a Ford tady neni od toho aby svym zakaznikum neco vysvetloval, fakt nechces propagovat znacku po boku s nadrzenym Hornerem.
No a opat sme spat pri tomto tvrdeni. Keby Ford videl dickpicks, tak ho davno vyrazia. Kedze ich nevidel, jedine, co mohli spravit, je dat taketo klasicke PR vyhlasenie. Chapeme sa?
Nechapeme, za prve Ford nema co vyhazovat Hornera, za druhe vseobecny nazor je takovy ze Horny v tom je pravem, za treti Ford se nebude rozhodovat na zaklade nejakych soudnich tahanic jestli je Horny nadrzeny nebo ne, to opravdu ne.
Ford nikoho nevyhazuje.
Alespoň co si sám pamatuji je, že Ford si přál, aby se kauza mezi pomyslnou Fionou a Hornerem vyřešila. Pak začal dělat veřejné rozbroje Jos a dál už se Ford k tomuto sporu vůbec nevyjádřoval.
Kauza Horny uzavrena podle vseho neni, nic jsem necetl, nebo?
Oficiálně je uzavřená už dávno.
Adrian si to nemyslí
Mas od neho vyjadrenie? ty sexuálny predátor
A ty máš insider info z RBR?
Ja nemam, preto nic k tomu nepisem a cakam, ale ty mas o vsetkom prehlad tak nam prezraď dopredu
Když k tomu nemáš nic, tak se k tomu nevyjadřuj, ani k tomu, co píšou ostatní o tom. Já jen reaguji na zprávy
Můžeš se s námi podělit. Taky by nás všechny zajímalo co si Adrian myslí.
Hlavne ze ty sa vyjadrujes k ferdovi a nemas k tomu nic iba dristy ty si riadny trud