Tak minimálně je Jos vykázanej z RBR paddocku (podle toho, že tam od Bahrajnu nebyl :D)
To ne, já to skládal z těch zpráv, ale tohle jsou věci, který člověk normálně nevymyslí
viesco mne pride cela ta kauza okolo tej Jane Smith nejaka divna, proste mi pride strasne na placaka az, ze taka kapacita jak Horner si necha lusknutim prsta celu karieru poslat pomaly doprdele, ze si pozor nedaval fakt mam chut si dat z toho facepalm
Možná (!!) to mohla být nějaká rozbuška ve smyslu poslední kapky, ale jestli je situace taková, že hrozí odchod Neweyho, Maxe, Helmuta Marka… tak nevěřím, že to je kvůli skandálu ohledně chování k asistentce. V tom případě by bylo jedno, kvůli čemu by tahle situace vyvřela. Ale pořád nic opravdu nemáme potvrzené.
Hele je x úspěšných manažerů a manažerek, co si nedávali bacha a takhle to dopadlo. Mám dojem, že ti co jsou dlouho “u moci” mají pocit božstva, a že na ne nikdo nemůže a ani nemá, možná je to tenhle případ
su tam pokope 19 rokov. mozno to je aj rekord v ramci F1. Raz to muselo skoncit. Raz je teraz.
Mne staci obcas precitat nejaky ten clanok a nejake hodnotne prispevky v diskusii - od ludi, ktori naozaj pisu k veci. Bohuzial tieto normalne prispevky v diskusiach sa stracaju medzi Vasimi “inteligentnymi” prispevkami…
OK, nie je problem, staci ked sem nejaky das a uz bude jasne, ze je Horner sexualny predator. Potom budem ticho supat nohami. Ale jeho dickpick som tu este nevidel
Ale mohli vytvořit jednu velkou šťastnou rodinu
Nedívá se někdo na éčka v Monaku? Docela se mi to líbí, už jenom proto, že se vejdou tři vedle sebe na rozdíl od obřích F jedniček.
Až teď, po MotoGP, to byla paráda.
Zrovna na tuhle trať jsou asi vhodnější, i když jsou to takové hračky. Ale pořád jsem nezpracovala ta pravidla s dobíjením a tak, beru to zatím jako povinnou výměnu pneumatik .
Tu ide DTM.
Dík, ale já budu muset zase aspoň chvílí něco dělat .
Jak se rika na kazdem sprochu…
Tak Horny sa snazil, ale bol s tym poslany do na vysluch…
Presne si to napisal, bolo by to krasne, keby si sem nechodil.
Eisele mu měl dát nějaký kapesný…
Né… Je to škoda, dělal super videa…
…
Ale F1online podcast byl v topu, škoda, že jsou někde schovaný.
Vidis a ja si to co pises stale myslim. Pretoze to bolo a aj stale zcasti je o “twiterovych odbornikoch”.
Verstapen odchadza - bol hoax v tom case. Ze Horner odchadza - hoax. Ze ide prec horner aby vdaka tomu mohol ist newey aj max - hoax. D1ck pics - nedokazane. Ze odchadza Helmut - hoax… Ja rozumiem ze ti ludia sa nedokazu uzivit inak ako konspirovat a vymyslat kadejake pribehy pritiahnute za vlasy. Chapem aj tvoje mokre snicky o tom ako redbull padne na hubu zrazu dostali krasny medialny zaklad a nebolo preco neverit, ale tak max prve dni a nie ze to zivis a este obranujes novinarov lebo ked to napisu oni, tak to musi byt pravda. Napr tie fotky - o nich pisal iba jeden holandsky novinar - od neho to skopcil f1online a ty. Len zatial sme tu pravdu nikto nevideli…
Horny byl vysetrovany interne, cekals ze ho vlastni tym potopi?
Verstappen nikam nepujde, musel by se s nim presunout cely Red Bull.
Marko nikoho nezajima.
Newey, na to si pockam.
Ford byl dost vytoceny z Hornera, to je jiny svet, jina pravidla.
Skor som dufal ze ho nepotopia.
Maxa uz niektori videli v mercedese, Helmutpv odchod bol spominany tiez.
Ten Newey zaujima aj mna, ale tam jeho zaujem odist aspon RB potvrdil
S fordom suhlas.